178
Magyar Állami Vasutak
  • Reyes
    Egyébként marha jók, szép kultúrált a belseje, a vagonok nem különülnek el egymástól, az egész kocsin végigmehetsz egy ajtó nélkül, az ajtók gombnyomásra nyílnak, van rajtuk kamera, halkak, légkondisak, nem rázzák szét az embert, jah és a WC a haverjaim szerint kurva jó (én még nem próbáltam), kiírják az időt illetve a végállomást kb. 3 méterenként.

Még amikor kb. harmadszor láttam ilyen mozdonyokat, ott álltak 2 vágánnyal arrébb. Elindult, de szinte semmi hangja nem volt. Nézte mindenki rendesen:)
  • Reyes
    Én ilyennel szoktam járni egyetemre^^ (Győr-Mosonmagyaróvár)

Habár reggel a 6:43-as még régi vagonokból áll, de legalább azok is az osztrákoktól lettek véve.
  • R0sc0

nálunk ehhez hasonlok járnak :S
  • HiPPoNaX
    Nem telen szuntetik be, hanem tudtommal a menetrendvaltaskor elkerultek a Bp-Pusztaszabolcs es a Bp-Szfvar vonalrol Bp-Komarom viszonylatra. Allitolag a jovoben erkezo FLIRT-ok mar maradnak ezeken a viszonylatokon.
  • gz8
    Ha már egyszer...
    1. MÁV, mert mozaikszó
    2. Magyar Államvasutak
    3. Ha mozdonyokról stb. szeretnél eszmét cserélni, már van ilyen topic
  • LasCar16
    elvira.hu -n is megnézhetitek a menetrendet.... megcsókolnám a kalaúz seggét ha ilyen vonatokon utazhatnék Baja és BP között:) de a nyugatiban már láttam őket:P
  • DJ Skyline
    ez olyan mint a 60-as busz vonalán a Volvo buszok! hétköznap alig látok belőlük mostanság, régebben (tavaly tavasz, nyár, kora ősz) meg szinte csak az járt! ma is felszállok a jó kis Ikarusra, leülök a műbőr vagy milyen ülésre, és jól odafagy a seggem! mondjuk hétvégén csak Volvo jár! hétköznap nagyobb szükség lenne szerintem a fűtött buszra mint hétvégén! na mind1, on
  • vao
    Egyik legnagyobb vonatos élményben akkor volt részem, amikor Balatonról jöttem haza, és miután 3 óra állás után leültem, két csótány mászott be a pólóm alá.
  • Mirk
    ez egy központi száma a mávnak innen lehet elérni az összes pályaudvart, érdeklődni a menetrendről és jegyet rendelni meg hasonlók
  • Frosty01
    ezmiez?
  • Mirk
    fél éve
  • Monoton
    loál már ilyen is van? :D
  • Mirk
    06-40/49-49-49
  • Pheel
    Blogja
  • Ikarus E94
    jaja XD
    De érdekes hogy e-remek kis piros vonatot télen beszüntetik.És ujból a V43-asokat látom folyamatosan :S
  • ZsirosKenyer
    ez a kellemes és higgadt beszélgetések topikja lesz..érzem..

Megint Állunk Vazze
  • Monoton
    :DD nanemár :D
  • Ikarus E94
    Sziasztok.Tudom hogy rossz a kereső de én nem találtam iylen topicot.Gondoltam megnyitom.
    Hátha vonzomide a vasutasokat :)
    Ha már itt tartunk idén csakezek a vonatok fognak járni: