35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
Nuki #2659 Kamichu -
#2658 egy ujabb drámás anime :D, nagyon szeretheted az ilyen animéket :D -
#2657 -
#2656 mind1 ha fent volt az AA galériájában akkor biztos nem fan art, ugy hogy a téma lezárva -
#2655 öhm...
mikor lesz kép? :) -
#2654 En szeressem ezt a rajzstilust A 6. one piece film is ilyen, es ha tudtok meg par animet ezzel a styleal akkor mondhatnatok cimet :D Bar ezt nem itt kene kerdezni -.- -
#2653 aha, és? :C van ilyen rajzolású anime... nekem tetszik is... legalábbis én emellé folyamatos, röccenésmentes animációt társítok xD
http://animeaddicts.hu/galery/screenshoots/love_wind/love_wind_004.jpg -
#2652 Elöször is, nem néz ki 3D megrajzolásunak a kép, aztán minden karakter és tárgyan nem vetnek árnyékot, és a karakterekben láthatok hibák :P -
#2651 En sem ertem O.o BTW offtopic, most lattam kanye west stronger klippjet -utalom ezt a zenet..- csak szerintem referal a klipp akirara? -
Nuki #2650 dehogy, csak nem tudja elképzelni hogy vannak ilyen rajzolású animék xD
(beszéljük ki XD) -
#2649 ez fanart? O.o mé -
#2648 elsöre fan artnak látszik, de hogy bent van az AA gallériában, ugy látszik tévedtem -
#2647 Koi Kaze -
#2646 Na mi a megoldas? :P -
#2645 -
#2644 az >< :P -
#2643 SuperBook -
Nincs segitseg, angol cimet kerek :D -
#2640 aszem ez egy johtos sapka :D
-
Nuki #2639 végre vérfrissítés (pedo bear kép) -
#2638 nekem is xD ez a legújabb förmedvény nem? és asszem most ez a csaj a főhős nem Hamu Kecsap -
Nuki #2637 Jóhát egy átlagos embernek csak egy sapi nonfiguratív ábrával... (aszittem legalábbis ) -
#2636 nekem csak egy mp került hogy felismerjem :D
Amugy a sapka volt árulkodo -
Nuki #2635 Naja :D
#2634: igen honnan tudtad? Nekem nem volt ilyen egyértelmü amikor megtaláltam xD -
#2634 Pokemon? :D -
#2633 Jo dehat ugy kezdodnek hogy van 4 perc visszatekintes, aztan 3 percig vicsorognak egymasra, egyiknek eszembejut valami visszaflashel 13 percet es jon az ending... -
Nuki #2632 Csak mozog néhány pikszel, az hogy most az igen vagy nem, tudja a jóisten.
Azért ittvanez:
-
#2631 hát nem láttod igent bologat a szmájli -
Nuki #2630 Nem akarok szpemmet kelteni, de a narutoban több flashback van
[apro] mindenesetre gondolom belátjátok az okait... nem semmi úgy végignézni egy animét, hogy minden rész között vársz 1-1 hetet... tényleg néha van szükség az ilyenekre. -
#2629 Baromira nem volt nehez :D amennyi flashback van abban az anime-ban :D tobbet tudunk a multjukrol mint arrol ami most tortenik :D -
Nuki #2628 Dik.
Ez most igen vagy nem?
[apro] Csak nem látni hogy iróniával írtátok azt hogy nehéz... tudod xD -
#2627 megfelel? -
#2626 az biza x))) -
Nuki #2625 Nehéz? Ez a Bleach lenne szerintem. -
#2624 nagy nehezen sikerült találnunk Csocso14el egy nehéz képet :D
sok sikert a kitalálásában :)
-
#2623 Meg en is ott lattam :) Mikor nyaraltam :) -
#2622 ezt az animét láttam már kb két éve, az rtl 2 :) -
#2621 jah... igaz csak most hétvégén láttam, de teccett
nade azér már akkor itt van a címadóról is kép, ő princess mononoke(nem rakok új képet nyugi, ez ugyanabból van)
-
#2620 Princess Mononoke? -
#2619 En tudom de nincsen kepem :D