A nemzet aranya - Titkok könyve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyen zombis, egyetlen túlélõs, mutáns vírusos, kannibálos filmekhez képest egyben teljesen más: Will Smith nagyon jó! A dráma végig érzõdik, a megõrülés kezdeti stádiumát jól beleszõtték a filmbe.
Amúgy igaz: ez egy jóóóóó drága drámára sikeredett.
Nem remake, nincsenek benne zombik és az elsõ 5 percben felzabálnak egy 8-10 éves kisfiút. De a terhes kismamák sem járnak jobban a filmben. Egyébként undorítóan rosszra sikeredett a film szerintem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyszeru Dal
Az a szerencsétlen séró gondolom azért van, mert Cage kopaszodik. Mondjuk ez már az elsõ filmjeinél is jelen volt, de akkor még középen volt haja. 😊
Kétszer nem nézhetõ.
Nekem 2/10. Bar aki mellettem ult o adott volna ra egy 6/10-et, de tegyuk hozza, hogy lany volt, es meg lelekben 8 ev alatti 😊
szerintem
Amúgy nem tudom minek kritizálják olyan emberek a filmet akik nem is kedvelik ezt a mûfajt!Azokról nem is beszélve akik még a filmekhez se értenek!Nem kell mindenkinek magára venni😄
- nem remake lenne
- nem lenne évi 6 zombis, menekülõs film
- egy kisgyereket megennének a 5 percben
Így csak az látszik, hogy drága film volt.<#zavart2>#zavart2>
Unalmas flm, hülye sztori, szar párbeszédek. Egyáltalán nem találtam szórakoztatónak, aliug vártam, hogy vége legyen.
Mostanában egyre több "újhullámos" japán fantasy, horror és krimit nézek, Klint Isztvúd meg bekaphatja 😄
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
erõsen rimékszagú a cucc 😊
hogy a témához is szóljak: nic cage már ilyen casual player mindenféle rissz-rossz filmet csinál just for the money..
Commodore Plus4 forever!
regény címe: I am Legend
A www.bookstation.hu-n a szerzõre rákeresve megtalálod a könyvet, angolul megrendelhetõ.
Magyar címét nem tudom.
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Már volt egy korábbi hír, itt az SG-n, hogy a Legenda vagyok trilógia lesz.
Na mindegy szerintem jó kis film volt.
Az eredeti könyvrõl tudsz valamit? Szerzõ? Cím? És persze,hogy honnan tudnám megszerezni. Elõre is kössz
Na mindegy szerintem jó kis film volt.
Az eredeti könyvrõl tudsz valamit? Szerzõ? Cím? És persze,hogy honnan tudnám megszerezni. Elõre is kössz
Robert Langdon-t nem említi😄 Éljen Langdon!!!
LOL
Ezt elkezdtem nézni és otthagytam mert unalmas. Az idióta veszekedõs mindenki megállás nélkül fossa a szót üvöltve 10 percen át részek kimondottan szarok voltak. Meg az ovális irodás bénázás még egy huszadrangú vígjátékban is viccesebb szituációk vannak. Kár ,hogy elpazaroltam rá az idõmet.
Csak az igényteleneknek. Már a tököm tele a varázslós-kiskutyás-kisgyerekes szarokkal, ezeknél bármelyik Michael Dudikoff "szuperprodukció" fényévekkel jobb. DragonLance / RiftWar / Cthulhu filmeket (nem az eddigi Alone in the dark szerû szarokat) mikor fognak már végre csinálni?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
a könyvnek sem lett folytatása, a filmnek sem, amibõl készült. attól, hogy nyitott a befejezés, még nem biztos, hogy folytatni fogják. (persze folytathatják, hiszen a pénz az úr és sok a zombi)
A Nemzet Aranya 2-t félg láttam. Az elsõ rész nagyon tetszett, ez már kevésbé.
Iszonyatosan gyenge, erõltetett és izadtságszagú történet, a szereplõk gyengék és hiteltelenek, színési játékot minõsíteni nem lehet, mert nincs. A "vicces idióta" szereplõbõl több is van, síralmas.
A "nyomozás" a southpark egyik epizódját idézi: "Csokipapir! Csoki... Édesség!... Édesség... Cukor!... Cukor? Fehér... Fehér... Festék... festék? Festék! A mázoló a gyilkos!"