1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
#1092 Csak nem elte-ik?:D Máshol már szinte mindenhol elkezdődött, csak itt kezdődött a héten. :D
Nekem a hétfő is szabad meg a péntek is hehe :D -
Kosadzk1 #1091 nem magyar felirattal nézem egyiket sem, de azért elismerésem a fordításaidért. -
#1090 Megkezdődött nekem az egyetemen a második félév, és sajnos olyan órarendem van, hogy mostantól nem tudom megcsinálni az US magyar feliratot (nem mintha eddig is gyakran csináltam volna :D). Holnap reggel 9-től este 8-ig órám van.
Viszont az UK feliratok ezután is időben, péntek késő délután, este fele jönni fognak! Szerencsére a péntekem szabad! :D -
Janika114 #1089 Hát nem tom, de nekem még mindig nem jön be az új csapat, egyszerűen olyan mintha egy amerikai tini dráma féleséget néznék, nem egy Skins részt. Hol maradnak a vadulások a bulik? Ami ebben a részben ami volt buli hát nem tom, ha Chris vagy Cook ott lett volna elszégyeli magát.:D Egyedül Alo-ban látok fantáziát. Ha nem a Skinsről lenne szó, ezután a rész után abba is hagynám, így nem fogom, mivel nem lennék képes rá. A következő rész előzetese elsőre tetszett, végre együtt a csapat is remélem beindulnak végre. Végülis nem is a szereplőkkel van bajom hanem a történéssel a viselkedésükkel, nem elég Skinses nekem. -
#1088 egyébként alakul már valami főbb szál? mert nem néztem még meg az elsőn kívűl egyiket se... -
Janika114 #1087 Köszi!! -
#1086 Skins (UK) S05E03 felirat! by én :)
Jó szórakozást! :) -
Kosadzk1 #1085 kezd megtetszeni ez az us (nem cadie anyja miatt) kezdenek szimpatikussá vállni a szereplők, az eredeti (5. évad) szereplői még mindig nem tudták belopni magukat a szívembe :S -
#1084 Én nekem egyáltalán nem jött át az új rész. -
#1083 Hű de jó rész volt ez! Komolyan mondom, a sorozat (ha nem is 180-at, de) 90 fokot elfordult az eredetitől. Meg aztán Cadie-nek micsoda MILF anyja van! Meg milyen jó leszbi puszik voltak! Áhh :))
spoiler nélküli kép:
-
#1082 Ma vizsgám volt, holnap vizsgám lesz, de azért később 1-2 órát fordítok az új részhez, de valószínűleg csak holnap délután lesz kész felirat. -
#1081 ja kicsit sok volt benne :D -
Dobronski #1080 nem volt azzal gond, csak néha már túlzás volt és hangos a beszédhez képest -
#1079 nekem a Rich részben a zenék kicsit kemények voltak, de egyébként tetszik az egész. -
#1078 zenék nagyon bejöttek :D -
#1077 nekem eddig tetszik ez az új generáció :D
jó persze nem a legtökéletesebb emberek így kinézetre,de azért az eddigi generációkban is voltak fura emberek XD
érdekes és basszus ez a rock-os rész is tök jó volt! őszintén megmondom nem erre számítottam, pozitív csalódás -
Dobronski #1076 Iron Maiden!! -
Dobronski #1075 ÁÁÁÁÁÁÁÁ
köszi!!!!!444 -
#1074 szívesen! ha hibát találtatok, itt a fórumon jelezhetitek. -
#1073 köszi, gyors voltál :) -
#1072 Kész a Skins (UK) S05E02 feliratom:
LINK
ENJOY! -
#1071 Óh, bazmeg, annyi baj van ezzel az angol felirattal, néhol csúszik, néhol nincs meg a teljes angol szöveg.. kurva lassan haladok, kb este 10 előtt ne várjátok, nem hiszem, hogy kész lesz :S -
#1070 jaja, nagyon jó rész volt.
Felirat pár óra múlva.
Aki akarja, itt figyelemmel követheti a fordítást, de be is segíthet :) -
#1069 Az új rész nagyon tetszett.Lehet,hogy azért mert sokszor magamat láttam Richben:D -
#1068 Skins (UK) S05 E02 felirat 10%-on! :) -
#1067 Kész a felirat. Katt, és enjoy! :) -
#1066 igen, de szegény gyerekben sok színészi tehetség nincsen :) -
#1065 Még egy részt se néztem meg, Stanley az Sid karaktere lenne? -
#1064 Skins US 1x3 felirat 2-3 óra múlva várható tőlem :) -
#1063 Hát, az US 3. rész is elég nagy copy volt, bízom benne hogy tényleg csak eddig volt ugyan az, mostantól fognak változni az események. Én a szereplőkkel megbarátkoztam, viszont Stanley még mindig egy lúzer és félek, hogy ez nem fog változni. :S
-
#1062 én is ott kerestem először, de mint tudjuk gugli a barátunk xd -
#1061 Felirat -
#1060 Na megnéztem, majd kiderül milyen lesz, egyelőre #1049 és mi ez a fos zene az elején omg? A régi theme jobb volt. -
#1059 de opensubtitles.org-on már fentvan rég. -
#1058 nincsen még, de valószínűleg itt lesz fent először:
http://skinsubs.justnetman.com/ -
#1057 én nemtom ti hogy vagytok vele, de én mindkét generáciot rögtön megszerettem,még ha nem is mindenkit rögtön de egy kettő vt aki az első rész után már szerethető volt, pl nekem Tony v Cook, de itt egyáltalán nem éreztem ilyet, sablonosak a szereplők -
#1056 thx, hosszúpuskát néztem volna de nem működik most :) -
#1055 van... gugli "skins s05e01 felirat" és első találat :) -
#1054 Van már valahol hunsub? -
#1053 én azt mondom hogy nem volt ez olyan rossz :) várjatok még pár részt míg teljesen leírjátok őket :D