2096
  • white0517
    én vágom elithun hitte azt hogy csak a drm az ubi védelmét fooglalja csak magába
  • Fehercsoki
    DRM az nem egy konkrét védelmet jelent,sokan félreértik ezt,hanem egyáltalán a védelmet jelenti.
  • white0517
    DRm-el jön de nem az ubi féle DRm-el
  • csoli31
    Szerintem a Mercenaries 2-hőz hasonló játék. Csak ebben sokkal látványosabb harcokat lehet véghezvinni.
  • Rowlend
    Leginkább a Just Cause 2höz hasonlít :D Amúgy nem tudom megmondani, Ilyen játékkal korábban nem játszottam maximum a GTAval de azért az még távol áll ettől
  • Muttley
    Köszi az összefoglalót. Nem írtál viszont hasonlatot. Melyik korábbi játékhoz hasonló? Nem ér Just Cause 1-et írni :D

Ja és, DRM ellen a legjobb megoldás!
  • ricsa008
    még nincs valami xp megoldás?
  • strebacom
    Ez steames lesz....
  • Newfronter
    Mindenképpen lesz rajta DRM, mint eddig is szinte mindegyik játékon csak nem mindegy hogy milyen.
  • grebber
    Ez nem Ubisoft meg EA.Egyenlőre szerintem ezek még nem paktáltak le az ördöggel!
  • elitehun
    Tudtommal ez is DRM-el jön
  • Rowlend
    Én is a Demoval játszottam de ami az introban volt az nekem be jött. Küldetéseket leszarom mer azok már az első részben is bűn szarok voltak de ez a terep viszont tetszik, jó nagy terület van mit bejárni és változatos is. És igen ez egy rohangálós lövöldözős robbantgatós játék lesz, Kikapcsolódásnak viszont hasznos.
  • tutituti
    Azt olvastam magon,egy kommentelő írta:"Holnap délután 2 körül."
  • white0517
    Hát nem bánnám ha már fennt lenne torrent-en
  • Muttley
    A #307-es kiindulási alapnak jó. Azonban fogalmam sincs mihez kössem a játékot.
    Far Cry, GTA, mi?
    Nekem egyelőre céltalan rohangálásnak, lövöldözésnek, robbantgatásnak tűnik.
    Ha valaki játszott már vele 3-4 órát, pattintson már fel egy rövidke értékelést róla.
  • Firerock
    gondolom
  • Cat 02 #317
    Demo és végleges gépigénye kb ua ?
  • norbi2fraktal
    jöhet pécére is
  • Prince23
    Boxon kint van már Rico is:)
  • Firerock
    Prison Break-el egy napon van a release date és a Prison Break ma jött ki:) reménykedjünk:)
  • strebacom
    Faxa....várom már....
  • grebber
    Kieg áradat!
  • Lacee86
    Hát sztem már az se szokványos, h ilyen jellegű játékból demót adnak ki.
  • Csokis
    Na, itt van a legfrissebb trainer, amiben már jóformán mindent be lehet állítani.

-No time limit. (toggleable!)
    --Turn this off before hacking a terminal. You can reactivate it afterwards.
    -No map limit.
    -Infinite ammo (toggleable!)
    -Editor:
    --money
    --chaos
    --weapon parts
    --vehicle parts
    --armor parts (up to 4, otherwise game crashes when you collect the last part)
    -v1.15:
    ----Added infinite breath (works with infinite health)
    ----Added "Strong rope" option: rope now doesn't break because of length/tension.
    ----Added "manual detach override" option.

-Launch game
    -Enter map.
    -Launch BOLOPatch.

Letöltés:
    SendSpace és Megaupload
  • Fehercsoki
    Hát jóhogy nem az:)Annyi van csak bennt amennyi a demo területről látszódik!Ami takarásban van azt kiszedték mert fölösleges mivel demo területe alapból korlátozva van,és csak a helyet foglalná.
  • Rodman6
    Nem sokra lehet menni az unlockolással mert nem teljes a verzió. Én is mikor elérek a havas részre, egyre hiányosabb a textúra. nincs szárazföld, fák a vízben vannak stb... ez még nem teljes verzió.
  • Rodman6
    Tetszik a game, de azért vannak hiányosságai. A fizika, a járókelők viselkedése megint brutálisan rossz. Az utakon járművel utazók szépen komótosan libasorban egyforma sebességgel haladnak minden változatosság nélkül. Legalább 100-al kell elütni egy motorost hogy leessen a járművéről. Máskülönben mintha mise történt volna halad tovább. Az autók is olyan érzetet keltenek mint valami 10 kilós műanyagdarabok lennének mikor vezetem őket. Más hibája nincsen a játéknak.
  • Fehercsoki
    Köszi és hogy unlockoljam?Egyszer véletlen sikerült,örültem is neki,de azóta már sehogy sem sikerül.
  • TottiZsolt
    Franc... Azt nem is néztem, akkor ezt buktam. Kár, hogy nem lehet "átverni" játékot, hogy Vistának lássa az XP-t... Namind1, köszi a segítséget!
  • Serpa
    Minimum:
    OS: Microsoft Windows Vista (Windows XP is unsupported)

Fehercsoki!
    asszem a 4es gombbal lehet, ha már unlockolva van.
  • vzajcev
    xp-op rendszeren nem fut
  • TottiZsolt
    Üdv!

Felraktam a demót Steamen keresztül, indítanám el, de azt írja, hogy: A megadott program a Windows újabb verzióját igényli.

Találkozott már valaki ezzel a hibával, vagy valóban nem fut XP-n? Ha valaki tudna rá megoldást, segítsen legyenszíves! Köszi előre is!
  • Fehercsoki
    Black Marketet hogy lehet megnyitni?:S
  • Lacee86
    Hát kipróbáltam a demot. Ez a 8800-as minimum videokártya igény, amit írnak, röhej... 8500 GT (!!)-vel 800x600-ban nagyjából minden minumumon ugyan (árnyék az medium), de játszható, 25 FPS körül mozog, néha 30 fölé is megy. 8600 már tuti simán viszi. Egyébként elég szép a játék, kissé már túlságosan is csicsás. Van egy hangulata, az biztos, csak nem tudom h nem lehet-e ezt baromi hamar megunni... Azért majd kipróbálom a teljest is.
  • Csokis
    Csak ennyi.

* Addresses nVidia hardware issue for users running older drivers
  • tutituti
    Van valami log róla?mik javultak ilyesmi?
  • Csokis
    Kijött egy patch a demóhoz.
  • strebacom
    VIDEO!!!
  • strebacom
    Látom már rájöttél, engem most kidobott, lehet még sem jó, ez a hack....majd ird már meg légyszi neked milyen egy idö után csinálja...
  • strebacom
    Sajna igen olvasgatom, hogy nem mindenkinek jó....