Skins (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A következõ évad(ok)nak szerintem az ikrek öccsérõl, Thomas húgáról meg Cook tesójáról kéne szólnia.<#vigyor0> Azokból a karakterekbõl is ütõs dumákat lehetne kihozni. Csak sajnos még túl fiatalok (bár ki tudja, a maiak már mikor kezdik a "buli-pia-drogok" korszakukat...).
ronihun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon jo rész volt, és a végén én sokkot kaptam😄, azért gondolom nem halt meg Freddie, de a finálé durva lesz.

...

BlackShadow
nmagon fönntvolt sima rilíz.. elég ütõs a vége ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bulykin
bizony, Skins 5-6.évad berendelve!!!

<#vigyor2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Nagyon rossz minõségû. :/
Bulykin
vagy találtam egy ilyet is: KATT IDE

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
van csak még nem készült el a rilíz, sztem estére fent lesz

addig itt egy stream

Én se találom. <#nemtudom>
Miért nincs új rész?

Dragooon
Skins 5 and 6 commissioned, jelentkezzetek
azért a mostaniak hiányozni fognak

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Bulykin
lulz, itt van nagyban isxD

Bulykin
elsõ képek az amerikai változatból! most kezdték el forgatni...

Bulykin
Sid-ét semmi sem übereli :p

gumbo1888
Jó volt ez a JJ féle rész. 😄 Nem ártott, hogy nem volt akkora dráma ebben a részben mint a többiben.
AntiHero
szóval nem fele mer már csak 2 rész lesz.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BlackShadow
számomra ez a rész kicsit unalmas volt.. meg igazából ez az évad érdekes.. a felénél jár és kb belegondolva nem halad sehova a dolog..
mindenkinek megvan a maga kis gondja azt szevasz.. nincs semmi nagy közös fõ szál..

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AntiHero
Jó rész volt. Ilyen részek hiányoztak nekem eddig.

Bulykin
ITT már van hunsub a JJ-s részhez^^

Jó rész volt, "AJ" a legjobb arc.
mangalány
<#szomoru1>de már úgy szeretném tudni a fejleményeket...<#confused>

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

desigo
Freddys rész eléggé vontatott volt,néha untam
Katie angyaljelmezben aranyos volt...
zenék viszont most is hatásosak voltak
Akkor ne is olvASD a forumot, lelövi a poénokat. 😊
mangalány
Az a baj, hogy én mindig késõbb látom a részeket, mint ti és sose értem éppen mirõl beszéltek...😞

Így vagyok én is

De azért ez a minden összedõl érzés se jó. Egy rendes buli nem volt mostanában.. Nem tetszik annyira, azért még nézem persze, de remélem jövõre tudnak valamit frissíteni.
Nekem nem tetszik most annyira ez az évad, túlzásba viszik a drámázást. Sose volt vidám a sorozat, de azért mindig fellelhetõ volt 1-2 nagyon jó poén, meg alapvetõen vidámabbak voltak a történetek. Nem kel lmindig hepiend, nincs szó róla.
Nekem az tetszett benne, hogy mindenhol ott volt mint 1 angyal. 😄
gumbo1888
Cook visszatérése volt a legjobb!!!

Tavaly is jó része volt.
Bulykin
ja azt én is várom 😊

passatgt
tényleg jó volt, de kicsit vontatott, a végefelé már lankadt a figyelmem, és nem igazán érdekelt, hogy mi van

természetesen túloztam most, szóval néztem nagyon fürdõbezár jelenetnél, de értitek na😊

meg amúgyis jj-s rész lesz legjobb😊

Jah az jó volt. Amúgy lehetnél tekintettel arra, aki még nem látta a részt.
Én is hasonló véleményen vagyok, nálam ez volt az a rész, ami elérte (és kövezzetek meg de túl is szárnyalta) az elsõ két évadot. Kedvenc részem ezidáig mind a 4 évadból.<#vigyor0>

Amikor Freddy elkergette az Effy által elképzelt embereket,annál a jelenetné elsírtam magam...<#rinya>
Timbo
Szerintem ez a rész volt eddig a legjobb 😮

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Bulykin
SPOILERES kis írásom az 5.részról

szerintem teljesen rendben volt,a durva meghökkentõ események mellett a Mr.Love-os beszélgetések és Cook visszatérése nagyon ott volt. szerintem nagyon jó rész volt, igaz tényleg kicsit romantikus, nem a megszokott

AntiHero
Hát nem tetszik. Már a felénél néztem mennyi van még hátra.

desigo
thx
Bulykin

mangalány
Megnéztem Katie részét...hát bevallom kicsit a könny összeszökött a szememben...Emily megvadult...pedig a 3ik évadban még jó kislány volt...<#idiota>

ronihun
az eheti rész nekem nem tetszett.unalmas volt nézni ezt a szenvedést.voltak jobb pillanatok de nekem nem jött be

...

Nem igaz, az 5. részt alig lehet érteni. Mikor lesz felirat? Angol.
mangalány
Igen!!! Ez fogott meg ebben a sorozatban...hogy igenis ilyen a mai fiatalság...isznak, drogoznak, buliznak, tombolnak, és nem lehet mindennek happy end a vége...nem sokkal idõsebb színészek játszák a szereplõket és naon is jól játszák...én megkockáztatom, hogy van némi tapasztalatuk abban amit el kell játszaniuk...<#awink>

mangalány
Whááá erre már csak este lesz idõm, de már alig várom...<#idiota>

mangalány
Hát én semmi ilyesmit nem vettem észre...és azért az sztem eléggé odab*sz, hogy az elsõ rész kb elsõ 5 percében vki már szét is loccsant egy szórakozóhely közepén...de 5ik évadtól megint új szereplõk lesznek...azért kíváncsi leszek...mindenesetre nekem az eddigi 3rész alapján a 4ik még jobban bejön, mint a 3ik...

Bulykin
hát ilyen a mai fiatalság 😄

Kmarha
eddigi legjobb rész volt. Bár még mindig nem olyan ütös, drámai mint a korábbi évadok (fõleg az elsõ kettõ). Plusz kicsit müanyag szaga van számomra kicsikét az egész évadnak (már kicsit az elözõnek is). Az elsõ csapat jobban bejött (nem számított a külsõ, csak a belsõ. Itt meg mindenkinek a fülpirszingjét kell bámulni meg csili vili ruháit, meg hogy ki mennyit fogyott..) Szerintem

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bulykin
S04E04 spoileres vélemény
Katie fucking Fitch! <#idiota>

mangalány
Honnan tom letölteni a 4ik évadot?