1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
#852 topikot neki... -
#851 Nagyon jó volt:) Új kedvenc sorozat. -
#850 á nekem tetszik : D
van benne pár fail jelenet. -
#849 wua, már van is felirat -
#848 ja ez új sori? akkor remélem lesz fordítója is előbb-utóbb :) -
#847 thx -
#846 Magyar oldalon még nem láttam, de ezeket meg lehet találni külföldieken:
Stanley Park 1x01 HDTV XviD-FoV
Stanley Park S01E01 720p HDTV x264-FoV -
#845 Van ebből release vagy valami?:) -
#844 Stanley Park - hasonló mint a Skins, az első rész szerintem nem volt rossz, persze a Skins még mindig a legjobb ilyen stílusú sorozatoknál. -
#843 én is nagyon kivoltam :)
csak már néha felbaszott az ideg hogy a kiscsajok vagy akárkik csak úgy löktek, vonszoltak, húztak. annyi sört nyertem, hogy Húúúú -
Dobronski #842 lolwut? -
#841 Kössz hogy lehúztad a hangulatomat így a szombati 12óra meló után és a hétfői 12óra meló előtt... -
Dobronski #840 Wc-n voltál? -
#839 Azt kihagytam, hogy rámdobtak egy égő cigicsikket... -
#838 Csak Freddie, meg neki vmi haverja... -
#837 -
#836 pontosan kik voltak a sorozatból? -
#835 Jah a legjobbat kihagytam...vízzel és vodkával locsoltak minket... -
#834 Most értem haza...hát ez vmi fantasztikus volt...el sem akartam jönni, csak 12óra meló(ami előtt 3-4órát aludtam)után mentem...ami még nem is volt akkora baj...de sajnos a többiek haza akartak jönni...
Több emberben is sikerült mély nyomot hagynom...én lettem a partyarc egy srác szerint, mert a fiú wc-be mentem(a lányba nem lehetett bejutni), és az 1ik szervező sem fog elfelejteni sztem azok után, hogy én mindent megtettem Freddie aláírásáért...és meg is szerezte nekem...
Jah, hogy rosszat is tudjak mondani...bementem a színpad elé...jobb hangfaltól balig elsodort szép lassacskán a tömeg...még a földre is löktek és meg is tapostak...de vki megfogta a karom és felhúzott...nyomtak, toltak, ütöttek, rúgtak, se ki, se be nem lehetett jutni, de túléltem ezt is...
Voltak naon érdekes és kedves emberek...és rengeteg olyan dolgott láttam, ami igazán skinsessé tette a bulit...na meg a helyszín is skinsbe illő volt...klassz volt a zene és én naon is emlékezetes marad ez a buli számomra...aki nem jött sajnálhatja...én menni szeretnék legközelebb is... -
#833 ha pénteken mentél volna az se rossz. akkezdet :) -
raulreal #832 Bazz...át lett téve. Még szerencse,hogy benéztem ide. :) thx cucli :D -
raulreal #831 Nem péntek? Kapunyitás, ilyesmi le van valahova írva? -
CUCLI #830 szombaton skins party :D -
#829 Ha azt nem is...de gondoltam az adatlapomat megnézted... -
#828 ne -
#827 én ne küldjek? :) -
#826 najó :) persze.. én mindenkinek először a galériáját nézem meg szerinted? :) -
balintsanyi #825 sztem érdemes eredeti nyelven nézni mert szórakoztató a masszív kikötői brit akcentus, valahogy jobban visszaadja egyes karakterek prosztó jellegét (pl cook) meg amugyis aki szereti az élvezi.
Filmre kiváncsi vagyok, bár nem sok reményt füzök hozzá.
Skins party ami lesz az meg még kommerszebb... -
#824 Pedig ha kapna sztem hamar megbánná...XD -
#823 Dehát van fent albumom...az adatlapomon...nézd meg ott... -
#822 mert kíváncsi vagyok a pofikádra :) léccilécci! :) -
#821 Mert itt az SG-n ha meglátnak egy csajt, akkor azonnal képet kérnek :D -
#820 Miért??? -
Dobronski #819 loool -
#818 egyébként alakul a Skins movie, már Anwar és Tony és aláírtak :) -
#817 :D -
#816 mangalány, 1 képet magadról ha kapnék privátban, nagyon megköszönném :) -
#815 Hát a j1ek a bulira!!! -
#814 Ez az 5löm is jó...am...ami még ilyen számos szokott lenni az pl a 7vége...:D -
Dobronski #813 Nekem nagyon bejött a brit angol, hamar "rászoktam".