23
A Democracy 2 játék fóruma
-
SewerRat #23 Sziasztok!
A játékkal volna kérdésem:
Mennyire komoly a stratégiai része?
Közgazdásznak készülök, és már tanulom is. Mennyire élethű a játék?
Érdemes vele foglalkoznom önképzés, és a tanultak ellenőrzésére?
(Off:
Ha nem, tudtok ajánlani ilyen játékot? Néhányat találtam már, amik egész jók.) -
cash888 #22 Jó ez a jáccó! A hivatalos lapon hol vannak hozzá modok? Magyarország mod van valahol? Vagy az csak az első részhez van? -
St@n #21 Ja, amúgy a kalózöbölben megtalálhatjátok a játékot :) -
St@n #20 Jól kihűlt ez a topic is, pedig Democracy 2 a legnagyobb :D
Hivatalos oldalon van fenn egy csomó mod hozzá, de egy magyarítás tényleg jó lenne hozzá, amiben segítek is szívesen, csak nem vágom ennek a technikai részét. Csak fordítani tudok :/
Ha valakit érdekel még a játék msg -
atmosphere007 #19 Helló!
A demóval játszottam, tetszik a játék, de sehogyan sem tudom a teljes verziót megszerezni. a torrentek nem műkdönek, warez nincs rendes, és még megvenni se tudom. Van valakinek ötlete?
És ha valaki csinál magyarosítást, akkor beszállok szívesen. persze csak ha végre megvan a játék! -
Thanatos #18 :P -
#17 behalok a libsikkel újraválasztottak :) -
Thanatos #16 elsőre engem is leszavaztak :D
amugy jah, a környzeetvédelem talán a fő lényeg ott -
#15 én is azt próbáltam, de nem jött be, már valami öko csoport is rám szállt :( -
Thanatos #14 nah a banánköztársaságos (nemtom hirten a nevét pontosan :D) scenarioban siekrült végre egyszer újraválasztatnom magam :D bár szvsz csak azért mert a gazdaság nagyon megy és szinte mindent lehet nyomni maxra nekik :D -
#13 Igazából fordítással nincs bajom. Kérdezz és megmondom mi mit jelenthet. (akár csinálhatsz listát is róla) -
#12 mondjátok hogy készül a maygarítás millió + 1 dologra kéne figyelni, simán leváltottak megint kb 200 ezer szavazattal :( -
#11 qrvára
addig jutottam hogy a csaj miniszter lázadt ellenem, és 1 nagykövetségem felrobbantották :) -
#10 Nagyon:)
4-et toltam az eco-stateben:) Egyszer megöltek szélsőségesek, egyszer megpuccsolt az ellenzék 2-szer pedig lemondatott a saját pártom:D -
#9 mennyira összetett? -
#8 Ezzel kéne játszania minden rohadt plitikusunknak, hogy felfogják végre, hogy 2 oldala van mindennek de lehet, hogy olykor kb 300:) -
#7 kéne ehez 1 magyarítás nagyon, amúgy elsőre nem rossz :) -
Chewy81 #6 Megjelent, én már tegnap játszottam is vele. -
#5 Hmm tudtommal ez még meg sem jelent. Vagy tévedek? Nforce-n sincs kint a játékhírek között. -
Chewy81 #4 A játék hivatalos honlapja:
democracy2
Magyar oldala még nincs, elég friss a játék.
-
#3 ...............1..................
....................2.............
.................3.....................
A GOOGLE első 3 találata ! -
#2 játékinfó, képek satöbbi? -
Chewy81 #1 Ide várok mindenkit aki a Democracy 2 játékkal játszik! Tippeket, módszereket szeretnék hallani, megosztani.