1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
#892 én csak este 10 fele megyek oda ejsze, mert annyira lassú lesz az oldal... vagynem :D -
#891 Thx for info. :) Kiváncsi vagyok. -
#890 22 hours until we show you who is in the new cast for Skins series 5!
Make sure you visit http://www.e4.com/skins at 5pm (UK time) on Thursday 5th August and be the first to see them... -
#889 nem, de azért 90%-ban hasonlít :) -
#888 ez nem ő :DDD -
#887 _ASD:_ADSDSA_:ADS -
#886 kedvenc számaid előadóját sem ismered
ejnye xD
katt -
#885 ismernem kéne? -
#884 wááá lolXD -
#883 Justin Bieber a Skinsben! (S03E02)
-
#882 én az elején úgy néztem, de ugye nincs teljesen leszinkronizálva aztán emgtetszett a feliratos :D tök jó az a brit kiejtés :DD -
#881 én is úgy nézem :) Magon megvan az első két évad dualban, én azt nézem, de szinkronnal nagyon szar :D -
#880 lehet az lesz, de most feliratosan az egészet :P -
#879 én újranézem az eddigi részeket :D
jelenleg a 2x06-nál tartok, ajánlom neked is :) -
#878 aznemjó... na mind1, csak kibírom addig :D -
#877 Eddig mindegyik évad januártól márciusig ment, ha jól láttam. -
#876 úristen csak januárba lesz? :CC -
#875 Még messze a január :( -
#874 ahh legyen már skins!!!!!!!!!!!!44444444 :DD -
#873 A castingot már nyomják, vagy már vége is neki. Szerintem hamarosan gyártják az új generációt.. -
#872 nem is a zárójelenettel volt bajom (mer az sztem elég f@sza volt :) ), hanem hogy "csak úgy félbehagynak mindent" és vége... érted :) -
#871 teljesen jó lezárás volt
kellene frankó új évad teljesen új szereplőkkel... -
#870 de szerintem a film jobban le fogja zárni azt is... legalábbis jó lenne :) -
#869 Ennél tökéletesebb lezárást én nem is vártam. Ez így jó, így skinses. -
#868 én most fejeztem be a 4. évadot... kicsit jobban is lezárhatták volna, de így is ütős kis rész volt :D -
Dobronski #867 Jaja... -
#866 amúgy meg elég gáz ez a brit zac efron dolog... -
CUCLI #865 csak az volt -
#864 Hm a zene jó:) Így nem tűnt szar bulinak, de sok tini volt az látszik. -
#863 videó a buliról... -
#862 kommersz:D
-
tikim #861 óó ez nagyon jónak tűnik, már régóta akartam egy válogatást a sorozat zenéiből! köszi szépen!! -
#860 hupsz:D
link -
#859 ja és itt egy borító, ha valaki esetleg kiírja mp3-ba
link -
Dobronski #858 Nice. -
#857 -
#856 Csináltam egy 4. évad válogatást, 75 szám van benne, közel 400 mb
A számok úgy vannak sorbarakva, ahogy az epizódokban volt, tehát a legutolsó szám a COOK-os:)
Borítót is csináltam hozzá:
Bitráta elég változó, mert volt, amit youtuberól tudtam csak letölteni, de általában 128 vagy fölötte.
Két kedvenc számom róla:
Letöltés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://hotfile.com/dl/48765356/0e69b02/Skins_Season_4.zip.html
Most vettem észre, hogy a Pretty Young Thing című számnál felcseréltem a szám címét és az előadót, ezért elnézésetket kérem:) -
#855 Tessék:D -
#854 Itt járt a brit Zac Efron -
huntamunta #853 skins party fantasztikus? Eddig csak rosszat hallottam róla! hogy tömeg volt, hogy egymást taposták az emberek, hogy freddie nem dj-zett(pedig ez volt megigérve) csak ordibált h i love budapest. Hát kérem ez mennyire kommersz? én Szeretem a skins-t meg az electro-t de a noise life szervezések eddig nem nagyon (nagyon nem!) jöttek be, és erre már el sem mentem (szerencsére)..
Mit értesz az alatt hogy mindent megtettél freddie aláírásáért? :O