35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
#605 nem talált :)
bocsi a késésért -
#604 Higurashi no Naku Koro ni Kai
nemvagyok biztos benne, hogy a kai e az , de oan fiatalnak látszik a képen :D -
#603 Higurashi :D -
#602 Hát senki nem rakot, most hogy itt vagyok rakok én :) valami könyüt, egy kérésem lene, pontos cimet kérek!
-
#601 kösz neked is :)
5c0rp330n értem, ez van :) amugy pokemon meg olyan animét is berakhatsz képben, azt tudnám mondani hogy menj ide és keres rá az animére :), oldalt vannak képek klik rá és lesz pár, a tanácsom ha tényleg raksz, elötte a képet töltsd fel az sg s gallériédba :) mert akkor nem tudják honnan jönn a kép :) -
#600 joejt, pa -
#599 Semmi gáz, csak tisztázni akartam a dolgot. Tegyetek ti, én nem vagyok annyira otthon ebben az anime témában. Egy barátom nagy animés, tőle hallottam erről az Elfen Lied-ról is. Bár régebben néztem Sailor Moon-t kicsit, Pokémon-ből is láttam pár részt, aztán volt még Dragonball minden mennyiségben, meg volt több rtl-es, amiből láttam részeket, de komolyabban talán csak a Dragonball-t néztem, ráadásul azt sem láttam végig, mert betiltották még anno... -
#598 Na én mentem aludni, látom 5c0rp330n nem irt semmim, úgy hogy aki akar rakhat -
#597 Beteg
:D -
#596 Beteg?
-
#595 nem -
#594 En kimehetek wc-re? -
#593 na én lépek mára...bye jó8 -
#592 rémlik valami, de akkor még káosz volt a topikban, elnézést érte, ha akarsz rakni megengedem. -
#591 Bocsi, délután óta nem néztem be ide, de erre azért reagálok: éppen az általad leírt szabályok alapján (#35, ezen belül #5) cselekedtem: 15 perc után nem érkezett kép tőle, a szabály alapján az első jelentkező tehet ilyenkor, ez voltam én... -
#590 En a noket szeretem midnen anime-ban :D
Meg a megcsonkitott nana is tetszett :D:D:D:D:D -
#589 ja ugy néztem :D -
#588 az igen:D és csak németül nézed? -
#587 tévedsz nekem van egy egész kazetta gyüjteményem, mert az rtl 2 ment nállam xD -
#586 nem bir lefeküdni hiányérzete van...h vajon mi lehet a következő kép ezen gondolkozik:DDD -
#585 -
#584 áz:D nemtudtam h ki ismeri mert én azthittem senki nem nézi/nézte itt rajtam kivűl:D -
#583 te nem alszol? :Dd -
#582 One piece -
#581 one piece? :) -
köszi:) ez eléggé könyyű de kiváncsi vok vmire:D -
#579 áhh egyszeruen imadtam azt :D A csaj... baromi jo no :D van egy cosplayes is aki nagyon jol beoltozott, ra is keresek.. -
#578 roni rakhatsz :) -
#577 időm sem volt átgondolni de am se vágtam -
#576 Az:)
Látom elég ismert volt:D -
#575 Ergo Proxy -
#574 Akkor rakok:)
-
#573 énis meek lassan de még 1 képt akarok rakni ^^ -
#572 te raksz, azt még megvárom :) aztán huzok aludni
legyen ismertebb anime -
#571 De az -
#570 énis ara gondolok -