1492

Angol tini-sorozat 18+ módra
  • [HUN]FaTaL
    Csak nem elte-ik?:D Máshol már szinte mindenhol elkezdődött, csak itt kezdődött a héten. :D

Nekem a hétfő is szabad meg a péntek is hehe :D
  • Kosadzk1
    nem magyar felirattal nézem egyiket sem, de azért elismerésem a fordításaidért.
  • N o N a m e
    Megkezdődött nekem az egyetemen a második félév, és sajnos olyan órarendem van, hogy mostantól nem tudom megcsinálni az US magyar feliratot (nem mintha eddig is gyakran csináltam volna :D). Holnap reggel 9-től este 8-ig órám van.
    Viszont az UK feliratok ezután is időben, péntek késő délután, este fele jönni fognak! Szerencsére a péntekem szabad! :D
  • Janika114
    Hát nem tom, de nekem még mindig nem jön be az új csapat, egyszerűen olyan mintha egy amerikai tini dráma féleséget néznék, nem egy Skins részt. Hol maradnak a vadulások a bulik? Ami ebben a részben ami volt buli hát nem tom, ha Chris vagy Cook ott lett volna elszégyeli magát.:D Egyedül Alo-ban látok fantáziát. Ha nem a Skinsről lenne szó, ezután a rész után abba is hagynám, így nem fogom, mivel nem lennék képes rá. A következő rész előzetese elsőre tetszett, végre együtt a csapat is remélem beindulnak végre. Végülis nem is a szereplőkkel van bajom hanem a történéssel a viselkedésükkel, nem elég Skinses nekem.
  • ronihun
    egyébként alakul már valami főbb szál? mert nem néztem még meg az elsőn kívűl egyiket se...
  • Janika114
    Köszi!!
  • N o N a m e
    Skins (UK) S05E03 felirat! by én :)

Jó szórakozást! :)
  • Kosadzk1
    kezd megtetszeni ez az us (nem cadie anyja miatt) kezdenek szimpatikussá vállni a szereplők, az eredeti (5. évad) szereplői még mindig nem tudták belopni magukat a szívembe :S
  • milk4
    Én nekem egyáltalán nem jött át az új rész.
  • N o N a m e
    Hű de jó rész volt ez! Komolyan mondom, a sorozat (ha nem is 180-at, de) 90 fokot elfordult az eredetitől. Meg aztán Cadie-nek micsoda MILF anyja van! Meg milyen jó leszbi puszik voltak! Áhh :))

spoiler nélküli kép:
  • N o N a m e
    Ma vizsgám volt, holnap vizsgám lesz, de azért később 1-2 órát fordítok az új részhez, de valószínűleg csak holnap délután lesz kész felirat.
  • leho94
    ja kicsit sok volt benne :D
  • Dobronski
    nem volt azzal gond, csak néha már túlzás volt és hangos a beszédhez képest
  • N o N a m e
    nekem a Rich részben a zenék kicsit kemények voltak, de egyébként tetszik az egész.
  • leho94
    zenék nagyon bejöttek :D
  • Bulykin
    nekem eddig tetszik ez az új generáció :D
    jó persze nem a legtökéletesebb emberek így kinézetre,de azért az eddigi generációkban is voltak fura emberek XD
    érdekes és basszus ez a rock-os rész is tök jó volt! őszintén megmondom nem erre számítottam, pozitív csalódás
  • Dobronski
    Iron Maiden!!
  • Dobronski
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ
    köszi!!!!!444
  • N o N a m e
    szívesen! ha hibát találtatok, itt a fórumon jelezhetitek.
  • ronihun
    köszi, gyors voltál :)
  • N o N a m e
    Kész a Skins (UK) S05E02 feliratom:
    LINK

ENJOY!
  • N o N a m e
    Óh, bazmeg, annyi baj van ezzel az angol felirattal, néhol csúszik, néhol nincs meg a teljes angol szöveg.. kurva lassan haladok, kb este 10 előtt ne várjátok, nem hiszem, hogy kész lesz :S
  • N o N a m e
    jaja, nagyon jó rész volt.

Felirat pár óra múlva.
    Aki akarja, itt figyelemmel követheti a fordítást, de be is segíthet :)
  • milk4
    Az új rész nagyon tetszett.Lehet,hogy azért mert sokszor magamat láttam Richben:D
  • N o N a m e
    Skins (UK) S05 E02 felirat 10%-on! :)
  • N o N a m e
    Kész a felirat. Katt, és enjoy! :)
  • N o N a m e
    igen, de szegény gyerekben sok színészi tehetség nincsen :)
  • [HUN]FaTaL
    Még egy részt se néztem meg, Stanley az Sid karaktere lenne?
  • N o N a m e
    Skins US 1x3 felirat 2-3 óra múlva várható tőlem :)
  • N o N a m e
    Hát, az US 3. rész is elég nagy copy volt, bízom benne hogy tényleg csak eddig volt ugyan az, mostantól fognak változni az események. Én a szereplőkkel megbarátkoztam, viszont Stanley még mindig egy lúzer és félek, hogy ez nem fog változni. :S

• rooney8
    én is ott kerestem először, de mint tudjuk gugli a barátunk xd
  • N o N a m e
    Felirat
  • [HUN]FaTaL
    Na megnéztem, majd kiderül milyen lesz, egyelőre #1049 és mi ez a fos zene az elején omg? A régi theme jobb volt.
  • ronihun
    de opensubtitles.org-on már fentvan rég.
  • N o N a m e
    nincsen még, de valószínűleg itt lesz fent először:
    http://skinsubs.justnetman.com/
  • ronihun
    én nemtom ti hogy vagytok vele, de én mindkét generáciot rögtön megszerettem,még ha nem is mindenkit rögtön de egy kettő vt aki az első rész után már szerethető volt, pl nekem Tony v Cook, de itt egyáltalán nem éreztem ilyet, sablonosak a szereplők
  • [HUN]FaTaL
    thx, hosszúpuskát néztem volna de nem működik most :)
  • rooney8
    van... gugli "skins s05e01 felirat" és első találat :)
  • [HUN]FaTaL
    Van már valahol hunsub?
  • rooney8
    én azt mondom hogy nem volt ez olyan rossz :) várjatok még pár részt míg teljesen leírjátok őket :D