Democracy 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékkal volna kérdésem:
Mennyire komoly a stratégiai része?
Közgazdásznak készülök, és már tanulom is. Mennyire élethû a játék?
Érdemes vele foglalkoznom önképzés, és a tanultak ellenõrzésére?
(Off:
Ha nem, tudtok ajánlani ilyen játékot? Néhányat találtam már, amik egész jók.)
Hivatalos oldalon van fenn egy csomó mod hozzá, de egy magyarítás tényleg jó lenne hozzá, amiben segítek is szívesen, csak nem vágom ennek a technikai részét. Csak fordítani tudok :/
Ha valakit érdekel még a játék msg
A demóval játszottam, tetszik a játék, de sehogyan sem tudom a teljes verziót megszerezni. a torrentek nem mûkdönek, warez nincs rendes, és még megvenni se tudom. Van valakinek ötlete?
És ha valaki csinál magyarosítást, akkor beszállok szívesen. persze csak ha végre megvan a játék!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
amugy jah, a környzeetvédelem talán a fõ lényeg ott
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
addig jutottam hogy a csaj miniszter lázadt ellenem, és 1 nagykövetségem felrobbantották 😊
4-et toltam az eco-stateben😊 Egyszer megöltek szélsõségesek, egyszer megpuccsolt az ellenzék 2-szer pedig lemondatott a saját pártom😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
....................2.............
.................3.....................
A GOOGLE elsõ 3 találata !
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)