49
  • Su0my
    hát nézd:D

simán poén lett volna:) esetleg egy LADA NIVA belefért még volna szerintem..

én úgy értettem, hogy azontúl, hogy ez a Shelby Mustang egy igencsak elbaszott autó, azontúl nem is az a fajta, ami után megfordul egy ember, vagy amiről K.I.T.T. jutna majd az eszébe.. kb minden filmben van belőle egy. nagyon rossz választás volt, de hát a gagyi Fordnak mindenhol kell magát reklámozni, állítom még fizetnek is ezért :S
  • lipike008
    Meg mit keres rajta a kobra? Ez nem Shelby Cobra lesz, hanem az új K.I.T.T.
  • winnie
    "Erre jönnek egy tök átlagos szar Forddal és egy marhára senki színésszel"

höhö, ha te nem ismered, máris senki? arc:)

btw. az eredeti sorozatban is egy marhára senki színész játszotta a főszerepet, pár szappanopera szereppel a háta mögött. justin br...izé az utóbbi 5 évben folyamatosan szappanoperázik.

az autó meg... ég és föld. a régi kocsi meg a 80-as években is ciki volt:)
  • lipike008
    Sztem sem nagy kunszt egy Mustang... A Mustang már nem csak Amerikának készül és ez meg is latszik rajta.
  • Beepitettember
    "Tök átlagos szar Ford"
    Igazad van... Egy Dacia Logan sokkal jobb választás lett volna.
    Vagy netán egy Suzuki Wagon R+.
  • TheDreamingTree
    "Tök átlagos szar Ford"
    Hm.
  • bertino
    hát én se tudom ezt az 5 másodpercet minek kellett közölni, mitől tudunk belőle többet ? :D
  • Su0my
    ez a belinkelt kisfilm felesleges volt, semmit nem ad át.

a sorozat: gyerekkorom meghatározó sorozata, nem bízok viszont a felújításában, David Hasselhoffal(és a komolytalan keménysrácos grimaszaival:) ), a még ma is gyönyörű Pontiac Trans-Am-mel volt az igazi.. Erre jönnek egy tök átlagos szar Forddal és egy marhára senki színésszel
  • Mister
    yáyy :)