1492

Angol tini-sorozat 18+ módra
  • Kosadzk1
    +1. A második generációhoz is kellett kis idő h. megkedveljem.
  • Janika114
    A Minis dologgal is egyetértek, mert eddig is voltak szemetebb karakterek, pl Cook is csinált pár köcsögséget, mégis tudtuk szeretni azokat a karaktereket is, de őt vhogy egyelőre nem lehet.
  • rooney8
    na most nézem meg én is, majd írok ha végeztem :D
  • ronihun
    ugyanilyen érzésem volt nekem is, pont ezt akartam írni hogy olyan mint egy amerikai tini film, ami nem tul jo. És mint Skins pedig szar, tehát én nem szeretek egy kedvencemre se ilyet mondani, de ez már nem olyan mint volt, persze lehet hogy jobb lesz és vtak jo momentumok, de pont az hiányzott belőle ami a régebbi generácioba megvolt, az életszerűség,újdonság stb. Most komolyan ha olvasnád valahol h van egy lány, aki nehezen illeszkedett be mindig, de most uj reményekkel telve elköltöztek, de az iskolába a menő lányok átverik, aztán rájönnek, hogy mégse olyan béna ő és összebarátkoznak, eközben egy nagyon kemény "jóképű" srácba beleszeret aztán összejönnek, eközben van két hülye akik mesélnek az egyik csajrol aki a gonosz és annak a pasija még gonoszabb, tiszta szar... de tényleg, ha skins ha nem ez annyira sablonos és gagyi vt, h fáj. Franky és Alo,Rich párosban van vmi ami jo karakterekre jellemző, csak vhogy mégsem olyan egyediek és ez már sztem nem fog változni. Pont olyan mint egy hollywoodi film amibe van gonosz picsa stb. viszont ezek már kitalált karakterek, ez nem skins, max az US-hoz illett vna ez a rész. + pl ilyet se éreztem még skins alatt, akármennyire negativ vt egy karakter, hogy irritál és legszivesebben lefejelném, igen Miniről beszélek.
  • ToCsEk
  • desigo
    skins mint elrettentő példa a fiatalokról
  • ToCsEk
    lol, nézzétek majd meg a mai fókuszt, westbalkán skins...
  • Janika114
    Vmiért olyan érzésem volt h egy ilyen amerikai tini filmet nézek, látszik h ez a Mini egy kis kavarós picsa, meg h szivassuk az új lányt aki most került ide, akibe majd szerelmes lesz a szép fiú ilyesmi, nekem az első két generáció már az első résznél megfogott a story is minden olyan Skins-es volt, ez meg elsőre nekem nem úgy tűnik. Ettől függetlenül tuti nézni fogom és kedvencem lesz és hát remélem megkedvelem őket is.
  • Kosadzk1
    az első és a második generációban is voltak stílus eltérések, másfelől meg nem a stílusukat bíráltuk hanem magukat a karaktereket. (olvass figyelmesebben)
  • fixon
    Vannak stíluseltérések.*
  • fixon
    Ez jó. Még jó hogy nem tökéletesek a karakterek és nem jár mindegyik Gucci göncökben és van egyéniségük tényleg és nem mindegyik ugyanolyan. Sannak stíluseltérések és ez kvajó! Csak várjátok ki...
  • Janika114
    Hát megnéztem, vhogy nekem se szimpik az újjak, ez nekem nem volt az igazi így elsőre, pedig a második generációnál egyből megszerettem őket, de itt vhogy nem nagyon megy.
  • Kosadzk1
    nem túl szimpatikusak így elsőre az új karakterek.
  • Janika114
    Kár,bíztam benne h még ma lesz így felirat, de akkor várhatok :(
  • N o N a m e
    ez nem warez fórum, ha kell valakinek, tudja mit, hol kell keresni.

A felirattal azóta nem foglalkoztam, olyan szlengek vannak benne, hogy meghaladják a képességeimet :) hagyom a profikra :)
  • Carloska
    és az most van
  • Carloska
    majd én tudom mikor lesz elég
  • N o N a m e
    20 perc készvan, most akadt egy kis dolgom, pár óra múlva folytatom :)
  • N o N a m e
    Én elkezdtem fordítani. Tuti nem lesz tökéletes, de minden tőlem telhetőt megpróbálok!
  • N o N a m e
    Ha lenne felirat, most nekifognék fordítani :S
  • N o N a m e
    Jó rész volt! :)
    Első benyomások:
    Frankie aranyos, szép csaj lenne, ha hanyagolná a Hitleres séróját és ezt a hülye öltözködését, amit a bábuval művelt az valami hihetetlen volt! Egyelőre nekem Liv tetszik a legjobban, rendes csajnak tűnik, tetszik ez a Rihannás frizura. Alo, a vörös gyerek már segget villantott, jó fejnek tűnnek a haverjával, Rich-el, akire nagyon kíváncsi vagyok az előzetes után. Minit már most utálom, kétszínű ribi, a két másik fiú sokat nem szerepelt, viszont Nickre kicsit neheztelek a folyosón történtek miatt.

Szerintem jó lesz ez!

Az öltözködésekkel nem vagyok kibékülve :S
  • N o N a m e
    elég lesz!
  • Carloska
    http://hotfile.com/dl/100019184/01ae28a/OneDDL.com-skins.s05e01.720p.hdtv.x264-bia.mkv

http://www.fileserve.com/file/HYbNHH9/OneDDL.com-skins.s05e01.720p.hdtv.x264-bia.mkv
  • Carloska
  • N o N a m e
    8 perc és lent a 720p, addig takarítok, majd megnézem! :)
  • Carloska
    http://depositfiles.com/en/files/nppx4y2vk/Skins.S05E01.HDTV.XviD-BiA.avi

http://hotfile.com/dl/100017154/0c0e926/Skins.S05E01.HDTV.XviD-BiA.avi.html

• Carloska
    Skins.S05E01.HDTV.XviD-BiA
  • Carloska
    Skins.S05E01.720p.HDTV.x264-BiA
  • Carloska
    Eddig semmi
  • rooney8
    felirat is legyen hamar :D
  • N o N a m e
    Az angolok már nézik!
  • passatgt
    rögtön utána lesz kb letölthető változat:D
  • Kosadzk1
    holnap remélem lesz már valami tölthető változat :)
  • N o N a m e
    87 perc múlva kezdődik a Skins 5. évad! :)
  • Kosadzk1
    az biztos :)
  • N o N a m e
    Skins US E02 megnézve!
    Azt kell mondjam, hogy jó lesz ez! Sok hasonlóságra nem emlékszem Maxxie részéből, de ez így most tetszett. Stan néhány jelenetben túl sok, erőltetett volt.

Tea pedig gyönyörű!
  • N o N a m e
    lol

holnap (ma éjjel) US 2, rész :)
  • sapkafej
    sztem nem volt olyan gáz a US verzió, de miért bruno mars a főszereplő? :P
  • fixon
    Már visszaszámolok... :)
  • N o N a m e
    Még négy nap és kezdődik az 5. évad! :)