35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
Nuki #5901 Most akkor mi is ez, mert konkrét megoldást nem láttam :\ -
#5900 azt már láttam :\ -
#5899 NHK ni Youkoso! -
#5898 ez miez? :D címet! -
#5897 -
#5896 igen az, rakj képet -
#5895 Hunter X Hunter -
#5894 nem az -
#5893 beyond the clouds
nekem felettébb teccet -
#5892 Terminator - Adventures of the Young T800 -
#5891 második kép :)
-
#5890 sok sikert
-
#5889 Sousuke vezette asszem az M9-et. A sofőr megpusztult a találattól -
Cat 02 #5888 Így már beugrott :D -
Cat 02 #5887 Most h mondod kb én se emlkészem semmire :S Kivéve a Fumoffu kommandóra :DD -
#5886 Lehet, igazából nem mélyedtem bele :D a nico-nico medley gran finale-ban volt egy részben azt úgy akadtam rá xD -
#5885 első rész legeleje. Valami kisteherautóban megy, már nemtom hogy Sousuke vagy más vezeti....
Aztán jön egy HIND, de megjelenik egy M10 (rég volt már :S szal legyen inkább csak mecha XD) és lecsapja a hindet, aztán talán kiszáll belőle sousuke? huhh de rég láttam már XD arra emléxem hogy mielőtt a csaj elalszik még bemutatkozik ^^ -
#5884 najó tévedtem :) nem is hasonlit semilyen rena-ra :), valaki másra hasonlit :) -
#5883 ööö...meglessük, köcce^^
Bio, te meg rakj akkor:) -
#5882 Első rész, valahol az orosz pusztán menekítenek egy suttogót. Aztán jön a helikuffer, egy kicsit emberkedik, majd Sousuke elhajtja
Armageddon: imádom a You számot :D Elvileg a játékhoz van, nem? -
#5881 akkor szerintem biomage rakhat mert ő már előttem is utalgatott :CCCCC
(neked meg javaslom (már ha láttad az animét, bár nélküle is jó) a Dear You albumot :D nem OST, nem is Character Song :D de van 4 verziója amit a 4 (Shion/Mion ua. a seiyuu) lány énekel ^^ most pont Renáét hallgatom :D Dear You ~Cry~) -
#5880 mik ciripelnek? xD -
Cat 02 #5879 Ez mikor van FMP-ban ? -
#5878 az nem sír, hanem ciripel... -
#5877 alakul:D:D -
#5876 az Mai-Otome ez meg tök más ^^ de ne sírj mint a ... bogarak... ? bogár? rovar? nemtom xD -
#5875 szép a lány :) hasonlit renara :)a My-Otome -
#5874 -
#5873 az -
#5872 Dead Leaves?? -
#5871 -
#5870 armageddon grrr -
#5869 azrakj! -
#5868 :DAS -
#5867 már csak a formátumot felejtetted el beleírni :D
vagy nem szereted a kék sugarakat, pláne, ha zsaruk csinálják? -
#5866 fmp -
#5865 full szarul vagyok... nagyanyámnál voltam aztán ott hűvös van vendégszobában szal valszeg faszán megfáztam XD (nagyapámnak viszont tetszett a symphonic metal :D Nightwish) hazafele buszon meg tök szarul voltam O.o nem bírom a buszozást... ilyen pánikrohamszerűség lett úrrá rajtam O.o gyors levegővétel... aztán lehet hogy nem is...
ellenben tényleg szarul vagyok és hogyha elrejtettem volna ebbe a spamnak tűnő szövegben a megoldást akkor sem tudnék rakni sorry :S -
#5864 <--- ezt azért mert roszul irtad xD -
#5863 hehe -
#5862 XD
Nah, rakom, bár szvsz így is cifrán egyértelmű :D