Késnek a legjobb címek az Ubisofttól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Írták a Gamestarban, hogy jön PC-re is az EndWar.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fõleg, hogy (elvileg) hangirányítással fog mûködni ... (lehet, nem is lesz szükség kontrollerre? Vagy elég lesz egy gamepad is)
Igen, valóban felemelõ élény huszonnyolcadszorra is lopakodni.
Még ha az SP 4 jó lett volna, de így...
Nem, nem, ti csak maradjatok meg a gamepadnál, az egér a PC kiváltsága😊
narumon
"Splinter cell, nahaggyámá, mikor ott a metal gear solid sorozat,"

Lehetne inkább a Splinter Cellt választani? Kb 16x jobban érdekel mint a kigyó sorozata :o

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

TVelvet
engem az EndWar érdekel nagyon 😊
"A Crytek stúdiójában fejlesztett Far Cry 2-t"
Mi ez a baromság??? Semmi közük hozzá.
Amúgy az Ubisoft bek*ph*tja az EA-val együtt, az EA a Crysis csúsztatása miatt, az Ubi a Far Cry2 miatt.

Tinman
Irónia --> http://hu.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%B3nia

Muszáj minden betût komolyan venni? ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

óóó, bocsánat hatalmas tinman három csillag.reméllem hétfõ délig alszol annyira lefárasztottalak...<#falbav><#lama>

zola2000
Miért ahogy kivettem itt a pcrõl sem beszélt senki, legalábbis nem vettem észre, mármint azt hittem hogy az ubisoft játékairól szól a hír, ami kb mind multiplatform.

A

Tinman
Ki beszélt itt konzolokról?

Egyébként a SC 1,2,3 egyszerûen zseniális nevek.
Igen, az MGS is, de abból egyelõre csa 2 van PC-n.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zola2000
Splinter cell, nahaggyámá, mikor ott a metal gear solid sorozat,

A

Tinman
Ne fárassz, írtam már...

"A Far Cry hatalmas siker volt pár éve, ám a fejlesztõk nem folytatták a sikersztorit, hanem újba vágtak bele. Az árván maradt lehetõséget az Ubisoft Montreal kaparintotta meg, és elvileg jövõre elkészítik nekünk minden idõk egyik legjobb FPS-ének folytatását."

vhogy úgy...itt a Zezsgén is volt cikk róla...asszem<#fejvakaras>

Tinman
Ubisoft Montreal

Tinman
Ha olyan lesz, mint a DA, inkább ki se jöjjön.

Tinman
Fõleg, hogy egeret már a PS2-re is lehet kötni... UGYE? <#sniffles>

0Speed0
Az Endwar eddig csak konzolra?! Az RTS konzolon tényleg élvezetes lehet...

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

"Crytek stúdiójában fejlesztett Far Cry 2-t"

Hmm.. most én vagyok a hülye, vagy tényleg a Crytek fejleszti a Far Cry 2-t????? ÉN úgytom, hogy a Crysist csinálta és hogy a jogok az Ubisoftnál vannak, az meg kiadta egy másik cégnek.. na mind1

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Mi van a Splinter Cell-Conviction-nel?

A kudarc az, ha meg sem próbálod.