2096
-
ntex #13 Meg igen... Azért meg lehet nézni hogy Xbox 360-on hogy néz ki a játék, kicsit szebb mint PC-n, és mennyire folyamatos ott a grafika. Itt is szívtak a PC-sek, meg szerintem ugyanez lesz a 2. résznél is. PC-sek kapnak megint egy optimalizálatlan, bugos átportolást
Just Cause X360 gameplay -
Vlala #12 Szerintem az egyes rész nagyon jó volt. Várom. -
ntex #11 Én abban bízom hogy nem lesz olyan rövid mint az 1. rész, továbbá nem fog úgy szaggatni, és változatosabb küldetések (főleg a mellékek) legyenek.
Emlékszem mekkora volt a térkép az első részben, a GTA: SA 5x belefért volna. Ekkora térképre rengeteg küldit ki lehetett volna találni, még akár versenyeket is mint a GTA-ban. Nekem igazából az a 6 órás játékidő vette el a kedvem ami a végigjátszáshoz kellett. Amúgy a játék atmoszférája hihetetlen hangulatot árasztott szerintem, ahogy a sziklás parton krúzoltam a motorcsónakkal és úgy hullámzott a levegő mintha 40 fok lenne... rengetegszer volt hogy megálltam gyönyörködni a tájban.
Meg amikor felmentem a TV torony tetejére, beláttam a környező szigeteket. Ennél látványosabb játékot (a táj megjelenítését értem ezalatt és nem a textúrák minőségét) azóta sem láttam, talán a Crysis.
Remélem a 2. rész csak überelni fogja mindezt -
#10 lehet....de én a cég helyében nem a kettőt folytatnám hanem valami más projektel álnék elő...mint pl. a Max Payne alkotóitól az Alan Wake.Mert gondolom sok kudarc volt a Just Caussal(nekem bejött de gyorsan meguntam)és inkább valami újjat mutatnék fel.Ez az én véleményem :) -
ntex #9 Igaz nem mai hír, de máshol is írják hogy lesz PC-re
VideoGamesBlogger
Máshol ezt olvastam :
"Speaking to Swedish publication Kong, representatives from Avalanche confirmed that Just Cause 2 is in the pipeline and that it will be released on Xbox 360, PlayStation3, and PC."
Szal szerintem 100% hogy lesz PC-re is. -
#8 forrás: Gamestar
Már rosszul kezdődik :D :D
Mert a Gamestar egy ultrafos :D
Mert a Midnight Club 3-ra is azt írja hogy jön PC-re aztán semmi életje nincs XD XD -
#7 bőven elég egy jó játékhoz -
#6 a képek nem mutatnak valami egetverő grafikát szerintem -
#5 Első részt letoltam, marha jó lett volna, ha a hangulat is megvan az odavágós graf mellé... azért így is jó volt. Ez is jónak tűnik, várom
Mikor jön kb.? -
ntex #4 Ez az első részből való :) -
#3 Itt meg egy ingame vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=K3D0p0ukLkk
Érdekesnek tünik... -
ntex #2 Ja és még egy kép Slide Show :
Just Cause 2 Screen Slide Show -
ntex #1 A svéd Avalanche Studios szép sikereket ért el a kissé komolytalan hangvételű, ám szórakoztató Just Cause-zal. Jófajta pisztolypárbajok keveredtek autós üldözéssel, elképesztő légi mutatványokkal, vontatott ejtőernyővel, s tipikusan latin hangulattal.
A folytatás sem kínál mást, mint felhőtlen kikapcsolódást a téma iránt fogékonyak számára.
(Forrás : Gamestar)
És akkor 3 kép a motorról ami mondjuk nem lesz csúnya :