23
A Democracy 2 játék fóruma
  • SewerRat
    Sziasztok!

A játékkal volna kérdésem:
    Mennyire komoly a stratégiai része?
    Közgazdásznak készülök, és már tanulom is. Mennyire élethű a játék?
    Érdemes vele foglalkoznom önképzés, és a tanultak ellenőrzésére?

(Off:
    Ha nem, tudtok ajánlani ilyen játékot? Néhányat találtam már, amik egész jók.)
  • cash888
    Jó ez a jáccó! A hivatalos lapon hol vannak hozzá modok? Magyarország mod van valahol? Vagy az csak az első részhez van?
  • St@n
    Ja, amúgy a kalózöbölben megtalálhatjátok a játékot :)
  • St@n
    Jól kihűlt ez a topic is, pedig Democracy 2 a legnagyobb :D
    Hivatalos oldalon van fenn egy csomó mod hozzá, de egy magyarítás tényleg jó lenne hozzá, amiben segítek is szívesen, csak nem vágom ennek a technikai részét. Csak fordítani tudok :/
    Ha valakit érdekel még a játék msg
  • atmosphere007
    Helló!
    A demóval játszottam, tetszik a játék, de sehogyan sem tudom a teljes verziót megszerezni. a torrentek nem műkdönek, warez nincs rendes, és még megvenni se tudom. Van valakinek ötlete?
    És ha valaki csinál magyarosítást, akkor beszállok szívesen. persze csak ha végre megvan a játék!
  • Thanatos
    :P
  • Punker
    behalok a libsikkel újraválasztottak :)
  • Thanatos
    elsőre engem is leszavaztak :D
    amugy jah, a környzeetvédelem talán a fő lényeg ott
  • Punker
    én is azt próbáltam, de nem jött be, már valami öko csoport is rám szállt :(
  • Thanatos
    nah a banánköztársaságos (nemtom hirten a nevét pontosan :D) scenarioban siekrült végre egyszer újraválasztatnom magam :D bár szvsz csak azért mert a gazdaság nagyon megy és szinte mindent lehet nyomni maxra nekik :D
  • Bucser
    Igazából fordítással nincs bajom. Kérdezz és megmondom mi mit jelenthet. (akár csinálhatsz listát is róla)
  • Punker
    mondjátok hogy készül a maygarítás millió + 1 dologra kéne figyelni, simán leváltottak megint kb 200 ezer szavazattal :(
  • Punker
    qrvára

addig jutottam hogy a csaj miniszter lázadt ellenem, és 1 nagykövetségem felrobbantották :)
  • Bucser
    Nagyon:)

4-et toltam az eco-stateben:) Egyszer megöltek szélsőségesek, egyszer megpuccsolt az ellenzék 2-szer pedig lemondatott a saját pártom:D
  • PíszLávJuniti
    mennyira összetett?
  • Bucser
    Ezzel kéne játszania minden rohadt plitikusunknak, hogy felfogják végre, hogy 2 oldala van mindennek de lehet, hogy olykor kb 300:)
  • Punker
    kéne ehez 1 magyarítás nagyon, amúgy elsőre nem rossz :)
  • Chewy81
    Megjelent, én már tegnap játszottam is vele.
  • Pluskast
    Hmm tudtommal ez még meg sem jelent. Vagy tévedek? Nforce-n sincs kint a játékhírek között.
  • Chewy81
    A játék hivatalos honlapja:
    democracy2

Magyar oldala még nincs, elég friss a játék.
  • Yosimicu
    ...............1..................

....................2.............

.................3.....................

A GOOGLE első 3 találata !
  • Frosty01
    játékinfó, képek satöbbi?
  • Chewy81
    Ide várok mindenkit aki a Democracy 2 játékkal játszik! Tippeket, módszereket szeretnék hallani, megosztani.