36
-
Seten #36
Sőt, konkrétan van egy jelenet mikor tankol egy kútnál.
-
Seten #35
Tessék jobban figyelni!
Ott volt egy "Honda" gyártmányú benzin-üzemű generátor, tehát volt árama. Bármire.
Benzin meg szintén lehetett az utcán álló "pár" db autóban illetve benzinkutak tartályaiból!
:)
-
knut #34 Én egész másképp gondolok az Egyesült Államok (azon belül New York város) energiaellátására, amióta láttam a filmet. Le a kalappal előttük! Ha már három éve nem élnének emberek a Földön (csak olyan esti zombi-félék) akkor Budapesten biztosan nem lehet majd DVD-n nézni a Shrek-et, laptopozni, villanyt kapcsolgatni, sőt, rádióadást sugározni, mert valószínűleg Paksot sem kerülné el a fertőzés. És kutyát zuhanyoztatni sem nagyon lehet majd, mert a vízműveknél se lenne túlkínálat munkaerőből. De New York-ban ez nem probléma, és biztosan a téli fűtéssel sem volt gondja Willnek, bár most épp nyár volt a filmen. -
g101 #33 Sztem már karakter neve is árulkodik a filmről. Neville... Hallgassátok csak: Ne Will! -
tyuklepes #32 Jájjj de el vagytok látva fantáziával XD
Ugyanúgy lehet folytatni, mint bármi mást, simán bejühet egy '28 héttel később' szintű dolog is, vagy akármi, eredeti, korszakalkoró és formabontó, ha nem lógna bilibe a kezem :D -
Hoz_Hun #31 Ez a kép az alternatív befejezésből van, de azt elvetették. Alternatív endingben Will átadja a csajt a főgenyának azok lelécelnek és Will a csajjal meg a gyerekkel lelép. Aztán rájötek, hogy akkor a cím még annyira sem passzolna a filmhez mint most.
Az eredeti novelát olvasátok el (nézetek utánna). Ég és föld a két történet. A novella története SOKKAL jobb. Az amcsiknál az egy kult novella, azért fujnak annyian erre a filmre mert átírták. Nagyon. De még így is a legjobban sikerült a 3 filmadaptáció közül, ami ehhez a novelához írtak. -
god25 #30 X'tem ennél a 28 nappal később jobb volt. Több zombi, több vér, több izgalom.
Ez a film semmi újat nem hozott. Csak azét volt nagy nyitása, mert nem volt mást nézni. :S -
#29 1. a cikkben senki nem írta,hogy Will Smith lenne a főszereplő a folytatásban.
2. A végén felrobban Will Smith , kész .(megdöglik,kipurcan...stb)
3. Mi a lótúró édes f....nak folytatás...nemvolt ez annyira jó film...sőt!
-
AZTA #28 de mer ugy van vége hogy látja hogy fut neki az üvegnek az egyik zombi és ő is izombol nekifut az uvegnek és ugy van vége :D -
neptum #27 csak egy bummot láthatunk a film végén a csaj meg a gyereke előbb elmentek, Neville meg lehet hogy meg fogta bedobt a gránátot a sok zombi közé és ő is beugrot a lyukba és így túlélhete és így a csaj meg a gyerek azt hitte hogy meg halta és így Legendává kiáltoták ki vagy nem tom igaz nem baj ha lesz folytatás -
mstummer #26 Jajjj... nem néztetek Dallast? Bobby-t fel tudták támasztani.... Willt is fel tudják :) -
AZTA #25 mondjuk azt nem értem hogy a pár millio zombi kozott hogy tudott ő menni bármerre is mert sotétedés után nemsokkal mászott be abba a lyukba :D -
#24 Szerintem marha gyönge film volt! :S
és azt sem értettem hogy a "zombikat" miért kellett animálni? volt egyfajta hangulata, de amikor megjelentek azok a zombiizék, hát akkor már nagyon elromlott az egész szerintem, pedig a storyja nem volt rossz, kár érte... -
#23 lehetne csavarni a story-t, vagy ilyen jó kis zomkbivadászós filmet csinálni belőle... :D bár ez eleg eselytelen :P -
#22 nem :P -
#21 arrol nem is beszélve, hogy ha bemászott volna a járatba, akkor a csaj a gyerekevel miert egyedul ment a kisvárosba + miert ugy beszelnek will ről a végén hogy meghalt :P -
#20 ez a kép benne volt a filmben?:D Én kb 3xor néztem meg de nem emlékszek rá:P -
Wittgen #19 Az előzményfilm eleve nem happy end-del végződne, úgyhogy biztos bukás lenne (mert valjuk meg az I'm Legend denm kapott drámai befejezést, hanem a szokásos amcsi lezárás volt).
A folytatásban meg mi lenne? Már megvan az ellenszer, csak a sorozatgyártást kell kivitelezni. Kábítópuskába bele, vadakat meglőni, aztán csak várni, hogy átalakuljanak. -
#18 De mit vitáztok? A cikkben sehol nem irják, hogy Will-t kérnék fel a folytatásra.
Mellesleg erre csak akkor lenne esély, ha előzményfilmet készítenek. Egy folytatásban nyilvánvalóan nem szerepelhetne Neville-t alakító Smith, hiszen Ő MÁR LEGENDA LETT!!!
Nemtom világos-e, élő emberekből ritkán lesz legenda... -
cateran #17 No,akkor bátran nézd meg még egyszer,de ezuttal nyitott szemmel...ne takard el az arcod....1szerre indulnak meg az utolsó rohamnál,középen tali,majd big bang.....mit vártál? mutatják a darabokra szakadó hullájukat? -
Loverman #16 Emberek, ha túlélte volna akkor ő is elmegy a hegyekbe a nővel,ennyi... -
Loverman #15 egy ötéves kisgyereknek is egyértelmű hogy meghalt -_- -
#14 Ha lesz is folytatás Will biztos nem lesz benne, szerintem. -
#13 pont azt néztem, hidd csak el -
cateran #12 Akkor nézd meg még 1x, ha 1.-re nem tünt volna fel...vagy kapcsolj át a cseh 2-ről(mert úgy néz ki azt nézted) -
#11 király lenne valami több várost felülelő story.. :) vilag nagyvarosait mint a plakataokon stb. -
#10 nem szaladt nekik, nem érted ? egy kép vágás és csak a robbanás látszik, will smith nem -
nipponia #9 Hát nem tudom, de mivel nekiszaladt annak a zombi féleségnek kibiztosított kézigránáttal, nem hinném hogy túlélte. Ha már csak dulakodtak, akkor sem hiszem hogy végig szorongatta a gránátot a kezében:). Mondjuk jó nagy állat egy hős volt, én bevágtam volna a zombi szájába a gránátot és beugrok azon járaton. A plexi is felfogta volna valamennyire a robbanást, meg szerintem a dögök sem tűzállóak. Bruce Willisnek kellett volna játszania a főszerepet, ő tuti túlélte volna az egészet:). Vagy Chuck Norris lerúgdosta volna a zombikat:). -
hutkai #8 LEgalább lesz idő a zombik javításán -.-
-
#7 mivel csak a robbanás látszódott, nem pedig az, hogy will smith is ott volt, simán lehet folytatás, egyértelmű, hogy ezért hagyták ezt a kiskaput -
neptum #6 jaaa lehet ő is kimászot a titkos járaton. -
ddt500 #5 Ja! Ha immunis a járványra akkor egy kézigránát robbanását simán túlélheti (akkor is ha a kezében volt). -
nipponia #4 Azok után hogy a Gladiátornak is akarnak folytatást ugyanúgy Russel Crow-val, én már semmin sem lepődnék meg:) -
#3 Szerintem úgy akarnak folytatást, hogy a végén mégse úgy történt a főhőssel ahogy mi gondoltuk :D -
neptum #2 szerintem jó film volt. csak egy hülye kérdés és nem lövök le semmi poént remélem. hogy akarnak folytatást csinálni ráadásul Will Smith-el esetleg egy előzményfilm szóba jöhöt de folytatás valahogy nem tom elképzeln ia vége után ???? -
#1 Szerintem nem volt akkora durranás...
amcsik mindig is hülye izléssel voltak megverve...