Kereső

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Tinman
Na de az adott topicon belüli keresés is gázul megy/nem megy.
Egy 10k hsz-el bíró topicban régen ha rákerestél egy adott szóra, akkor szépen kijöttek a találatok... nagyon hasznos volt! Nem kellett újra 10000+1x rákérdezni az adott hibára, nem kellett 5k-t visszaolvasni, hanem majdnem azonnal volt találat.

NAGYON jó volna ezeket a keresõ funkciókat visszakapni!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nearo
Ezzel csak az a baj, hogy adott esetben percekig is eltarthat a rendezés. Akkor már inkább nyitok egy topicot, és megvárom, amíg valaki be nem linkeli a már létezõ topicot <#idiota>.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

John Cena
Láttam a Pankrációs topicot keresõbe valami 500-700 üzenet azt amikor atopicba avgyok már a 4800adik!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

n3whous3
1 ötlet: mikor belemész egy témába (pl. Általános eszmecsere) ott van fenn a Témák amit kattintva abc sorrendben az EGÉSZ kijön listán. Teendõ? Használd a firefox szövegkeresõjét.

Nem tudom megérteni, hogy miért lenne olyan nagy munka egy roahdt kib* normális szövegkeresõ algoritmust berakni alá. Van jópár, amit használhatnának.

púúúúú

TIBI
Ennek akkor lenne értelme hogyha beraknák a kiemelt támák közé, mert keresõ nélkül ez a topik is elfog veszni 😄

^^

Palinko
ja meg valami végtelen hosszú lista amit New Hause abc sorrendbe 😄D
Tinman
Támogatom, jó lenne valamit tenni az ügyben.

Egyébként ez úgy fest általános hiba ph-en se jó :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gercse
ctrl+f lesz itt a megoldás 😄

DJ RX7
De akkor nem is lesz keresõnk?

:3

Palinko
vagyis csináld meg magadnak a keresõt, mert õk nem tudják? 😄
n3whous3
Én már 2x is felvetettem ott és az volt rá a válasz, hogy a topikoknál rendezzem névsorba a neveket és ott böngésszek.

púúúúú

Palinko
na az a lenti keresõ mégszarabb 😄
Palinko
szerintem itt kellett volna felvetni:
katt
BaliBoy
Létre kell hozni egy olyan topikot ahova be kell írni az új topikok nevét és akkor topikon belül lehet keresni topikokra. (csak ne linkelve mert arra nem ad találatot a keresõ). <#vigyor3>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

w77d
sajnos én is erre tippelek 😊

Sokan panaszkodnak majd, néhányan egyetértenek majd bezárják 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

w77d
nem tudom mi baja a keresõnek, de tényleg idegesítõ, hogy most már csak õsrégi topicokat jelenít meg!

A topic célja egész ötletes, kiváncsi vagyok mi lessz belõle

SpiritFire
Nem tudjátok mikor lesz kijavítva a keresõ, vagy hogy egyáltalán mi baja? Mi történt májusban amiért az az utáni topikokat nem jeleníti meg?

Amúgy arra a célre hoztam létre ezt a topikot, hogy ha valaki új topikot akar nyitni akkor kérdezze meg hogy van-e már olyan és akkor talán nem lesz annyi gondja a modiknak és nem lesz annyi zárható topik... Remélem azért lesz aki segít.

Voltam nyitás után!