Színes hangok, látható szagok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Répa - ez is egybõl beugrott, hihetetlen
nagyon jó vagyok angolból ugyhogy 3 F-et számoltam (elsõre)
és az a vicc, hogy a kalapács is bejött, de az enyim sajna zöld volt :D
Spread De Love!
Az elsõ szöveg itt érdekes, én másikat olvastam (az vhogy úgy kezdõdött, hogy a Cambridgei egyetem kutatásai szerint...), és azt el is tudtam tényleg olvasni, itt megakadtam 2-3 szónál :D
/*WTF?!*/
(pl. ha nem érzed az étel ízét rendesen, ha nincs illata)
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Én a répára gondoltam, és 3 F-et számoltam! Nem hülyeség ez, ha van még ilyen link adhatsz!
"elsõre 6 F-et számoltam akkor én most zseni vagyok?"
Természetesen ettõl még nem vagy zseni. :D
Több dologtól is függ a teszt eredménye,de elgondolkodtató ,hogy sok embernél bejön egy része.Például az F betûs résznél,ha betûrõl-betûre elemzed ,akkor megfogod találni mind a 6-ot,ha olvasod ,akkor már nehezebben.A gyorsaságon van a hangsúly.Az ott lévõ számadatok,meg gondolom ellenõrzött körülmények közt teljesültek csak,ha már ezt a hozzászólást elolvassa valaki,mielõtt kitöltötte a tesztet már befolyásolva lesz és nem lesz hiteles.
Elég sok elõítélet is van az ilyen tesztekkel szemben,mert sok csak kamu,gondoltam egy számot típusúak nagy része(mert mindenféleképpen az jön ki),meg valami gömb(aminél,amilyen jelre gondolsz azt irja ki) ,ami ugyanacsak régebbi,szintén kamu.
egyébként nyugi, nekem meg banán volt az elsõ gondolatom :D
f-eknek meg igazából angolok között van jelentõsége, szerintem akármennyire is tudunk angolul, nekünk nem annyira természetes.
egyébként nekem a többi bejött :)
elsõre 6 F-et számoltam akkor én most zseni vagyok?
És nem répára hanem almára gondoltam... Ismét csak zseni vagyok...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
F-bõl is többet számoltam össze, de még nem tapasztaltam, hogy majdnem zseni lennék. Répára se gondoltam (nem 98% azért, mert eléggé 'populáris' úgymond?). Na meg, piros kalapács? He?
Egyébként jól meg vagyok eddig érzettársítás nélkül is. :P Bár szobatárs erösebb bél mûködésekor, szinte már látni vélem a zöld lökés hullámot. :P
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
de nem összekeverendõ a sárga színre citrom ízt érezni, a barna színre ürülékszagot érezni, kombináltfogo esetén piros színre gondolni. ezek tanult, reflexszerûen kapcsolódó dolgok. pl. tej-fehér
Link.
Ha ezzel kapcsolatba irtok,ide és olyat irnatok ami befolyásolhatja azt aki nem ismeri,léci hasznaljatok a spoiler makrót.
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
pl: rõtt á, zöld û....
A definíciója úgy volt, hogy: különbözõ érzékterületekhez tartozó jelenségek társítása hangulati hasonlóság alapján.
vagy az elsõ spanyol kutatócsoport ?:)
pont tegnap este volt discovery science-en az egyik mûsorban (one step beyond) egy amerikai pasi aki már egy ideje kutatja a szinesztéziásokat, és úgy gondolja nemsokára megtalálja a genetikai okát is a dolognak. ja, és lehetett vagy 3 évvel ezelõtti felvétel.