Democracy 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

A játékkal volna kérdésem:
Mennyire komoly a stratégiai része?
Közgazdásznak készülök, és már tanulom is. Mennyire élethû a játék?
Érdemes vele foglalkoznom önképzés, és a tanultak ellenõrzésére?

(Off:
Ha nem, tudtok ajánlani ilyen játékot? Néhányat találtam már, amik egész jók.)
Jó ez a jáccó! A hivatalos lapon hol vannak hozzá modok? Magyarország mod van valahol? Vagy az csak az elsõ részhez van?
Ja, amúgy a kalózöbölben megtalálhatjátok a játékot 😊
Jól kihûlt ez a topic is, pedig Democracy 2 a legnagyobb 😄
Hivatalos oldalon van fenn egy csomó mod hozzá, de egy magyarítás tényleg jó lenne hozzá, amiben segítek is szívesen, csak nem vágom ennek a technikai részét. Csak fordítani tudok :/
Ha valakit érdekel még a játék msg
Helló!
A demóval játszottam, tetszik a játék, de sehogyan sem tudom a teljes verziót megszerezni. a torrentek nem mûkdönek, warez nincs rendes, és még megvenni se tudom. Van valakinek ötlete?
És ha valaki csinál magyarosítást, akkor beszállok szívesen. persze csak ha végre megvan a játék!
😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Punker
behalok a libsikkel újraválasztottak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

elsõre engem is leszavaztak 😄
amugy jah, a környzeetvédelem talán a fõ lényeg ott

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Punker
én is azt próbáltam, de nem jött be, már valami öko csoport is rám szállt 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nah a banánköztársaságos (nemtom hirten a nevét pontosan 😄) scenarioban siekrült végre egyszer újraválasztatnom magam 😄 bár szvsz csak azért mert a gazdaság nagyon megy és szinte mindent lehet nyomni maxra nekik 😄

Bucser
Igazából fordítással nincs bajom. Kérdezz és megmondom mi mit jelenthet. (akár csinálhatsz listát is róla)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
mondjátok hogy készül a maygarítás millió + 1 dologra kéne figyelni, simán leváltottak megint kb 200 ezer szavazattal 😞

Punker
qrvára

addig jutottam hogy a csaj miniszter lázadt ellenem, és 1 nagykövetségem felrobbantották 😊

Bucser
Nagyon😊

4-et toltam az eco-stateben😊 Egyszer megöltek szélsõségesek, egyszer megpuccsolt az ellenzék 2-szer pedig lemondatott a saját pártom😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PíszLávJuniti
mennyira összetett?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Bucser
Ezzel kéne játszania minden rohadt plitikusunknak, hogy felfogják végre, hogy 2 oldala van mindennek de lehet, hogy olykor kb 300😊

Punker
kéne ehez 1 magyarítás nagyon, amúgy elsõre nem rossz 😊

Megjelent, én már tegnap játszottam is vele.

Pluskast
Hmm tudtommal ez még meg sem jelent. Vagy tévedek? Nforce-n sincs kint a játékhírek között.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

A játék hivatalos honlapja:
democracy2

Magyar oldala még nincs, elég friss a játék. <#smile>

Yosimicu

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Frosty01
játékinfó, képek satöbbi?

practitioner of the forbidden arts of death

Ide várok mindenkit aki a Democracy 2 játékkal játszik! Tippeket, módszereket szeretnék hallani, megosztani.