144
akció-RPG
-
#144 Gameplay a készülő magyarításról (még ha két éve meg is halt a topik):
http://www.youtube.com/watch?v=V6SPDWeiuoI&hd=1 -
xido #143 ezt itthon sose tervezik kiadni? -
CaesarHUN #142 Sziasztok valaki tudna linkelni egy oldalt ahonnan a crackfix-et le tudnám tölteni mert eddig sehonnan sem sikerült.
Lécci segítsetek mert mentés nélkül kicsit nehéz.
-
valaminick #141 már megtalaltam barcska ne igy lett volna:DDD -
valaminick #140 sziasztok! valaki a jo cracket be tudna linkelni? illetve patch jött ki a játékhoz amihez van mukodo tores?
koszi -
karolysk #139 count rimons estate
hogyan lehet kijutni a don eltünt azt mondják várjak de meddig?? -
#138 Azért nem találsz mert sajnos nincs. -
#137 Játszik vki ezzel? és ha igen, magyaritással? mert nem találok hozzá :( -
DavidCooper #136 Gratula! Igazából az öreg elmegy az egyik irányba, te menj a másikba. Ennyi a trükk. :P -
Vlala #135 Sikerült. Kösz mindenkinek, aki drukkolt! :):):) -
Vlala #134 Aha, tehát fejlődnöm kell még. Ezzel elleszek egy darabig.
Az a baj, hogy Don Pampa elég nagy "fraggyűjtő", az általam háromnegyedig levágott malacotáltalában egy vágással "megszerzi" előlem. -
#133 Én gyalog mentem vele és együtt vágtuk le a cocákat ,persze én azért egypáral többet -
Vlala #132 Baj van. Baron Pampával kellene vadásznom, gondolom, versenyben, hogy ki tud több vaddisznót lecsapni. A térképen látszódnak a pusik, már a lovamat is bevetettem, de ez is kevés. Mi ennek a trükkje? -
YamDS #131 nekem olyan problémám van, hogy nem tudom mik a helyes válaszok Arvar bácsinak a Baron Musin's Estate(ha jól emléxem ez a neve) résznél. Mindig Impostornak nevez, aztán kicsit megizzaszt amikor lezúzom a sereget néha sikeresen... -
Vlala #130 Nekem is ez volt a gondom. A második pálya mentési hibáját az elrontott crack okozza, de már létezik hozzá crackfix.
DavidCooper: Igaz, lehet, hogy gyorsabban jön le, mintha kivenném a játék fájljaiból :) -
#129 Mindig kellene tudnod menteni. -
#128 Jó kis jétk szerintem, nem egy Witcher, egyszerű de pofás kis játék. Valahogy jobban elvagyok vele mint a Gothic 3-al.
Második pályán vagyok ahol gondjaim akadtak a mentéssel. Nem enged menteni. Van erre valami megoldás? -
DavidCooper #127 Magyarosításra remény mindig van. Talán eljut egy csapathoz előbb utóbb. Az audióra meg keress rá dc-n. :) -
Vlala #126 Van esetleg valami remény a magyarításra?
(ja, és még mindig keresem a játék zenéit, az audio.pak fájlt nem lehet valahogy kicsomagolni?) -
DavidCooper #125 Személyes vélemény a játékról, azoknak ajánlott akik már végigjátszották, vagy nembírják megállni, hogy elolvassák.
Ami azt illető magávalragadó kis game. De nagyon lineáris... Nemlehet érezni a "felsőbbrendűséget". Csak a fegyverekben testelül meg a földiek előnye, de mivel limitált a lőszer (kivéve a földi nyílpuskához) nemis használtam őket. Mindig a végső csatára tartogattam a lőszereket, amikor is elhasználtam 10 kemény energiacellát. :D
Ettől függetlenül nagyon tetszett, sőt nembírtam abbahagyni, de sajnos túl rövid és nemderül ki milesz cselekményeink globális következménye csak egy kis beszámolóban, ami nekem kevés. A birtok menedzsentnél valami Neverwinter Nights 2 felé kis építgetős, továbbfejlesztős, besorozós, katonafejlesztős (minden katona a végén földi szkaanderruhába rohangálna :D ) dolgot vártam. Tehát ottse volt értelme annak, hogy a báró lettem. Csak ugye az előjogok, meg ért valamit, hogy Donnak öltöztem. A végefelé már az átöltözködés is felesleges. Jónak indult játék, remek történettel, annál több logikai hibával és buggal. Kíván magának egy folytatást, ami nemhiszem, hogy lesz. :( -
Vlala #124 Köszi, megvan. :) -
diakon #123 http://rapidshare.com/files/94535477/HTBAG-Crackfix.zip.html -
Vlala #122 Houston, we have a problem. A link nem működik, torrenten nem seedelik, a gamecopyn még nincs fenn... -
#121 Köszi
-
DavidCooper #120 Szia. A jó cracket már belinkelte valaki. De ittvan megint:
http://matarese.fileposta.hu/stepDirectory.do?directoryId=9495
Ami a boros problámad illeti, nememlékszem pontosan melyik küldetés is ez, de ha megkeresed a térképen a kék jelet, ottlesz valaki a környéken aki megmondja, vagy nála lesz, vagy ládában lesz. Nemnehéz a játék. :) -
#119 Pls modjátok meg hogy meik crackel tok menteni! -
#118 hello!
Holvan Don Taemeo és hogy lehet szerezni wine-t? tudom hogy bor de nem tom hogy hol lehet szerezni, és mikor tól lehet menteni mert a coast után nem tok menteni! PLS Help! Köszönöm -
Vlala #117 LEhet. Mindenesetre, amíg tudok játszni, inkább nem piszkálom.
Az Arakan felé vezető úton =egészen a hajótól) miért nem enged menteni? Unable to save now a válasz minden F5-ömre... (oops, miért nem olvastam vissza, ez már szerepelt, és crckhiba, sőt, a #70-es kommentben a crackfix is linkelve van. A kérdésem stornó.) -
#116 Ez tényleg érdekes mert nekem négy giga van a gépben és ilyen gondom nincs.
Lehet ez is crack hibája mert én a clon verzioval tolom és azzal az elejétöl fogva nincs semmi gebasz. -
Vlala #115 Nekem is érdekesen működik...
A gépünkben alaphangon 2 giga RAM van, de ha így futtatom a játékot, előbb utóbb megáll, kilép, vagy eljátssza a kék halált.
Ha kiveszem az egyik megát, tökéletesen, akár órákig is tudok játszani (nem rossz a memória, mivel teljesen mindegy, melyiket veszem ki, a lényeg, hogy csak egy giga legyen benne)
Láttatok már ilyet? -
diakon #114 Reinstall után működik:)
Kösz a segítséget! -
Vlala #113 Nekem is abból megy a reloaded, de nem sokat vacakolt, egyből indult. -
diakon #112 Kéri a lemezt, nyomok egy OK-t, eltűnik a felirat és kész, nem történik semmi. Lehet, hogy ki kellene írni? Másnak megy Daemon Tools-ból is. -
Vlala #111 Ha van crack, akkor is kéri a lemezt szerintem, de jó neki a másolt is. -
diakon #110 A lemezt kéri. Sem az eredeti reloaded crack, sem a crackfix nem használ neki:( -
Vlala #109 Nekem beindult, de néha fagyott, és vitte a gépet is... csak resettel tudtam kilépni, mert lelőtte a monitort is. Az image-en lévő DX-szel elfogadhatóan megy.
A géped megfelel a játék gépigényének? Vagy az eredeti lemezt kéri? -
diakon #108 Nekem nem megy sehogy. Sem a reloaded crack-kel, sem mini image-el. Valakinek van ötlete, miért? -
Vlala #107 Ha megengedtek egy hüle kérdést: A .pak fájlokat mivellehet kicsomagolni? (érdekelnének a játék zenéi.) -
#106 Ruhacsere(don szett),különben kiröhög és kinyirnak.
Érdemes lesz egy monk,don,thief szettet tartanod a pakkodban mert sokszor lesz rá szükséged.
Sok "don"-t kell meglátogatni,beszélgetni velük és nagyrészt hasonlóan Don szettben kell lenned mert nem állnak veled szóba. -
levi1989 #105 na van egy nagy birtok ahol találkozok vmi hunterrel és őt kell követni aki elvezet egy csávó kastélyába és ott ha beszélek vele akkor a videóba hívja az őröket és leütnek
de viszont van kb 1000 életem és vmi 100 at sebez és meghalok
ott hogy kell tovább jutni?