1492

Angol tini-sorozat 18+ módra
  • lucifer9393
    Épp az az érdekes benne...
  • kommersz
    Alex unalmas, az egyetlen jo dolog a dobokockas dolgai szerintem.

• lucifer9393
    Szevasztok, nagy örömmel és meglepődöttséggel fedezem fel, hogy ilyesféle topik is van itt az sg-n. Hozok nektek eszméletlenül jól összerakott trailert:

Ki mit szól Alex karakteréhez ha már láttátok a 3. részt?
  • J i GS a W
    Amúgy a beígért filmből lesz valami nem tudjátok ?! elméletileg már tavaly nyáron bekellet volna mutatni.
  • milk4
    Egyetértek veled.A 4. szezont szenvedve néztem végig.
  • rooney8
    ezt azonnal vond vissza :D
    tény, hogy 3. jobb volt, de az a csapat is tök jó volt
    legalábbis nekem az is tetszett :D
  • Tyler1
    Az egész 4. évad egy kalap fos volt, nem is néztem végig. Mondjuk ez a csapatra is igaz, mert Cook-on kívül értelmes karakter nem volt benne. Freddy és Eff vergődése meg a legalja volt mindennek.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs.
  • mascarun
    A negyedik évadnak ennél hülyébb lezáró epizódot nem is tudtak volna csinálni. Az 5-6. évad kapcsolódik az előzőekhez vagy valami utalás van a történésekre?
  • mucsácsó
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ami igazán durva volt egyébként a rész végén, az nem is (csak) Grace halála, hanem az, hogy Rich tényleg mennyire szerette (ez talán nem is a kellő kifejezés rá) őt, és mennyire borzasztó lehetett számára a hír.. :|
  • mucsácsó
    Hát, én is megnéztem a részt, nem gondoltam volna, hogy ennyire hozni fogja még a sorozat a régi Skins feelinget... :)

...a vége az valami brutális volt... most így olvasgattam pár véleményt a részről, és én is úgy voltam vele, ahogy jópáran is: sejtettem hogy valami nem oké mindvégig, és hogy talááán képzelődik Rich - talán mert annyira oda-vissza volt Grace-ért, de erre valahogy gondolni se mertem/akartam közben, hogy halott Grace :| úgyhogy eléggé mellbevágott, és sikerült megkönnyeznem is.. :) nagyon eltalálták, csak így tovább az évadra!
  • stargatelost
    Basszus
    Én is tudtam, hogy nincs ott Grace vele, de ezt nem gondoltam volna, hogy meglépik (vagy csak nem akartam tudomást venni róla), de nagyon nagy gyomrost vágott belém. Azt a kurva... én ezért néztem 5 percig ki a fejemből utána.
    Egyébként így eddig geci jó ez az évad, szerintem tudják mit akarnak a készítők, nem lesz itt elcseszve semmi :)
  • BlackWolf
    Amikor már megjelent Grace otthon lehetett tudni , hogy itt lesz valami csavar a történetben :K Fájó pont szimpatikus volt Grace. Erős húzás volt ez az alkotóktól . Kiváncsi vagyok a folytatásra , ha Grace halálára építenek most 2 résznyi drámát szerintem is elbassza az évadot .. Túl jól indult ez az 5.évad szintjéhez képest
  • mascarun
    4. évad hogy sikeredett ilyen rövidre? :(
  • milk4
    Eléggé mindfuck volt ez a rész :D A végén vagy 5percig néztem és próbáltam megérteni,hogy végül mi is történt.

Grace halála szerintem elrontotta a szezont.
  • Somik
    Akit érdekel: Legnagyobb magyar Skins fórum - http://skins.n4.hu
  • ToCsEk
    ezeket nézzétek meg s6e1 előtt :D
  • kommersz
    Nemtudom.eleje nem tetszett a vegen par jelenet igen ,ez mar sajnos nem olyan mint regen. Igaz az elso evados gardat es cook-ekat nem lehet uberelni.
  • BiG G
    oh, baby, baby, its a wild world
  • Kosadzk1
    Legutóbbi trailer (és az első rész) alapján nagyon ráálltak erre az erőszakos darkos témára, kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
  • [HUN]FaTaL
    Ja WebRIP nem érdekel, csak 720p. :)) Várok jövőhétig. Köszi az infot. :)
  • milk4
    Webrip már fenn van.

• [HUN]FaTaL
    Nem jövőhéten lesz az első rész?
  • milk4
    Na megnéztem az első részt.

Spoilert ne nézd meg,ha még nem láttad te is.

Grace kómába esése szerintem eléggé egy hülye ötlet volt az írók részétől és a marokkói nyaralást meg szerintem 2-3részre kellett volna megírni.Ha Gracenek is olyan memória kiesései lesznek mint Tonynak a 2.szezonban,akkor meg már most fölösleges megnézni a szezont.Már nagyjából előre lehet tudni,hogy mi fog történni.

• Tyler1
    thx, majd figyelem :)
  • rooney8
    maga a szinkron még nincs fent, csak hogy amint tudják felrakják :D

• Tyler1
    hovahovahova? mert tegnap igazából én is lemaradtam :D
  • rooney8
    ja jó mégse, már kitették egy rajongói oldalra :)
  • rooney8
    hmm...
    esetleg ha találsz vmi letöltő linket azt szívesen fogadnám (privibe) :D
  • Tyler1
    sorozat+-on ma volt a premier :D (vagyis tegnap este)
  • rooney8
    most utánanéztem, de sehol semmi
    esetleg vmi forrást tudsz adni? :D
  • rooney8
    nocsak
    lehet elkezdem előröl szinkronosan :D
  • Tyler1
    ááá végre van szinkron a 4. évadhoz!!!
  • Konyigery
    no én újranéztem az 5ös évadot, és így másodjára egyhuzamban sokkal jobban tetszett.kíváncsian várom a folytatást :)
  • rooney8
    bizony
  • mascarun
    Itt két évadonként van szereplőgárda váltás?
  • rooney8
    nekem az 5. évad kicsit csalódás volt, de ettől függetlenül várom :D
    nem is igazából csalódás, csak nem nagyon éreztem, hogy skins-t néznék... de ettől függetlenül nem mondom, hogy rossz volt, csak más :D
  • [HUN]FaTaL
    Én :)
  • Dobronski
    Én! Bár jó lenne újranézni az ötödik évadot, felejtettem. :)
  • ToCsEk

Nah ki várja már? :)