Skins (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
everything's better with music
az új generáció karakterei és egy-egy mondatos bemutatkozásai 😄
Segítségre lenne szükségem,én szinkronizáltan nézem a skins-t,és nagyon megtetszett a 2.évad 5 részének(ez Chris része) utolsó zenéje,ami a stáblista alatt is megy.
Próbáltam neten megkeresni de esélytelen mivel az eredeti verzióban nem ez a szám szól alatta hanem a "Guts – The Living is easy" ,de nekem nem az a szám kellene.
Nagyon megköszönném ha valaki megtudná mondani legalább a címét vagy elõadóját,bármi csak valami támpontot,hogy megszerezzem!!!
Elõre is köszönöm
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
viszont azt olvastam, hogy utána kicsit más irányba fognak elmenni szóval nem lesz minden ugyanaz...
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
letölteni meg az internetrõl lehet, vagy akár boltban is meg lehet venni dvd-n, vagy akár a cooltv-n is lehet nézni
és hol lehet letölteni az évadokat, mert láttam még egy darab helyen sem?
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Ott ez a szám van: The Skallywags - Don't Preach to me.
így kezdõdik a szám a filmben. ebben nem hallok semmi ilyet..
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Azt hiszem én most hagyom abba a sorozat nézését. Hát hogy néznek ki ezek?! Ledöbbentem...