Golden.FTP.server

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nektek volt más Anti féle Vírusotok?

Ki nem szarja le a Visztát?

Igen,arra a goldenre gondoltam.Valaki nagyon dicsérte a blue warezon,de én nem látom át a fene nagy lehetõségeit.A DC strong nekem alig hoz le
valamit folyton idõtúllépést ír ki,a cerberusról még nem is hallottam.Esetleg ha bõvebben írnál róla.
stp4trick
na ha errõl van szó, akkor ez egy ftp kliensnek tûnik, amitõl a cerberus sokkal egyszerûbb, használd azt

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Icebarney
szerintem erre gondolt

stp4trick
ööö biztos? 😊

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Zerénd
Öööö warez? Ööö, dc++ vagy kaza? Ööö netalántán torrentre gondoltál? Vagy esetleg arra a nagybecsü golden oldalra?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Tud valaki segiteni ennek a programnak az alkalmazásában?Hogy lehet csatlakozni másokhoz és hogy töltenek tõlem?Ha valaki tud légyszi segítsen.Elõre is köszi.