Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SÕT, tévedtem. nem 10 fps most nézetm újra 6 !!!!!!!<#guluszem1><#csodalk><#wow1><#wilting><#merges2>. 6 fps-em volt !!! így nem élvezhetetlen, hanem dühítõ !!!<#falbav>
na végre valahára valaki megszólalt!

hát én rákerestem a patchre, és nem találtam. meg nekem indításkor azt írja hogy 1.001 vagy valami hasonló de a lényeg az hogy nem az 1.0-ás verzió.
JaSoN HuNTeR
patcheld.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

nekem a városban volt hogy TÍZ azaz 10 FPS-EM VOLT !!! és iszonyú a lagg valaki segítsen már lécci ! élvezhetetlen így a játék !
és egyébként meg lehet oldani ezt a kocsi hátulja ugrál címû sztorit ? rohadtul idegesít...
97.27%!😄

mellesleg ha ez számít valamit Rip-ben van meg és nem reloaded-ben mert a reloaded vírusos volt.
üdv !

nem tudtok valamit laggolás ellen ? nem a gép a gond mert az elviszi simán meg kipróbáltam leggagyibb grafikán és ugyanannyira laggol mint a legjobbon. ha van valami ötlet lécci szóljatok! köszi!
Már hónapok óta játszok szünetekkel a játékkal és már 96.14%-ot teljesítettem.<#vigyor2>

crackfix-et keress

amúgy XP-n nem mûködik a játék sehohy, én miatta váltottam win7-re

fotográfik kolomp edisön :D

Disk
Warezt itt lehet kérdezni?

Az lenne a bajom ,hogy megvan a SKIDROW változat -semmi más- és az se akar elindulni. Semmi hiba üzenet, a demo ment a gépen szépen, -Win7 64bit van telepítve- alacsony beállítással. Bejön a nyelvválasztó leokézom és semmi. Még a folyamatok között sem látni sokszor.
Mit csinálok rosszul?

MerlinW
Ööö nincs a játék könyvtárában? Asszem oda is ment. De ez nem biztos.

[merlinw.org]

Köszönöm. Meg is találtam, de elég érdekes, hogy 21-én 19-i dátumozással
levõ mentést találtam. Hol lehetnek a 20-i ill. 21-i mentések?

/ Nem is nagyon izgatna ez a mentési mizéria, de nagyon tetszik a játék,
szép aprólékosan haladok, nem elsõsorban a story-ra hajtva, hanem falvakat, támaszpontokat 100 %-ra felfedezve és így 26 óra játék után még csak 19 %-nál tartok.
Nagyon nem szeretném elveszteni a mentéseimet és ezért kéne egy megbízható biztonsági mentés! /
KLIKK

2km grappling, full black market, no black market cutscenes és road retextures ajánlott! 😄
(map viewer is)

Jaka923
elitehun
Am milyen moddok vannak? Valahol olvastam hogy készül egy multipplayer mod is hozzá ez igaz?
Köszi, már megoldottam. Elveszett a mentésem (kb. 50 óra játék 😄), és most újrakezdtem, de rommá moddolva.

MerlinW
Játék könyvtárában létrehozol egy "Dropzone" nevû mappát és abba másolod õket.

[merlinw.org]

MerlinW
Documents and Settings/neved/Documents/Square Enix/Just Cause 2/Saves

[merlinw.org]

üdv!
hová is kell bemásolni a különbözõ modokat?
köszi!

Hello MerlinW!

Meg tudnád adni, hova ment a játék? Visszaolvastam, találtam a fórumban valamit,de ilyen elérési útvonalam nekem nincs.

C:\Users\<YOURUSER>\AppData\Local\SKIDROW\SAVES\80

<#nemtudom>
MerlinW
Ez egy rambo játék. Nem fedezékbõl, nem guggolva, hanem rohanva, repülve kell kiirtani a szigetet. Egy tipikus agymosó kihívásoktól mentes kellemes shooter. Semmi több. Ha komolyabb kihívásokra vágysz ebben a stílusban, akkor ott a GTA vagy a Mafia.

[merlinw.org]

sztem az egész irányitás annyira elcseszett h elbassza a játékélményt.. mi az h nem lehet gugolásbol mozogni

sose jönnek 500ezren a semmibõl
mellesleg nagyon könnyû a játék, gyalogosan kiírtasz egy egész hadsereget tényleg, ráadásul jármûveket is használhatsz....

csak néha jo lenne mikor 500 ezren jönnek a semmiböl..... 😊

MerlinW
Ez nem az a játék😊 Fedezék nélkül is egy vállrándítással elpusztítasz egy egész hadsereget😊

[merlinw.org]

nincs még valami mod ehhez a gaméhoz amiben egy normális fedezékrendszer lenne ?????

elitehun
A mentéseid elvesznek de gondolom ki tudod szedni õket egy könyvtárból és majd visszatenni. bár nem vagyok benne biztos
Hello!

A DLC-t kicsomagolom, majd exe-t futtatva telepítem és így megmaradnak a mentéseim? 18 óra játékom nem szeretném elveszteni.
/ Egyébként mi az, ami tényleg hasznos a DLC-ben és megéri,hogy feltelepítsem?

norbi2fraktal
tallózd be a lemezen (iso) levõ .sid fájlt

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

elitehun
Nyilván ott kell megadni hova akarod telepíteni és nyilván ez le is van írva. el is kéne olvasni hogy mit mond nem csak folyamatosan nyomni a next-et
elitehun
A radar bal felsõ sarkában van egy olyan cucc mint ami a mobilokban a térerõt mutatja csak ez azt mutatja milyen közel vagy egy ládához
üdv
hogy lehet a reloaded et trelepíteni bejön valami tallózo de nem tudom ott mit kell (steam -em nincs)
pls help
Arra gondolsz, amikor közelébe érsz és egy fehér nyíl mutatja, hogy hol van vagy van más keresõ is?

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

Rip
A beépített keresõvel/kijelzõvel hamar meg lehet találni szerintem.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

elitehun
Én csak arról tudok ami alapból benne van
Sziasztok!
Tudtok olyan modról, ami segít a parts-ok keresésében egy adott zónán belül? Sokszor már csak egy parts-ot kellene találnom, hogy a város felfedezése 100%-os legyen, és mindig nagyon nehezen találok rá az utolsóra.
Elõre is köszi.

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

MerlinW
Mi köze van ennek a témához vagy a játékhoz?

Reklámozz máshol. Sicc innen.

[merlinw.org]

elitehun
Ja tényleg 😄
berczely
Valamelyik havas hegyen.

elitehun
Valamelyik havas hegyen van egy nagy felhõkarcoló. Nem tudjátok hol van? ^^
elitehun
Ma raktam fel a w7-et és ha minden jól megy holnap már játszhatok is vele. A Reloaded verzió megy rendesen?
grebber
Zavvinál most akciósan 3750ft házhoz szállítással!

Next PC upgrade: 2022

lostprophet
Már van hozzá, vagy 3 DLC. Vagy Steamen, vagy wrz😊

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

OK!
THX!
The Protector
semmi különbség.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rendszerigény.
sry
Hi!
Most készülök megvenni a gamet!(warezt probáltam ki és tetszett)
Kérdésem a redszerigény!
Van különbség a warez+az eredeti között?
fekete0012
hello valaki nmtudja mikor lessz dlc a játékhoz

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

zsolt515
gépigényt azt néztem csak azt nem h Vista/Win7 alatt megy... Ezek szerint Xp-n esélytelen....

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E