2096
-
#213 ezt próbáljátok ki
A gázpalackba kell belelőni egyet, majd kötéllel rögtön rá menni. Rögtön visz is fel :) -
strebacom #212 Nem..ne szedd le...xar...
Látni kell wazze... -
IgH #211 AMD 64 X2 Dual 5200+, 2.60ghz, 2gb ram, 640mb-os 8800 gts-sel - igaz 1900x1200-ban a monitorom miatt -, nagyjából játszhatatlan, szinte legalacsonyabb beállítások mellett is. Remélem az Assassins Creed 2 nem lesz ilyen, mert akkor szomorú leszek. -
#210 Legújabb! -
#209 Tartalmas a demó amúgy? érdemes leszedni? -
#208 Akkor valami nem stimmel.Ezzel a konfiggal menni kéne neked jobban.
Driver? -
#207 Az 1 az 7600GT-vel röhögve ment! -
#206 Hát jó játék ez!Csak az zavar hogy a táj nagyon el van mosva körülöttem!És nem csak a távoli,hanem szinte olyan 50mes körzet után már minden! -
#205 És az egyet milyen géppel próbáltad?mostanival?Mert az akkor optimalizálatlan volt,de nagyon.
Ez a mostani sokkal jobban van összerakva. -
#204 Ajánlott gép megvan szinte.A gyenge pont az optimalizáció ennyi.
Egyet miért tudták megcsinálni kb nem szebb ez semmivel! -
#203 Akkor a cpu a gyenge pont. -
#202 Teljesen mindegy ahogy nézem már szinte minden lowon és offon van 30 fps fölé nem igen megy sehol sem. -
#201 pff 16x AA-val 8800GT-vel egyáltalán nekiállni.. -
#200 Klasszisokkal szarabbúl fut mint az 1 és nem szebb annyival amennyivel lasabb.
Feltettem mindent csutka maxra.Hm 20 fps szépen visszavettem élsimitást 16x-ról csak 4x-re very high detailról HIGH-ra SSAO-ot levettem mediumra az eredmény 0 ugyanúgy 20 fps.Még próbálgatom hogy lesz jó! -
strebacom #199 Überfasza ez,megveszem az biztos....
Néhány lövés:
-
tmisi #198 Na végre egy játék ami nem viszi a natív felbontást.
Most nem bánom hogy nincs 2x akkora monitorom.
Amúgy ez a demó csak ökörködni jó. -
#197 Első rész nekem se jött be annyira, monoton volt. De ez nagyon jó szerintem -
strebacom #196 Megértem, nem vagyunk egyformák.... -
TDantes #195 Ma kipróbáltam a demo-t.Az első rész nem tetszett. Azt reméltem, ez majd jobb lesz. De sajna nem. Ugyan olyan. Kár érte. -
Csokis #194 Akkor mért nem azzal kezdted? Mert az ám a helyes. -
#193 direkt írtam.
Amúgy meg tisztában vagyok vele hogy viztetnek kell írni -
Csokis #192 Nekem 2MB/sec-el. -
Csokis #191 "Vízt" Ragzani tucc. -
strebacom #190 Nektek mennyivel jött le....nekem 10mb-el kezdett, most meg 1-5ig....
-
#189 Hát nekem megőrült ez a szar!Eddig jó volt,most kiléptem,indítanám el erre monitor befeketedik és kiírja Out of Range(képernyő frissítési frekvenciával van valami),hol tudom a képernyő frissítési frekvenciát fixálni hogy ne tudja a játék átállítani? -
strebacom #188 Hát szerintem jobban jársz ha ezt...
-
#187 Havat akarok látni meg a szigetvilág körül úszni és meglesni van a vízben hal.:D -
Végre találtam vizt -
#185 Kipróbáltam én is, rákattanós. Lehet nem is az AC2-őt veszem meg. -
#184 Inkább se játék se a 2 oprendszer.
Köszi a választ. -
#183 Nem bizony.Mert kell neki a dx10.ÉS xp nem támogatja.Tehá vagy vista vagy akkor már inkább win7. -
#182 Xp-n nemmegy a demo?Én így tuom de nem nagyon akarom elhinni. -
#181 Nekem is letelt először a demo 30 perc.ÉS szájtátás meg miegymás.Marha jó lett.Jobb a járművek irányítása,ez a kampó dolog is eléggé feldobja,a robbanáások és épületösszedőlések is elég jók.ÉS hát ekkora terület bejárása se lesz 3 nap. -
strebacom #180 Bazze ez gyönyörüüüü.....
-
#179 Na nekem le is járt a Demo, de újra tudom kezdeni szóval lesz mivel játszanom még :) Szóval az első amit megláttam egy b*szott nagy hegy, amikor azt megláttam, megfogalmazódott bennem egy mondat amivel kellemesen tudnám szidni aki bekorlátozta a területet. És a végén bejön az intro a teljesről és hát fú, azta... elég komoly terület lesz benne és van esély arra hogy az év játékával dolgunk :) -
#178 Képz:
-
strebacom #177 -
strebacom #176 Képeket wazze.... -
Csokis #175 A 9600GT-m megdöglik alatta. -
Nagyi06 #174 Kipróbálva!! Nekem tetszik, mindjárt csinálok képeket!