35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
#12153 Á ott nem tortent semmi, csak kiborult a tejfol. -
faláb #12152 Az is "mély pszichológiai/szociológiai tartalommal" bírt, amikor az EoE elején Shinji az eszméletlen Asuka ágyánál...? -
#12151 Hülye
Egyébként az a két rész valami botrány volt, főleg a végeSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, szóval nem bánom, hogy csináltak helyette inkább egy filmetahol megtapsolták Shinji-t, vagy mi a fene voltSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak abban meg elpusztul az emberiség... -
#12150 macskák nekem sem rémlenek >.< tudtam hogy másodszor is meg kell nézni a 25-26. részt és nem szabad elbliccelni :D egyébként baj hogy nem emlékszem, mert 2 fekete filctollal rajzolt macska az üres fehér lapon, NGEben, biztos hogy mély pszichológiai/szociológiai tartalommal bír... -
faláb #12149 Én pont hétvégén néztem végig, és úgy se emlékeztem a macskákra :D Csak most kerestem egy jó kis képet a 26. részből, és erre esett a választás :] -
Nem hazudok! Biztos, hogy volt ott valami! Te is láttad, nem, Shinji? -
#12147 Azok a macskák valahogy nem ismerősek, pedig végig kínlódtam az eredeti 25-26. részt is
Na, keresek valamit -
faláb #12146 Így van. -
#12145 Ajjajjajjajjajjj
Evangelion sorozat? -
#12144 en mar be se irom. -
faláb #12143 Így már biztos menni fog :D
-
#12142 új kép? -
faláb #12141 Nem, de annyit segítek hogy jóval komolyabbra kell gondolni mint amiket eddig írtál.
-
#12140 ichigo mashimaro? -
#12139 nyeheh, macska XD
Biztos emlékezni kellene rá -
faláb #12138 Ez se talált. -
#12137 Akkor mondjuk Azumanga Daioh? -
faláb #12136 Nem. -
#12135 Lucky Star? -
faláb #12134 -
#12133 Igen az -
faláb #12132 Ergo Proxy -
#12131 Na akkor itt akovetkezo kep, illik elsore megfejteni. :)
-
#12130 Bocsánat, nem voltam....igen az az :). Rakhatsz. -
#12129 Hát html a "témába".. Pontos határait én se tudom, magam még sose próbáltam itt ilyesmit. :) Flash, iframe, külön formra biztos láttam példát, meg ugye js is lehet benne...
Amúgy nekem spec annyira nem hiányzik a topicba a versenyszellem, de én azért elég ritkán játszom... ^~^
Feladványt meg nem tudom.. Új kép, vagy a Golden Boy volt? :) -
#12128 Hát én belenéztem a forrásba ... és fingom nincs, hogy kerülnek oda az extra dolgok O_O
Egyébként az oldal elég érdekes egyvelege a táblázatnak és a div-eknek -
#12127 tamogatom az otletet :) -
Nuki #12126 Fiúk tényleg be kéne már vezetni lassan egy ilyen motivációs céllal létrehozott pontversenyt.
Van itt olyanunk aki ért weblapszerkesztéshez, nem nagy dolog idetenni a fejlécbe egy linket ami az eredményt mutatja + az sg fórum motorja lehetővé teszi azt, hogy ilyen kis jelecskéket tegyünk egyesek neve mellé (például aki a legtöbb pontot szerezte a múlt hónapban/összesen) ld. ki marad fön legtovább topik, zöldszar topik.
Pontot úgy lehetne kapni ha kitalált, és FELTESZ képet az ember.
-
Nuki #12125 Vagy éppen nincs itt. -
#12124 Golden Boy? -
#12123 Há széjpek á fogáid, Láci! -
#12122 -
#12121 Itt is vagyok :)
Remélem nehezet sikerült választanom :)
-
#12120 Pontosan, te jössz -
#12119 Kodomo no Jikan Second Term? Akkor azért nem volt nekem annyira ismerős :D -
#12118 ez így nem teljesen pontos :] -
#12117 Beírom :)
Kodomo no Jikan....ugye? :D -
#12116 Hát akkor írd meg a megfejtést :D
Én már nem tehetem meg, Reluks megírta a megfejtést, + nem akarok ma rakni képet :) -
Szerinted mi ez az anime, Négyszemű?
Nem tudom, Golyós-copfos
Ja, persze, nem tudjátok! Csak nem akartok képet rakni, mert az túl macerás, mi? -
#12114 Ennyire nem akar rakni senki?