51
KGB tomorito program 98% tomoritesi arannyal...!!!!!!!!!
-
#11 másik gépen van :S -
#10 En az MS Office 2007 lattam betomoritve 630 megarol 1.4 re... Ja es nem hulyitett mert o ezt hasznalja tomoritesre..... Rendszeresen....Itt lehet letolteni es kiprobalni... -
#9 Ennyi.
Szal, azért attól messze vagyunk, hogy 10 megabájtos dvd filmeket szedjünk le. -
#8 Nekem van valahol egy rar file, 2 mega, és egy tomb raider játék van becsomagolva, ami 4,7 Gb.
Nemvágom hogy xD és nincs crc hiba, ha kicsomagolom..
linket lehet vágni róla? -
AranyKéz #7 Volt pár ilyen kamu program, hogy állandóan valami 97% vagy 99.7%-os tömörítést produkált, rejtett szektorokba rakta az adatokat (amit kedvesen bad sectorként jelölt meg), aztán ha másik gépen próbáltuk meg kicsomagolni, mindig CRC hibát jelzett.
-
blackgamer #6 haverod valszeg megtréfált, azonos karakterek vagy nil értékek vannak a fájlban
régen fat fájlrendszerben hexa editorral átírtuk a fájl méretét több száz megabájtra és hülyítettük a többieket hogy mekkora kapacitású a kislemez :) -
#5 Jó, hát ennyi erővel pl hellgate maxi image 7GB betömörítve 8KB
azaz 99.9998%-os arány rarral
Szóval csak tömörítendő állománya válogatja. -
#4 Na, akkor holnaptól 2 másodperc alatt szedek filmeket.. -.- -
#3 hát ilyen szvsz nincs, én úgy tudom, csak doc fájlok tömörítésénél magaslik ki, tehát szöveges dokumentumok tömörítésére jó -
Petko #2 én is tudok zippel is akár 99,99% os tömörítést ha csinálok egy 700megás filet ami csupa "a" karakter és azt tömörítem -
#1 Tegnap mutatta a haverom 630MB-ot 1.4MB-ba tomoritett be..!!!!!!!!! Nem hittem volna el ha nem latom a sajat szememmel... Igaz a tomoritesi ido 2 ora korul volt de akkor is a MS Office 2007 egy floppy-a mentve nagyon brutal szerintem.....