Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És asszem nem tudod megcsinálni 100% -ra! Be kell tenni hozzá egy (megkerestem neked) 100 % MOD -ot. Hogy mindent megtalálj/elpusztíts.
Bakker, kipróbáltam tölthető -e. <#idiota>#idiota> Nem. <#zavart1>#zavart1>
Valahol máshol keress rá, szedd le, tedd be, ha 100%-ra ki akarod vinni. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.05.31. 21:40:03
Ezt teszi az időkereke...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ha felrakom a magyarítást akkor nem indul el a játék.
Mit csináljak hogy elinduljon a játék magyarítással?
Semmit se ír ki a játék csak egyszerûen nem indul el.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Egy .zip-et kellett leszedned, abban van egy .exe meg a Data1.bin is. Ha csak exe-d van az nem elég.
Tessék, itt az enyém, ez biztos jó: JC2 HUN Google Drive (merthogy a MP se jó még igazán)
itt nézted?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
valakinek megvan a nosteames verzió? kéne a save file hogy átrakjam egy eredeti just cause 2-be de sehol nincs a gépen.. nem értem eddig hogy mentett egyáltalán. sehol a file.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Far Cry 2-ben is kihagyták ezt, abban is találtam néhány melléküldetést, de szerencsére arról van mentésem, mert minden küldetés elõtt elmentettem.
Nem tudom újra kezdem-e egyáltalán, padig tetszik, meg minden, csak anno beleuntam, küldetéseket meg nem volt kedvem.
(nekem mindig ott volt a fõküldetések, mert mindig csak a falvakat a városokat és a többi területet foglaltam el. A küldetések mellékesek voltak 😊 )
(A story nem az hogy egy diktátort kell levadászni - és a talpnyalóit - és felszabadítani a népet?!)
Az a jó benne hogy nagy területen lehet mászkálni, városokat, falvakat, stb.-ket lehet visszafoglalni. 😊
Az elsõ részt is végig vittem max-ra.
De most már érteni fogom a story-t is, és úgy is végig viszem.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Most mát gondolkodom rajta hogy 3x-ra is végig vigyem.😊 (Vagy talán ez már a 5. lesz 😄 )
Az utolsót 98,66%-san vittem végig. 😊 (97,63% igazából, a többi kis segítséggel volt)
<#kacsint>#kacsint>
* Scomcomputers the future of computing!*
<#vigyor2>#vigyor2>
* Scomcomputers the future of computing!*
Én állandóan gondban vagyok vele.
A feketepiaci kereskedõnél pedig csak lõszert nem lehet venni.
Minden egyes alkalommal vegyek meg újra egy fegyvert csak azért, hogy legyen lõszerem, ez tiszta átverés.
Épp ezért még nem is vettem tõle semmit csak kivonásra használtam, de így elég nehéz a játék.
A három frakció közül melyikhez érdemes csatlakozni, egyáltalán van jelentõsége ennek vagy mindegy?
Lehet mindnek dolgozni vagy rögtön dönteni kell?
Csak azért kérdem, mert volt olyan játék ahol elég sokáig lehetett mindnek dolgozni és csak a játék egy bizonyos pontján kellett véglegesen dönteni.
Itt hogy van ez?
Amikor a szállodánál raknak le, onnantól már biztosan.