178
Magyar Állami Vasutak
-
Reyes #18 Egyébként marha jók, szép kultúrált a belseje, a vagonok nem különülnek el egymástól, az egész kocsin végigmehetsz egy ajtó nélkül, az ajtók gombnyomásra nyílnak, van rajtuk kamera, halkak, légkondisak, nem rázzák szét az embert, jah és a WC a haverjaim szerint kurva jó (én még nem próbáltam), kiírják az időt illetve a végállomást kb. 3 méterenként.
Még amikor kb. harmadszor láttam ilyen mozdonyokat, ott álltak 2 vágánnyal arrébb. Elindult, de szinte semmi hangja nem volt. Nézte mindenki rendesen:) -
Reyes #17 Én ilyennel szoktam járni egyetemre^^ (Győr-Mosonmagyaróvár)
Habár reggel a 6:43-as még régi vagonokból áll, de legalább azok is az osztrákoktól lettek véve. -
nálunk ehhez hasonlok járnak :S -
#15 Nem telen szuntetik be, hanem tudtommal a menetrendvaltaskor elkerultek a Bp-Pusztaszabolcs es a Bp-Szfvar vonalrol Bp-Komarom viszonylatra. Allitolag a jovoben erkezo FLIRT-ok mar maradnak ezeken a viszonylatokon. -
#14 Ha már egyszer...
1. MÁV, mert mozaikszó
2. Magyar Államvasutak
3. Ha mozdonyokról stb. szeretnél eszmét cserélni, már van ilyen topic -
#13 elvira.hu -n is megnézhetitek a menetrendet.... megcsókolnám a kalaúz seggét ha ilyen vonatokon utazhatnék Baja és BP között:) de a nyugatiban már láttam őket:P -
#12 ez olyan mint a 60-as busz vonalán a Volvo buszok! hétköznap alig látok belőlük mostanság, régebben (tavaly tavasz, nyár, kora ősz) meg szinte csak az járt! ma is felszállok a jó kis Ikarusra, leülök a műbőr vagy milyen ülésre, és jól odafagy a seggem! mondjuk hétvégén csak Volvo jár! hétköznap nagyobb szükség lenne szerintem a fűtött buszra mint hétvégén! na mind1, on -
#11 Egyik legnagyobb vonatos élményben akkor volt részem, amikor Balatonról jöttem haza, és miután 3 óra állás után leültem, két csótány mászott be a pólóm alá.
-
Mirk #10 ez egy központi száma a mávnak innen lehet elérni az összes pályaudvart, érdeklődni a menetrendről és jegyet rendelni meg hasonlók -
#9 ezmiez? -
Mirk #8 fél éve -
Monoton #7 loál már ilyen is van? :D -
Mirk #6 06-40/49-49-49 -
#5 Blogja -
#4 jaja XD
De érdekes hogy e-remek kis piros vonatot télen beszüntetik.És ujból a V43-asokat látom folyamatosan :S -
ZsirosKenyer #3 ez a kellemes és higgadt beszélgetések topikja lesz..érzem..
Megint Állunk Vazze -
Monoton #2 :DD nanemár :D -
#1 Sziasztok.Tudom hogy rossz a kereső de én nem találtam iylen topicot.Gondoltam megnyitom.
Hátha vonzomide a vasutasokat :)
Ha már itt tartunk idén csakezek a vonatok fognak járni: