6
Chuck (TV)
 • gz8
  #6
  #5
 • gabesz012
  #5
  Pedig van. Mondjuk olyan mindegy, melyik marad meg, mert ott sincs sok hsz., sajnos, pedig valóban nagyon jó sorozat. Ez nem olyan trendi, mint a Heroes, meg a Pb. Na mindegy, én tuti fogom nézni és szerencsére Amerikában is elég sikeres, úgyhogy valószínüleg lesz folytatás (teljes első éved már tutira lesz).
 • fravik
  #4
  én is ugyan így voltam vele...az első rész után félre tettem, majd valamiért megnéztem a következő részt és utána már nem tudtam abbahagyni. meg ilyen csinos női (fő)szereplők mellett nem lehet csak úgy "elsétálni"!
  csodálom, hogy eddig senki sem csinált Chuck-os témát a forumban...biztos nincs? tudom, a kereső nem adja ki!
  egyébként már alig várom a folytatást!! :)
 • ikegami
  #3
  11 rész van belőle. Én most néztem meg, de sajnos egyenlőre nincs több rész az első évadból. Egy eladó srácról szól, aki egy barátjától (aki még iskolás korukban beépül a CIA-ba), kap egy CIA-s emailt amiben titkos anyagok vannak gyorsan vágott vidó formátumban, ez beépül a fejébe tudatalatti módon, és végül őt is beszervezik a CIA-hoz, mert ha akció során lát valami olyat amit tartalmaz a fejében lévő képsorok, akkor ez egyből beugrik neki, ezzel segíti a nyomozást.
  Nem akartam nagyon elkezdeni nézni, de aztán megszerettem, mert szinpatikussá váltak a szereplők, meg van benne egy kis titkosügynökös, nyomozós, akciós és némi komédiával. Nekem bejött. De nem szabad az első rész után abbahagyni, ha nem tetszik. Legalább 3-4 részt megkell nézni. 42perc körül van egy rész. rövid videóhivatalos oldal
 • Benc16
  #2
  kössz, vmi részletes, és magyar leírást ne madnál?
 • ikegami
  #1
  Chuck - IMDB