Késnek a legjobb címek az Ubisofttól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Még ha az SP 4 jó lett volna, de így...
Lehetne inkább a Splinter Cellt választani? Kb 16x jobban érdekel mint a kigyó sorozata :o
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mi ez a baromság??? Semmi közük hozzá.
Amúgy az Ubisoft bek*ph*tja az EA-val együtt, az EA a Crysis csúsztatása miatt, az Ubi a Far Cry2 miatt.
Muszáj minden betût komolyan venni? ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A
Egyébként a SC 1,2,3 egyszerûen zseniális nevek.
Igen, az MGS is, de abból egyelõre csa 2 van PC-n.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"A Far Cry hatalmas siker volt pár éve, ám a fejlesztõk nem folytatták a sikersztorit, hanem újba vágtak bele. Az árván maradt lehetõséget az Ubisoft Montreal kaparintotta meg, és elvileg jövõre elkészítik nekünk minden idõk egyik legjobb FPS-ének folytatását."
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Hmm.. most én vagyok a hülye, vagy tényleg a Crytek fejleszti a Far Cry 2-t????? ÉN úgytom, hogy a Crysist csinálta és hogy a jogok az Ubisoftnál vannak, az meg kiadta egy másik cégnek.. na mind1
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
A kudarc az, ha meg sem próbálod.