2096
-
#413 én ostoba..... köszönöm -
Newfronter #412 steambackup.exe -vel kell telepíteni a játékot a cd-ről, nem a z origi telepítővel. Onnantól meg már mindent értesz. -
#411 Valaki leírhatná, hogy hogyan kell felrakni. A steames cd kulcs kérésnél megakadtam.Előre is köszi. -
#410 Ez a csávó tiszta Pókember jobban lehet grapplézni mint a Bionic Commandóban nagyon könnyű beletanulni, eddig tetszik a játék. -
Newfronter #409
2, küldetés, full grafika +4xAA -
#408 Ez a teleptő zene minden idők leghangulatosabb zenéje heh :D Árad belőle a trópusi egzotikum xd -
#407 Esetleg pár szép kép jöhet attól akinek már megvan. -
#406 Á nem,ott azért még nem tartunk,csak nem akarok úgy belekezdeni hogy hamar abba kéne hagynom,holnap elég korán kelek. -
#405 windowsba huzd le a telepítőnek a hangját... -
#404 A telepítés alatti zene... ki se lehet kapcsolni. -
#403 Ó már azt hittem hogy 20 óra míg lejön neked :) -
#402 Sajnos én ma már nem tudom tolni:S Ha elkezdeném mikor lejön(20 perc),nem tudnám abbahagyni ma:S Úgyhogy majd holnap. -
Csokis #401 Ez csak az átlag, azért a minimum 30fps volt, ami pont jó! -
#400 Igen,45 meg még sok is szinte:D -
#399 Hát ha XP-re tetted, akkor így jártál. -
Zoliz #398 ez ciki, meg kirekesztő, rasszista :D -
Csokis #397 Hopp a Motion Blur be volt kapcsolva. Kikapcsolva mindjárt más.
-
#396 Majd 40 fps az azért igencsak megfelelő:) -
Csokis #395 Első misszió letudva, eddig tetszik! Sajna eléggé vissza kell butítanom, hogy megfelelő FPS-t kapjak a 9600GT-men.
-
#394 Én is nagyon vártam már!Sandbox játékokban az a jó hogy el lehet vele lenni sokáig!Főleg ha jó a fizika!Majd építek dolgokat. -
#393 ááá, végreee! :D törélszúzásrobbantás -
#392 Az angol szinkron marha ciki lett a vg szerint, de azért megadta a 8/10-et neki. ezek szerint nekem tetszeni fog a game, vg nagyon az én színvonalom:)
sőt GAME INFORMER 9/10 -
zsozso29 #391 Nem nem is telepítette olyan sokáig 4,9GB rak fel.
júúúúúhúúúúúúúúúúúúúú -
#390 Senki,kérdeztem hogy igazi-e. -
#389 Hát akkor nagy lesz ennek a mérete:) -
strebacom #388 Méé ki mondta hogy Fake???
-
#387 Tényleg nem 6400 km2 hanem 6400 négyzetmérföld!Interview itt,utolsó kérdés az,kb az oldal közepe! -
zsozso29 #386 Most jön az a rész hogy 1 óráig telepíti a játékot.
jó ez a zene.
Bár nekem úgy sem indul el. -
#385 Szóval kijelenthetjük hogy nem fake? -
Csokis #384 Igen, az az 5GiB nekem rövid, az általában DVD9-et elfoglaló mostani játékokat nézve. Játékmenet hosszáról egy szót nem írtam. -
#383 Azt írtad jó rövid lett,nem? -
#382 meglepően kicsit a mérete, ebből ma még játék lesz:D -
Csokis #381 Le is jött. Megyek játszani. -
Csokis #380 Ki számolta a játék hosszát? -
#379 "Windows XP is unsupported"
hááát.... -
#378 6400 km2?? Az biztos, h hülyeség! Hát gondolj bele, az egy 80x80 km-es négyzet lenne! GTA IV-ben jókora város van, aztán ott is hát ha azt mondom, 8 km megvan a város átmérője, lehet h sokat mondok. Az a 6400 valszeg csak 64 km2 max. -
#377 Mióta lehet kiszámolni egy játék hosszát a méretéből ? Nem mérvadó -
#376 Na már szedem is. -
#375 Hát az tényleg rövid,annak nagy része a 6400 km2 sziget.Márha van annyi!Mert mint írtam demoban az EGÉSZ map ami a térképen csak látszik 35 km2,de neten valami 6400 km2t írnak. -
Csokis #374 Állítólag a Steam-es verzió, amit már az amcsik tölthetnek, 5GiB! Jó rövid lett.