Amerika építi Kína megfigyelőhálózatait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem ez egyáltalán nem lep meg, USA/nagyobb amerikai cégeknek mindig is nagy volt a szájuk szabadság igy/ugy szabadság nevében igy-ugy, mindaddig amig fel nem merült az, hogy kurv@sokat kereshetnek az adott üzlettel, ibm-es üzlet nem is fog zavarni senkit, 2ik világháború alatt is ellátták németo-t gépekkel és koncentrációs táborkban is szeretettel használtak IBM-t adminisztrációhoz, ajánlom mindenki figyelmébe Michael Moore dokumentumfilmjét:Kóla Puska Sültkrumpli (Bowling for Columbine)
xbox360+komputer
Ez van. De nem hiszem azért, hogy kína annyira buta lenne, hogy kiskapukon beengedi a fekete öltönyös emberkéket, mivel azok már rég bent vannak. 😊
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
"A szabad világ élharcosa, amint éppen megfigyelõkamerákat telepít egy diktatórikus országba 😄
fasza"
Szabad világ halála ami jön, nembaj éljen a Kínai 1984.
fasza"
Szabad világ halála ami jön, nembaj éljen a Kínai 1984.
Nyugi, ez semmi az (eddig) 1,1 millio iraki, 1,1 millio vietnami, 220,000 japan civil lemeszarlasahoz kepest.
Shenzhen
Ez biztos magyarul van? Esetleg nem lehetne a Kínát is China-nak írni? Söt, inkább write-olni...
Ez biztos magyarul van? Esetleg nem lehetne a Kínát is China-nak írni? Söt, inkább write-olni...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
A szabad világ élharcosa, amint éppen megfigyelõkamerákat telepít egy diktatórikus országba 😄
fasza
fasza
fogadni mernék hogy a programokba véletlenül lesznek kiskapuk, amin keresztül egész véletlenül pár fekete öltönyös uriember fogja lesni bizonyos emberek minden lépését 😊 az a cirka 2 millió kamera amit felszerelnek bármi megfigyelésére tökéletes 😊
én még azt is eltudom képzelni, hogy ez egy teszt arra, hogy bevezessék a totális megfigyelést(amit persze a mi érdekünkbe tesznek... blabla..) közel már az idõ, a technológia rég készen áll sajnos.
én még azt is eltudom képzelni, hogy ez egy teszt arra, hogy bevezessék a totális megfigyelést(amit persze a mi érdekünkbe tesznek... blabla..) közel már az idõ, a technológia rég készen áll sajnos.