Skins (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
hát lehetnének szebbek is 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Adaaam
hát így képekrõl elég gyér felhozatalnak tûnnek, de várjuk meg az elsõ részt 😊

everything's better with music

Bulykin
KATT IDE
az új generáció karakterei és egy-egy mondatos bemutatkozásai 😄

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem,én szinkronizáltan nézem a skins-t,és nagyon megtetszett a 2.évad 5 részének(ez Chris része) utolsó zenéje,ami a stáblista alatt is megy.
Próbáltam neten megkeresni de esélytelen mivel az eredeti verzióban nem ez a szám szól alatta hanem a "Guts – The Living is easy" ,de nekem nem az a szám kellene.
Nagyon megköszönném ha valaki megtudná mondani legalább a címét vagy elõadóját,bármi csak valami támpontot,hogy megszerezzem!!!

Elõre is köszönöm
rooney8
lájk! 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

milk4
5. szezon forgatását nemrég fejezték be😊

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

LOL! Legjobb. Te tudod.
Tyler1
általában szinkron ellenes vagyok, de a brit angol jobban bassza a fülemet 😊 meg hát ha már szinkronnal kezdek vmit akk úgy is fejezem be.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jan-februárban jön az új évad, de szinkronosan 1000x rosszabb bármelyik évad.
Tyler1
4. évad mikor fog létezni szinkronosan? 😊

rooney8
és az "igazi" skins mikor kezdõdik? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bulykin
totálisan lekoppintják a pilotot, már a trailer irritáló X'D
viszont azt olvastam, hogy utána kicsit más irányba fognak elmenni szóval nem lesz minden ugyanaz...

fixon
januárban lesz az elsõ évad amcsi verzióban. annyira kíváncsi vagyok... érdekes a cast...

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

passatgt
minden 2. évadban van új gárda, az ok egyszerû, a sorozatban diákokat játszanak, és a 2 év elteltével egyetemre mennek(már aki), ergó nem maradanak a városban

letölteni meg az internetrõl lehet, vagy akár boltban is meg lehet venni dvd-n, vagy akár a cooltv-n is lehet nézni

Tyler1
de mi a fuckért kell minden évadban új gárdát behozni? elkezdtem nézni így 1-2 részt még az elsõ csapattal, mire megint néztem volna már a mostaniak voltak, ott abahagytam. most elkezdtem ezekkel nézni, de már ezeket is leváltják. mi értelme van így???????
és hol lehet letölteni az évadokat, mert láttam még egy darab helyen sem?

passatgt
ja úgy jobban üt

rooney8
kár 😞 nézd is!!44 😄

leho94
nem, csak hallgatom :C 😄

rooney8
te is nézed? 😮

leho94
like

rooney8
váá legyen már!!!444négy 😄

fixon
Stanley Park ami még nagyon jónak tûnt, csak aztán a pilotnál tovább nem jutott. Pedig szerintem egy 13 részt simán megélt volt a kezdõsztori.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

N o N a m e
Jöhetne már az ötödik évad 😊
passatgt
hát 2008-ban ment az elsõ évad, 2009-ben meg nem volt semmi, szóval gondolom nem😄

nemfogják folytatni ?

passatgt
misfits(nemigen, de fiatalok és angol😊), esetleg az Echo Beach, szintén angol 1 évadot megélt sorozat, ez jobban hasonlít a Skinsre, és szerintem fasza, egyszer mindenképp nézõs, ha tudsz angolul(magyar felirat szerintem nincs hozzá)

[HUN]FaTaL
Ugyanilyen stílusban nem nagyon van amúgy a régi bh 90210, új 90210

http://goo.gl/gd6Zi5

lightosabbat tudok csak mondani, de azok is régiek. beverly hills 90210, helen és a fiúk, tuti gimi ( ez ujabb ) , szívtipró gimi

ez kell.. köszi!

annabella2
az utolso szériát most hétvégén sikerült megnéznem,annyira sztem már nem volt jo mint az azt megelözöek...nagyon bejönnek az ilyen ifjusági sorozatok,ajánljatok már vmit pls😊

SzakYy
Akkor gondolom szinkronosan vagy a dvd-s verziót nézed.
Ott ez a szám van: The Skallywags - Don't Preach to me.

ugyannak a résznek a legelején is van az a szám, az elsõ egy percben

i was born in the ...

így kezdõdik a szám a filmben. ebben nem hallok semmi ilyet..

[HUN]FaTaL
De benne van, még a szám címe is az...

http://goo.gl/gd6Zi5

ez nem az sztem... nincs benne az az ének amit a srác énekel...

SzakYy
Motörhead – Ace Of Spades

S03 E02 legvégén mi a szám elõadója és címe amit elkezd énekelni a srác?

Unseen epizódokhoz nincs valahol angol, vagy magyar felirat? Valaki nem akar csinálni?
erik10
semmi gond nincs velük.

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Bulykin
ebbõl szerintem kicsit humorosabb évad is lehet

fixon
Bár annyi igaz, hogy elsõre, nem valami megnnerõ a látvány. Lássuk be, az elõzõ évadokban mindig voltak "szépfiúk" és "gyönyörû lányok", de itt én nem nagyon vélem azt, hogy volna. Bár ez szubjektív. Mindenesetre a forgatókönyv fog szinte mindent eldönteni...

N o N a m e
csak én nyomorékoskodok, nekem nem jönnek be a szereplõk, majd meglátom milyenek lesznek a sorozatban és eldöntöm hogy nézem-e tovább.
passatgt
teljesen jó nemtudom mit nyomorékoskodtok, ez nem a 90210

AntiHero
Kit érdekel, hogy néznek ki. Átlagos emberek pont ezért jó.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Freya-nak még bajsza is van. 😄
N o N a m e
N o N a m e
De legalább egy szép csajt tettek volna bele! egyet!
Hozzák vissza a 3-4. évados szereplõket!
desigo
tökmind1,hogy néznek ki
legyen atom történet írva rájuk és ennyi...
N o N a m e
Season 5 Cast
Azt hiszem én most hagyom abba a sorozat nézését. Hát hogy néznek ki ezek?! Ledöbbentem...