20
-
#20 Írták a Gamestarban, hogy jön PC-re is az EndWar. -
tyuklepes #19 Főleg, hogy (elvileg) hangirányítással fog működni ... (lehet, nem is lesz szükség kontrollerre? Vagy elég lesz egy gamepad is) -
opeca #18 Igen, valóban felemelő élény huszonnyolcadszorra is lopakodni.
Még ha az SP 4 jó lett volna, de így... -
opeca #17 Nem, nem, ti csak maradjatok meg a gamepadnál, az egér a PC kiváltsága:) -
#16 "Splinter cell, nahaggyámá, mikor ott a metal gear solid sorozat,"
Lehetne inkább a Splinter Cellt választani? Kb 16x jobban érdekel mint a kigyó sorozata :o -
#15 engem az EndWar érdekel nagyon :) -
debut12 #14 "A Crytek stúdiójában fejlesztett Far Cry 2-t"
Mi ez a baromság??? Semmi közük hozzá.
Amúgy az Ubisoft bek*ph*tja az EA-val együtt, az EA a Crysis csúsztatása miatt, az Ubi a Far Cry2 miatt. -
#13 Irónia --> http://hu.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%B3nia
Muszáj minden betűt komolyan venni? ^^ -
neoG #12 óóó, bocsánat hatalmas tinman három csillag.reméllem hétfő délig alszol annyira lefárasztottalak... -
#11 Miért ahogy kivettem itt a pcről sem beszélt senki, legalábbis nem vettem észre, mármint azt hittem hogy az ubisoft játékairól szól a hír, ami kb mind multiplatform. -
#10 Ki beszélt itt konzolokról?
Egyébként a SC 1,2,3 egyszerűen zseniális nevek.
Igen, az MGS is, de abból egyelőre csa 2 van PC-n. -
#9 Splinter cell, nahaggyámá, mikor ott a metal gear solid sorozat, -
#8 Ne fárassz, írtam már...
"A Far Cry hatalmas siker volt pár éve, ám a fejlesztők nem folytatták a sikersztorit, hanem újba vágtak bele. Az árván maradt lehetőséget az Ubisoft Montreal kaparintotta meg, és elvileg jövőre elkészítik nekünk minden idők egyik legjobb FPS-ének folytatását." -
neoG #7 vhogy úgy...itt a Zezsgén is volt cikk róla...asszem -
#6 Ubisoft Montreal -
#5 Ha olyan lesz, mint a DA, inkább ki se jöjjön. -
#4 Főleg, hogy egeret már a PS2-re is lehet kötni... UGYE? -
#3 Az Endwar eddig csak konzolra?! Az RTS konzolon tényleg élvezetes lehet... -
VvD #2 "Crytek stúdiójában fejlesztett Far Cry 2-t"
Hmm.. most én vagyok a hülye, vagy tényleg a Crytek fejleszti a Far Cry 2-t????? ÉN úgytom, hogy a Crysist csinálta és hogy a jogok az Ubisoftnál vannak, az meg kiadta egy másik cégnek.. na mind1 -
sanner011 #1 Mi van a Splinter Cell-Conviction-nel?