2096
-
zsozso29 #373 3,99GB. :PPPP -
#372 Aszfaltos oldalra is feltették, úgyh sztem nem fake, oda nem szoktak fake-t felpakolni. -
#371 Úgylegyen. -
#370 forrás? -
strebacom #369 4403.2MB -
#368 kezdődik a szopatás? -
Csokis #367 Review! -
strebacom #366 Just.Cause.2-RELOADED -
#365 Én játszottam az első résszel is, az nem győzött meg, nem is vittem végig. De ennek a demójával nagyon jól szórakoztam. A teljesben lesz vadászgép is meg minden jóság :) -
#364 OMG gyönyörű képek -
ricsa008 #363 várom mint állat csak ezért raktam fel a win7et a demo facán ment -
balika16 #362 Értem. Tudom h jó a win7 de most néhány okból XP-t kell használnom!:( -
#361 Nem hiszem,mivel itt alapból úgy tervezték,hogy teljesen dx10t használ,de ki tudja...Csak jöjjön már ki! -
#360 még egyelőre kint sincs. majd kiderül, de ha lesz is, az nem mostanában lesz. térj át win7-re, meglátod sokkal jobb -
balika16 #359 Szerintetek lesz valami trükk h xp-n is menjen?
-
#358 komoly lesz. már nagyon várom. még mindig a demot tolom. beleraktam vagy 12 órát biztos :) -
zsozso29 #357 Észak amerikában már elérhető. Nem soká lehet tötikézni. Bár nekem nem is indul el... -
ricsa008 #356 olyan megoldás nincs hogy ne kelljen neki steam? -
#355 már csak 5 nap és jön ez az -
#354 Sorry, olyat nem találtam, de akkor keresem. -
#353 Konzolos topicban próbálkozz,PCre még nem jött ki. -
#352 Aki játszik a teljes játékkal:
Hogyan lehet minnél nagyobb káoszt okozni? Minden létező dolgot szétlövök, a házakat ugyebár nem tudom és mindig csak olyan 69-70%-ra tudom vinni a rombolást.
Tippek-trükkök? -
#351 jah biztos az, mert majdnem 4 hete ott van hehe -
#350 vagy egy ilyen az iso vadászon hogy Just Cause 2 Razor1911 de lehet csak fake. nemtóm :) -
#349 Egyébként nem úgy volt hogy a demo 35 km2 területet foglal majd magában?Mert mapon kiírja a távolságokat,az EGÉSZ map ami a demoban volt(a nem bejárhatóval együtt,tehát az egész),az 35 km2,az a kis rész ami alapból bejárható volt az csak pár km2. -
#348 Én repülővel próbáltam vinni egy hordót,de nagyon hamar lezuhantam vele,ha gyorsulok követ rendesen,de bármilyen lassulásnál a hordó előre/oldalra repül és egyből lezuhantam.Nem így kéne ennek lenni. -
#347 úgy kell kilőni, hogy nyomvatartod az F-et és amihez hozzá akarod kötni, arra ráviszed a célkeresztet és elengeded az F-et.
Előbb repülőt vittem a kopterrel :) meg csávókámat is elszállítottam a kopterrel pár km-el odébb :) -
Cat 02 #346 Nem igazán ment a kötés cucc, valahogy csak F-el tudtam lőni, másodlagos nem ment. -
#345 köss rá az emberre egy propán tartályt és lőjjj bele a tartályba. azis elég fun. -
Cat 02 #344 Az lenne a jó, ha tudnám használni és rendes célzás lenne + rendes célzás/fordulás :D Pl rángatni embert, nekidobni valaminek/kinek fun lenne. -
#343 Az lenne a jó hogyha nem csak 2 dolgot lehetne azzal a dróttal összekapcsolni, hanem többet.
amúgy még nem volt demo amivel ennyit jáccottam volna. k**va kemény ez a cucc -
#342 Nem bírom ki,úgy játszanék már vele! -
#341 Ez egy kőkemény akciójáték.Nem a realitásra megy,hanem inkább a játék élményre.
#336 Az is jó:)De bármilyen más változatnak is örülnék. -
#340 Lemaradtam róla. Kössz az infot. -
Cat 02 #339 Nekem csak a célzás nem tetszik. -
#338 Ez ilyen semmi köze a realitáshoz már nagyon régen ki lett ez tárgyalva. -
#337 Sirály a graf, de megnéztem E Z T és elszomorodtam. Ennyire árkád az egész?
Ez a futásból sík terepen előre és felfelé 15 méteres elvetődés majd ejtőernyőt nyit dolog számomra egy picit
Szerettem volna megvenni, de így... -
#336 Razor? -
#335 Jöhetne már a teljes játék,mert ez a rohadt steam felpatchelte és már nem indul el a demo.(annak ellenére hogy beállítottam hogy automatikusan NE patchelje) -
#334 Igen tudom.Te írtál erről utoljára,ezért neked ment.