Skins (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tessék rajongani: http://www.facebook.com/pages/Skins-Magyar-rajongoi-oldal/274989040939

Itt pedig regelni és szavazgatni: http://skins.n4.hu/forum/viewforum.php?f=5

Skins Magyar rajongói oldal - http://skins.n4.hu

Bulykin
nem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Szerintem sem volt rossz, az tény, hogy a legrosszabb évad volt eddig, de még mindig jóóóó. 😊)
passatgt
nekem is tetszett, simán hozta az utóbbi pár rész az elsõ 2 évadot

http://videodrome.freeblog.hu/archives/2010/03/22/Skins_ujratoltve/

No, akkor egy másvélemény Skins negyedik évad kapcsán. Nekem tetszett, az írás elsõ fele általánosságban a Skinsrõl szól, csak a második rész a negyedik évad. De minek is mondom, kiírtam batár nagy betûkkel.😊

http://videodrome.freeblog.hu/

mangalány
Én most vok túl Effy részén...azt kell, hogy mondjam úgy éreztem a végén, hogy soha többet nem akarok hallani sem a sorozatról...majdnem sírva fakadtam...dúrva naon...túlságosan is a szívemhez nõtt a sorozat, akkor is, ha ez csak egy kitalált dolog...én naon ki lettem tõle...<#szomoru1>

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

Kmarha
nem vagyok a szavak embere, igy õ szól helyettem:
http://adultainment.blog.hu/2010/03/21/hianyozni_fogtok_skins_evadzaro

nagyjából egyetértek vele.

Szerintem újra végig nézem az elsõ két évadot (amúgy is meg-meg szoktam nézni egy két részt újra belõle 2 új skin rész között 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ToCsEk
hali, most hogy vége az 4.évadnak, lekaptam az egészet és csak most kezdem el nézni. Megnéztem az elsõ részt, de nem úgy volt, hogy a 3. végétõl folytatódik valami hajós storyval? Mi történt?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

AntiHero
10/10 az utolsó rész. Az évad legjobb része volt.

Nekem semmi bajom a lezárással.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

leho94
4. évad befejezésétõl többet vártam

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

passatgt
ilyen portfóliószerûség, és ott van legfelül hogy 2010 - Skins (the movie)😊

Bulykin
és ezmiez? Jack Thorne az egyik író azt tudom 😄

hát ha igaz a hír akkor fuck yea <#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kommersz
http://www.guardian.co.uk/film/audio/2010/mar/18/film-weekly-podcast

9:18-tol van a lenyeg.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

erik10
igen

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

mangalány
Ez az évad csak 8részes?

mangalány
Lesz movie???<#wow1>

Bulykin
whatta<#wow2>
ezt hol olvastad? linket pls^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kommersz
Valszeg ezert volt ilyen lezaras😊

"Skins The Movie - Its centered more around generation 2, but generation 1 will be involved😊"

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Bulykin
hát nekem kúrvára tetszett ez az utolsó rész^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Freddyt sajnálom nagyon...
és hát csak úgy mint az elõzõ generációnál itt is igencsak nyitva hagyták a dolgokat

kíváncsi vagyok marad e valaki ebbõl a generációból úgy mint annó Effy,
Panda és Thommo lelépnek Amerikába, Naomi és Emily is elutazik, JJ, Effy és Cook meg a másik ikercsaj pedig kérdõjel

Bulykin
már van uccsó részhez is hunsub 😊
katt

megyek is nézem a 7. résszel együtt, mert még azt se láttam 😄

erik10
most komolyan leakarják cserélni Cookékat a következõ évadban? :/ mondjuk igazából nem érdekelne, de Cook akkoris hiányozna 😄

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

passatgt
valóban jó lenne egy ilyen, mint a secret party, amiben láthatjuk, hogy megöli a faszkalapot cook

mangalány
Köcce sééép...😊

mangalány
Tiszta jó ez a kép...😄

ronihun
én nem értek egyet, szerintem nagyon jo volt az évadzáró, a vége pedig kurva nagy volt

...

BlackShadow
és ez volt a 2 évad fõ cselekményszála 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

gumbo1888
tulajdonképpen kimondták, hogy szerelmesek amikor naomi vallomása volt, thomas meg megy a harvardra pandaval és boldogan élnek mi meg nem halnak

BlackShadow
lezártak ezek bármiféle szálat a 2 évad alatt?? a leszboszok kimondták h szerelmesek.. tommo a semmibõl tûnt elõ a semmibe megy majd megint 2 perces jelenettel futni, meg panda lelép.. ennyi.. de úgy bármit is lezártak? 1 rész még min. illene.. bezzeg 2. évad zárása temetéssel..

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hát tényleg nagyon ratyi vége lett 😄

gumbo1888
Egy miniepizódot kiadhatnának amiben megmutatják Cook mit mûvelt a dokival 😊

gumbo1888
Azért nekem hiányozni fog ez a társaság is, még ha nem is közelítette meg az elsõt. A vége a résznek elég ütõs volt!

Bulykin
<#eljen>

Ugye jól tudom hogy folytatják? Megint lecserélik a társaságot. Csak az ikrek meg Kaya maradhatnának, mert jó nõk 😄

BlackShadow
nem volt vmi nagy szám ez az évadzáró.. összességében az egész évad egy nagy semmi volt sajna 😞 de legalább a zenék jók voltak 😊

Ennek is vége van, nem tudom tudnak-e újítani majd valamit jövõre, nem ártana, ez a mostani évad elég depis lett.
kommersz
folyik lefele ,sajnos utolso resz: )

Dragooon

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

hosszupuska talán.
mangalány
Hol találok magyar feliratot Effy(07)-hez?

gumbo1888
ez a rész olyan volt mint a Fredie-s, végig arra volt kihegyezve, hogy Effy teljesen meg van örülve, az olyan részek mint pl a JJ-s engem jobban szórakoztattak, de a vége ütös volt a gyilkossággal, szerintem meghalt, ugye az elsõ brigádból is meghalt valaki, gondolom innen is, azért az utolsó részre eléggé kiváncsi vagyok

Emily régen (L)
Amúgy én akárhogy is próbáltam, nem sikerült megszeretni egyik szereplõt sem. Cook még mindig egy nagypofájú fasz, aki akármit tesz, soha nem lesz szimpatikus, Freddie egy puhapöcs, JJ teljesen jellegtelen, Effy még jó, csak épppen az egész sorozatban utáltam õt is (😄). A többi szereplõ meg még annyira sem fog meg, hogy véleményt írjak róla.

Jaja én is csak effy miatt néztem már az utolsó pár részt... Remélem hogy az új évadba változtatnak pár dolgon
passatgt
hát ja, kicsit valóban depis😄

viszont effys elizabeth vagyok elég fasza volt

Hát nekem ez a sorozat kezd túl elborulttá válni. Már egyáltalán nem élvezem. Ezt még befejezem, aztán a következõ évadnak adok még egy esélyt, de ha az is ilyen lesz, akkor részemrõl ennyi volt, maradok inkább az elsõ két évad emlékénél 😄

passatgt
ez nem szappanopera, neki ennyi volt sajnos😞

kommersz
Erdekes resz volt ,
gondoltam meg szerintem lathato volt az orvoson a vegen hogy lesz valami "fudbazdmeg" jelenet, de erre nem szamitottam.
Sajnos nagyon hamar vege lett ennek az evadnak.

NEEE! NE OLVASSÁTOK EL! SPOILER! BOCSI!
(pedig használtam megfordítást)
Meghalt... szerintem.