Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát én rákerestem a patchre, és nem találtam. meg nekem indításkor azt írja hogy 1.001 vagy valami hasonló de a lényeg az hogy nem az 1.0-ás verzió.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
nem tudtok valamit laggolás ellen ? nem a gép a gond mert az elviszi simán meg kipróbáltam leggagyibb grafikán és ugyanannyira laggol mint a legjobbon. ha van valami ötlet lécci szóljatok! köszi!
amúgy XP-n nem mûködik a játék sehohy, én miatta váltottam win7-re
fotográfik kolomp edisön :D
Az lenne a bajom ,hogy megvan a SKIDROW változat -semmi más- és az se akar elindulni. Semmi hiba üzenet, a demo ment a gépen szépen, -Win7 64bit van telepítve- alacsony beállítással. Bejön a nyelvválasztó leokézom és semmi. Még a folyamatok között sem látni sokszor.
Mit csinálok rosszul?
levõ mentést találtam. Hol lehetnek a 20-i ill. 21-i mentések?
/ Nem is nagyon izgatna ez a mentési mizéria, de nagyon tetszik a játék,
szép aprólékosan haladok, nem elsõsorban a story-ra hajtva, hanem falvakat, támaszpontokat 100 %-ra felfedezve és így 26 óra játék után még csak 19 %-nál tartok.
Nagyon nem szeretném elveszteni a mentéseimet és ezért kéne egy megbízható biztonsági mentés! /
2km grappling, full black market, no black market cutscenes és road retextures ajánlott! 😄
(map viewer is)
hová is kell bemásolni a különbözõ modokat?
köszi!
Meg tudnád adni, hova ment a játék? Visszaolvastam, találtam a fórumban valamit,de ilyen elérési útvonalam nekem nincs.
C:\Users\<YOURUSER>\AppData\Local\SKIDROW\SAVES\80
<#nemtudom>#nemtudom>
[merlinw.org]
mellesleg nagyon könnyû a játék, gyalogosan kiírtasz egy egész hadsereget tényleg, ráadásul jármûveket is használhatsz....
[merlinw.org]
A DLC-t kicsomagolom, majd exe-t futtatva telepítem és így megmaradnak a mentéseim? 18 óra játékom nem szeretném elveszteni.
/ Egyébként mi az, ami tényleg hasznos a DLC-ben és megéri,hogy feltelepítsem?
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
hogy lehet a reloaded et trelepíteni bejön valami tallózo de nem tudom ott mit kell (steam -em nincs)
pls help
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Tudtok olyan modról, ami segít a parts-ok keresésében egy adott zónán belül? Sokszor már csak egy parts-ot kellene találnom, hogy a város felfedezése 100%-os legyen, és mindig nagyon nehezen találok rá az utolsóra.
Elõre is köszi.
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
THX!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
sry
Most készülök megvenni a gamet!(warezt probáltam ki és tetszett)
Kérdésem a redszerigény!
Van különbség a warez+az eredeti között?
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,