2096
-
#1775 lehet hogy hibás a dvd, vidd vissza a boltba -
#1774 Ám úgy néz ki mégis akad itt valami. Beállítottam az összes gombot az eredeti kiosztásra de pl amikor fel kéne venni 1 fegyvert hiába megyek oda nem írja ki a "Hold E" vagy "Tape E" lehetőségeket hanem mintha be se lenne állítva semmi azt írja mind kettőnél, hogy N/A...
Hogy tudnám ezt a hibát megoldani? -
#1773 Megoldódott a probléma. -
#1772 Üdv.
Lenne 1 problémám. Felraktam a játékot de az irányításnál nincs beállítva semmi. Se a mozgás se a lövés semmi. Azt szeretném megkérdezni, hogy van e valakinek tippje hol tudnám megnézni az alap billentyűzet kiosztást?
Előre is kösz. -
simon007 #1771 Szerintem nem ugyanarról a térképről beszélünk.
Te mintha a bal felső sarokban levőre gondolnál; én viszont egy fanatikus által készített térképről beszélek, melyben az összes doboz, radarok, víztornyok, propaganda trailer, szélturbinák stb. pontos kordinátákkal szerepelnek. -
PunkZoli #1770 nekem alapból benne van a játékban, arra most speciel nem emlékszem, hogy az armor upgradek is, de a feltáratlan faluk, bázisokat tuti jelöli, a black market csomagokat is vagy miket is -
simon007 #1769 Hello!
Innen szedtem le a térképet:
http://www.justcause2mods.com/index.php/mods/other/Miscellaneous/JC2-Map-Viewer/
Aki készítette, jelezte, hogy hiányzik 3-3 vehicle ill. armor part, tehát ennyivel kevesebb piros skorpiót mutat a térképen illetve
"1 water tower location is bugged", tehát jelzi a térképen, de nincs azon a kordinátán a játékban.
Tudsz valami újat?
Átküldenéd a címet,ahonnan te szedted le a térképet?
369 város természetesen felfedezve és a 3*100 titkos csomag is megvan.
-
ratgab #1768 Én is nemrég fedeztem föl eme gyöngyszemet! És nekem is nagyon tetszik... meg is vettem steamen DLc-kkel együtt! Egyébként a Far Cry 2-t is vettem :-D -
#1767 Én is nemrégen toltam ki a játékot és mit ne mondjak azonnal beszippantott. :D
A trópusi környezet nagy kedvenc volt a FarCry-ban is, szóval volt h csak járkáltam és nézelődtem.
Én 75%-ig vittem el h meglegyen az achievement.
Még esélyes h kitolom hardon+experten.
-
PunkZoli #1766 a térképen minden rajta van, de tényleg, az összes felfedezetlen bázis jelölve van és a titkos csomagok is a sztori után -
simon007 #1765 99,95 százalék!
Még 3-3 vehicle ill. armor doboz kellene, plusz egy water tower.
98,67-ig segítségek nélkül vittem ,aztán neten találtam ezt:
http://www.justcause2mods.com/index.php/mods/other/Miscellaneous/JC2-Map-Viewer/
E térkép segítségével jutottam el 99,95-ig.
2003 tele óta játszom, eddig a Far Cry volt a kedvenc, de mostmár a Just Cause 2 !!
Szép grafika, nagy bejárható terület, pörgős játékmenet, óriási szabadság a megoldásokban és ökörségekben, rengeteg használható jármű
/ MV Command+ Leisurliner emeletes busz nincs meg/; eddig 128 óra játékidőt mutat, de még sokat fogok beletenni.
Számomra eddig a Just Cause 2 a Number 1!!
/ Kár, hogy csak most játszottam végig, elég kihalt már a topic, tudom , szinte magamnak pötyögtem e sorokat, nem nagyon lesz reagálás -
willis #1764 gondoltam, de mar megoldottam. töltöttem egy peccset és lett dlc könyvtáram is amibe már működnek a dolgok. jó kis fegyver a rico pistol! ;) -
#1763 Hát erre nem adhatunk választ. -
willis #1762 és azt honnét tudom letölteni? -
Ironman2 #1761 khm.igen -
#1760 A patch önmagában nem hozza létre a dlc nevű könyvtárat, legfeljebb ha a "nemeredeti" patchet használod:) -
Ironman2 #1759 Azt hiszem fel kell rakni hozzá az első patchet,mert az hozza létre -
willis #1758 hát nekem nincsen sehol DLC mappa. létre kell hozni egyet? vagy hogyan. -
Ironman2 #1757 A játék könyvtárán belül van egy DLC mappa,ott vannak a _pc XXX fájlok.Oda kell berakni. -
willis #1756 hogyan kell a Rico DLC Pistol-t betenni a játékba? -
#1755 Hát jah.Én anno a newewinter nights2-őt kaptam a VGA-mhoz.Nekem sem volt szükségem a gamera,a kódtól meg ereeti lesz a warez is.Így én is tökingyen benyomtam a topikjába.
Sajnos mindenhol megy az anyagiaskodás. -
#1754 Lehet, nem olyan anyagias, mint egyesek... -
rumkola #1753 én inkább butaságnak hívom, mert 3K-ért simán eladható -
#1752 Ez igazán szép gesztus!
Kár, hogy lemaradtam róla. -
simon007 #1751 OFF!
Videókártyát cseréltem, és hozzá kaptam ezt az ingyen Mafia 2 kódot. Remélem, valaki fel tudja használni. / Nekem már megvolt./
Erre az oldalra kell menni: www.GeForce.com/FREE Mafia2
és a kód : 76D2E-WY7CD-MH4Z9-XTI7D-Q3QYI
Annyit kérnék, ha valakinek sikerült leszedni, jelezzen vissza, hogy másnak ne ajánlgassam hiába.
Jó játékot!
-
#1750 Még a régi HD3850 is elég hozzá:) -
rumkola #1749 elég hozzá -
Geri98 #1748 NVIDIA GeForce GTS 250 az kevés ? -
Ironman2 #1747 Nálam még pár darab maradt hátra,mikor beválaltam a 7.Agency missiont,és hiába akartam visszamenni,már nem voltak ott a küldetések.A léghajós küldetés nagyon király! Sose felejtem el. -
Ironman2 #1746 Mindet érdemes elválallni,mert ha a főküldit fogod vinni,pláne ha megjelenik közben az Agency mission csillag,az utolsó főküldinél el fogják venni a teljesitetlen mellékküldetéseket.Én is igy csesztem rá,azért kezdem ujra. -
PunkZoli #1745 most kezdtem el vele játszani, és pár dolog még nem világos
-mit jelent az hogy egy stronghold elfoglaláskor hány % on áll? ha tovább rombolok az jó? O.o mert ugye az már el van foglalva
-érdemes minden melót elvállalni vagy inkább csak az egyik (sárga)vagy csak a másik melóját? (piros) -
PunkZoli #1744 ocso -
Ironman2 #1743 Köszi! Nagyon jó. -
#1742 OFF: Már most kész van a Venetica fordítása, elvileg ma vagy holnap nekiállunk a tesztelésnek (eddig a hibákat javítgattuk). -
Ironman2 #1741 Bár a Venetica magyarositását várom nagyon.Igértétek hogy most azt fogjátok befejezni.Karácsonyra meglesz? -
Ironman2 #1740 Köszönjük mester! -
#1739 Készül a magyarítás hozzá. -
Ironman2 #1738 Én már pár perc alatt megcsináltam azt a küldetést.Mindig feljebb kell löni a kampót aztán feljutsz a tetejére,ahol ki kell nyirnod az ürgéket,és be kell ugranod középen a hidra.Onnantól márcsak animáció van.
Én az egérgörgőre raktam a kampót,mert az a 3.egérgomb,és olyan akrobatamutatványokat tudok csinálni hogy bárki megirigyelhet.Most játszom másodjára,de már tök egyszerü az egész,mivel ismerem az összes helyet,és fedezékét. -
Ironman2 #1737 Nincs olyan hogy duplán kampózni. -
#1736 miaz h duplán kampózni nemértem a kérdést:D