2096
-
#333 én vágom elithun hitte azt hogy csak a drm az ubi védelmét fooglalja csak magába -
#332 DRM az nem egy konkrét védelmet jelent,sokan félreértik ezt,hanem egyáltalán a védelmet jelenti. -
#331 DRm-el jön de nem az ubi féle DRm-el -
csoli31 #330 Szerintem a Mercenaries 2-hőz hasonló játék. Csak ebben sokkal látványosabb harcokat lehet véghezvinni. -
#329 Leginkább a Just Cause 2höz hasonlít :D Amúgy nem tudom megmondani, Ilyen játékkal korábban nem játszottam maximum a GTAval de azért az még távol áll ettől -
#328 Köszi az összefoglalót. Nem írtál viszont hasonlatot. Melyik korábbi játékhoz hasonló? Nem ér Just Cause 1-et írni :D
Ja és, DRM ellen a legjobb megoldás! -
ricsa008 #327 még nincs valami xp megoldás? -
strebacom #326 Ez steames lesz.... -
Newfronter #325 Mindenképpen lesz rajta DRM, mint eddig is szinte mindegyik játékon csak nem mindegy hogy milyen. -
#324 Ez nem Ubisoft meg EA.Egyenlőre szerintem ezek még nem paktáltak le az ördöggel! -
#323 Tudtommal ez is DRM-el jön -
#322 Én is a Demoval játszottam de ami az introban volt az nekem be jött. Küldetéseket leszarom mer azok már az első részben is bűn szarok voltak de ez a terep viszont tetszik, jó nagy terület van mit bejárni és változatos is. És igen ez egy rohangálós lövöldözős robbantgatós játék lesz, Kikapcsolódásnak viszont hasznos. -
#321 Azt olvastam magon,egy kommentelő írta:"Holnap délután 2 körül." -
#320 Hát nem bánnám ha már fennt lenne torrent-en -
#319 A #307-es kiindulási alapnak jó. Azonban fogalmam sincs mihez kössem a játékot.
Far Cry, GTA, mi?
Nekem egyelőre céltalan rohangálásnak, lövöldözésnek, robbantgatásnak tűnik.
Ha valaki játszott már vele 3-4 órát, pattintson már fel egy rövidke értékelést róla. -
#318 gondolom -
Cat 02 #317 Demo és végleges gépigénye kb ua ? -
#316 jöhet pécére is -
#315 Boxon kint van már Rico is:) -
#314 Prison Break-el egy napon van a release date és a Prison Break ma jött ki:) reménykedjünk:) -
strebacom #313 Faxa....várom már.... -
#312 Kieg áradat! -
#311 Hát sztem már az se szokványos, h ilyen jellegű játékból demót adnak ki. -
Csokis #310 Na, itt van a legfrissebb trainer, amiben már jóformán mindent be lehet állítani.
-No time limit. (toggleable!)
--Turn this off before hacking a terminal. You can reactivate it afterwards.
-No map limit.
-Infinite ammo (toggleable!)
-Editor:
--money
--chaos
--weapon parts
--vehicle parts
--armor parts (up to 4, otherwise game crashes when you collect the last part)
-v1.15:
----Added infinite breath (works with infinite health)
----Added "Strong rope" option: rope now doesn't break because of length/tension.
----Added "manual detach override" option.
-Launch game
-Enter map.
-Launch BOLOPatch.
Letöltés:
SendSpace és Megaupload -
#309 Hát jóhogy nem az:)Annyi van csak bennt amennyi a demo területről látszódik!Ami takarásban van azt kiszedték mert fölösleges mivel demo területe alapból korlátozva van,és csak a helyet foglalná. -
Rodman6 #308 Nem sokra lehet menni az unlockolással mert nem teljes a verzió. Én is mikor elérek a havas részre, egyre hiányosabb a textúra. nincs szárazföld, fák a vízben vannak stb... ez még nem teljes verzió. -
Rodman6 #307 Tetszik a game, de azért vannak hiányosságai. A fizika, a járókelők viselkedése megint brutálisan rossz. Az utakon járművel utazók szépen komótosan libasorban egyforma sebességgel haladnak minden változatosság nélkül. Legalább 100-al kell elütni egy motorost hogy leessen a járművéről. Máskülönben mintha mise történt volna halad tovább. Az autók is olyan érzetet keltenek mint valami 10 kilós műanyagdarabok lennének mikor vezetem őket. Más hibája nincsen a játéknak. -
#306 Köszi és hogy unlockoljam?Egyszer véletlen sikerült,örültem is neki,de azóta már sehogy sem sikerül. -
TottiZsolt #305 Franc... Azt nem is néztem, akkor ezt buktam. Kár, hogy nem lehet "átverni" játékot, hogy Vistának lássa az XP-t... Namind1, köszi a segítséget! -
#304 Minimum:
OS: Microsoft Windows Vista (Windows XP is unsupported)
Fehercsoki!
asszem a 4es gombbal lehet, ha már unlockolva van. -
vzajcev #303 xp-op rendszeren nem fut -
TottiZsolt #302 Üdv!
Felraktam a demót Steamen keresztül, indítanám el, de azt írja, hogy: A megadott program a Windows újabb verzióját igényli.
Találkozott már valaki ezzel a hibával, vagy valóban nem fut XP-n? Ha valaki tudna rá megoldást, segítsen legyenszíves! Köszi előre is! -
#301 Black Marketet hogy lehet megnyitni?:S -
#300 Hát kipróbáltam a demot. Ez a 8800-as minimum videokártya igény, amit írnak, röhej... 8500 GT (!!)-vel 800x600-ban nagyjából minden minumumon ugyan (árnyék az medium), de játszható, 25 FPS körül mozog, néha 30 fölé is megy. 8600 már tuti simán viszi. Egyébként elég szép a játék, kissé már túlságosan is csicsás. Van egy hangulata, az biztos, csak nem tudom h nem lehet-e ezt baromi hamar megunni... Azért majd kipróbálom a teljest is. -
Csokis #299 Csak ennyi.
* Addresses nVidia hardware issue for users running older drivers -
#298 Van valami log róla?mik javultak ilyesmi? -
Csokis #297 Kijött egy patch a demóhoz. -
strebacom #296 VIDEO!!! -
strebacom #295 Látom már rájöttél, engem most kidobott, lehet még sem jó, ez a hack....majd ird már meg légyszi neked milyen egy idö után csinálja...
-
strebacom #294 Sajna igen olvasgatom, hogy nem mindenkinek jó....