Kereső
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de az adott topicon belüli keresés is gázul megy/nem megy.
Egy 10k hsz-el bíró topicban régen ha rákerestél egy adott szóra, akkor szépen kijöttek a találatok... nagyon hasznos volt! Nem kellett újra 10000+1x rákérdezni az adott hibára, nem kellett 5k-t visszaolvasni, hanem majdnem azonnal volt találat.
NAGYON jó volna ezeket a keresõ funkciókat visszakapni!
Egy 10k hsz-el bíró topicban régen ha rákerestél egy adott szóra, akkor szépen kijöttek a találatok... nagyon hasznos volt! Nem kellett újra 10000+1x rákérdezni az adott hibára, nem kellett 5k-t visszaolvasni, hanem majdnem azonnal volt találat.
NAGYON jó volna ezeket a keresõ funkciókat visszakapni!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezzel csak az a baj, hogy adott esetben percekig is eltarthat a rendezés. Akkor már inkább nyitok egy topicot, és megvárom, amíg valaki be nem linkeli a már létezõ topicot <#idiota>#idiota>.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Láttam a Pankrációs topicot keresõbe valami 500-700 üzenet azt amikor atopicba avgyok már a 4800adik!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
1 ötlet: mikor belemész egy témába (pl. Általános eszmecsere) ott van fenn a Témák amit kattintva abc sorrendben az EGÉSZ kijön listán. Teendõ? Használd a firefox szövegkeresõjét.
Nem tudom megérteni, hogy miért lenne olyan nagy munka egy roahdt kib* normális szövegkeresõ algoritmust berakni alá. Van jópár, amit használhatnának.
Nem tudom megérteni, hogy miért lenne olyan nagy munka egy roahdt kib* normális szövegkeresõ algoritmust berakni alá. Van jópár, amit használhatnának.
púúúúú
Ennek akkor lenne értelme hogyha beraknák a kiemelt támák közé, mert keresõ nélkül ez a topik is elfog veszni 😄
^^
Támogatom, jó lenne valamit tenni az ügyben.
Egyébként ez úgy fest általános hiba ph-en se jó :-/
Egyébként ez úgy fest általános hiba ph-en se jó :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én már 2x is felvetettem ott és az volt rá a válasz, hogy a topikoknál rendezzem névsorba a neveket és ott böngésszek.
púúúúú
szerintem itt kellett volna felvetni:
katt
katt
Létre kell hozni egy olyan topikot ahova be kell írni az új topikok nevét és akkor topikon belül lehet keresni topikokra. (csak ne linkelve mert arra nem ad találatot a keresõ). <#vigyor3>#vigyor3>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Sokan panaszkodnak majd, néhányan egyetértenek majd bezárják 😉
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nem tudom mi baja a keresõnek, de tényleg idegesítõ, hogy most már csak õsrégi topicokat jelenít meg!
A topic célja egész ötletes, kiváncsi vagyok mi lessz belõle
A topic célja egész ötletes, kiváncsi vagyok mi lessz belõle
Nem tudjátok mikor lesz kijavítva a keresõ, vagy hogy egyáltalán mi baja? Mi történt májusban amiért az az utáni topikokat nem jeleníti meg?
Amúgy arra a célre hoztam létre ezt a topikot, hogy ha valaki új topikot akar nyitni akkor kérdezze meg hogy van-e már olyan és akkor talán nem lesz annyi gondja a modiknak és nem lesz annyi zárható topik... Remélem azért lesz aki segít.
Amúgy arra a célre hoztam létre ezt a topikot, hogy ha valaki új topikot akar nyitni akkor kérdezze meg hogy van-e már olyan és akkor talán nem lesz annyi gondja a modiknak és nem lesz annyi zárható topik... Remélem azért lesz aki segít.
Voltam nyitás után!