35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
#12193 Miféle kód ez?
-
#12192 látom, 3. megfejtett anime nem lesz... ha rajtam múlik, semmiképp
Egyébként Csontnőt nem ismertétek fel hátúlról? :] -
Nuki #12191 Nem kell feljebb tenni, jó volt ez :D -
#12190 -
#12189 hat komolyan gondoltam, :) de asszem kovetkezonek feljebb teszem a lécet. -
#12188 Elég jellegzetes az openingje ^^ -
#12187 Hogyan talaltad ki?
igen az. -
#12186 Ezt ... ugye ... nem ... komolyan ... gondoltad?
Seth már meg is fejtette -
#12185 Azumanga Daioh -
#12184 Mar rakom is :)
Rajta van minden lényeges dolog. :) -
#12183 Akkor rakhatnál is valamit
#12177-ben egyébként arra utaltam, hogy a pofa seiyuu-ja ugyanaz a Sugita Tomokazu, aki Kyon hangja a Haruhi-ban, és Motosuwa Hideki a Chobits-ban. És ezt elkúrtam, mert Hiromu Shinbou hangja Seki Tomokazu, azaz Sagara Sousuke. :D -
#12182 igen ugy ertem -
Úgy érted, Mitsuganae? -
#12180 Jigoku Shoujo mitsugen? -
#12179 Azok tényleg egy koponyában vannak?? Téglákat szartam meglepettségemben -
#12178 Mai utolsó kép. Holnap olyat rakok, hogy anyázás hegyek lesznek!
I K E B A N A
When you see it, you'll shit bricks -
Kayo vagyok. Mivel biomage nem akart a barátom lenni (azt mondta, kicsik a melleim... mit akart ezzel mondani?), ezért inkább Kyon lett a barátom ... vagy Shinbou ... nem is tudom, melyik nevet mondta. -
#12176 ja hogy ez a nagy :C ez még elmegy ^^ én most nem tudok képet berakni az én általam ideálisnak tartott rajzolt csöcsökről, mert sokáig tartana egy jó képet keresni >.< -
#12175 kösz de nem kell :D -
Nagy mellek kellenek, biomage? Hát gyere ide anyucihoz, hadd öleljelek a keblemre! HÁ-HÁ-HÁ-HÁÁÁ! -
#12173 nem inkább ilyen lányra :D kép -
#12172 az ilyen tehenészlányokra akiknek 40 éves korukban térdig ér a tőgye? x) -
#12171 igen ezért muhahaha :D gonosz vagyok muhahaha -
Szóval ezért löktél engem a susnyásba? Aljadék!
Arma: Mariára nem emléxem benne -
#12169 Hát nem Maria-sama ga Miteru...
de akkor mi ?^^ -
#12168 [csak eltakarja] -
#12167 igen
én csakis kizárólag szép nagy mellű nőkre gerjedek -
Engem is passzolnál? -
#12165 passz -
Menjetek, mozogjatok egy kicsit, hátha utána kitaláljátok, mi is ez -
Nuki #12163 Szerintem ha nézel animét, és látsz egy olyan jelenetet, ahol ilyen nagyon szemét rakás lehetne ebbe a topikba, akkor alig várod már hogy kitaláld és rakhass.
(legalábbis néha én így is nézek animét, hogy mi lenne alkalmas ide ) -
#12162 de nem tudom meddig bírják még ezt, hogy folyton ők raknak.
Nem sokáig, legfeljebb sok lesz az ismétlés :]
Mint plö a mostani is :D -
#12161 "Aztán vannak akik nem akarnak rakni, csak írogatnak, és mindig azt mondják 'pont most nincs kedvem tenni ezért rakjon más' és vissza se tudok már emlékezni mikor raktak utoljára tényleg..."
nevezzük néven őket, aztán kitagadás!!!!
egyébként támogatom a pontozós ötletet... az ilyen fun-only emberkék is hátha rászoknának a rakásra :D ugye kitalálni móka, rakni munka ^^ -
Nuki #12160 Nem a versenyszellem miatt.
Azért, hogyha van valami kis motiváció, hogy mondjuk lesz egy csomó pontod vagy bármi, akkor azért talán több kedve lenne rakni mindenkinek.
Azt mondtad ritkán jársz itt de talán tudod mi megy itt, ha nem leírom:
általában az van, hogy van 1-2 nagyon aktív lelkes rakosgató. Rájuk mindig lehet számítani.
Aztán vannak akik nem akarnak rakni, csak írogatnak, és mindig azt mondják 'pont most nincs kedvem tenni ezért rakjon más' és vissza se tudok már emlékezni mikor raktak utoljára tényleg...
És vannak akik nem tudnak egész nap itt lenni, ha pont jókor jönnek kitalálják-raknak, ha nem akkor csend van.
Ha nektek jó ahogy most van, akkor jó, én szívesen elnézegetem Relaks és a többiek képeit meg képaláírásait, ez egy ilyen pozitív folt az életemben :)
de nem tudom meddig bírják még ezt, hogy folyton ők raknak.
csak azt reméltem, ha ilyen pontrendszert bevezetünk, talán a passzívakat, vagy a ritkán idejárókat jobban a kitalálásra-rakásra lehetne ösztönözni.
[apro](én mostanában a ritkán idejárók közé tartozom, de nekem még jó sokáig egyetemen vizsgaidőszak lesz, talán még vannak itt egy páran ilyenek)
-
KIsasszony, ez a KImonó KImondottan önnek van KItalálva! -
Elmentem yakisobát árulni, csá! -
#12157 kérem itt folytatni -
faláb #12156 4 teóriát is olvastam hogy mit akartak vele szimbolizálni, de szerintem ezt jobb lett volna kihagyni X) -
#12155 Szóval nem ártana újra megnéznem? :D Nameg saabisu, saabisu :D
Ennyi Evangelion elemzés után megéheztem, asszem, elmegyek enni -
#12154 hát elég nyilvánvalóan pontosan hogy igen... ezt kérdezni tuti nem fanservice volt elhiheted...
EoEben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem pusztul el a világ, csak valóra válik a Human Instrumentality Project, mindenki elveszti az AT mezőjét és egy LCL (vagy mi volt a neve xD) tengerben egyesült az emberiség, egy test, egy tudat... Aztán Shinji meghozta a döntést hogy ő mégsem akarja ezt, mégis élni akar, mert nem is olyan rossz mikor megbántják őt, és kikhez fűzték leginkább a szálak, Asukához, így ők ketten "újramaterializálódtak", és akikben megvan az élni akarás, akik vállalják ezt a nehéz formáját az életnek, az egyéniséget, a lehetőséget hogy megbántanak, és képes lesz újra létrehozni az AT-mezejét, és újra testet ölteni...
25-26. rész szerintem nem volt gáz... kicsit nagyon Mindfuck, nehezen emészthető (ezért is nem néztem meg másodszor), de semmiképp nem rossz...