KGB tomorito.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki nem szarja le a Visztát?
Vagy még arra gondoltam, hogy a tömörítõ programhoz járna párszáz mega minta-adat, ez több gigabyte adat esetén már megérné eléggé.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
-tRs-Landor
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Összességében archiválásra jó a KGB (bár van jobb PAQ tömörítõ, és lehet WinRK-t is használni, az is nagyon erõs és normálisabb a kezelõfelülete 😊 ), de mindennapi használatra a 7-Zip és a winrar - ezeknek normális kezelõfelülete is van, és nem nagyon lassúak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Biztonsági mentéshez biztos jó, hogy kis helyen elfér az anyag (ha mûködik), de akkor is inkább a DVD. Nem beszélve arról, hogy mi van, ha csak 1 bájt is megsérül? Annyi az egésznek. RAR-t szoktam használni biztonsági mentéshez, ott sem szoktam bekapcsolni a solid archive opciót, mert így legalább, ha egy fájl használhatatlan lesz, a többit attól ki lehet csomagolni.
Mi az a windows?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A GUI használhatatlan, egy mappába belépéskor fél percig darál, mire kilistázza a tartalmát. Igazából azt sem értem, hogy egy 7.7Mb-os fájl becsomagolásához miért kell az 1Gb RAM 75%-át lefoglalni? Miért kell csomagolás közben folyamatosan darálni, hogy közben semmi másra ne legyen használható a gép, persze normál prioritással.
A tömörítést megállítva, nagy nehezen feladatkezelõvel be tudtam zárni a programot, utána még 5 percig darált folyamatosan, szóval fingom sincs mit csinált a windows, nem beszélve a hülye 2-es .net feltelepítésrõl egy tömörítõ programnak. Lapozófájl nem lett nagyobb, mint szokott, szóval nem virtuális memóriába dolgozott.
Na, errõl ennyit. Még, hogy office telepítõt 1.4Mb-ba, hahaha. BÚÉK Nektek is! <#pias>#pias>
Mi az a windows?
A tesztek alapján jól tömörít elég sok féle filet, de nagyon lassú - vannak sokkal jobb idõ/tömörítési arányúak.
Az ismertek közül a 7zip és a winrar teljesítenek nagyon jól, és azokat legalább többen ismerik 😊
Maximum tömörítéssel.
Normál tömörítéssel negyed óra alatt járt 44%-nál, de már 70 megánál tartott.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Lehet ez is ilyen.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
csak elég régi a gépem, nagyon lassan csomagolta ki, de amit kicsomagolt belõle az mûködött, megnéztem.
Spoilerben egyben office 2007+kgb tömörítõ 2,5 mega😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Múltkor leszedtem egy játékot. Alapból 2.5 GB volt, kicsomagolás után 7 GB lett.
Vannak jó tömörítõk, csak sokáig tart a kicsomagolás.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nemvágom hogy xD és nincs crc hiba, ha kicsomagolom..
linket lehet vágni róla?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
régen fat fájlrendszerben hexa editorral átírtuk a fájl méretét több száz megabájtra és hülyítettük a többieket hogy mekkora kapacitású a kislemez 😊
azaz 99.9998%-os arány rarral
Szóval csak tömörítendõ állománya válogatja.
One Vision. One Purpose.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(