11
  • overlocker
    Na akkor ma lesz trailer a Hulkbol?? valaki valamit tud erről???
  • zberta
    100% különb mint pl a pókember mozik amiken csak röhögni lehet!
    a Hulk nagyon is jó film és egyáltalán nem volt gáz a CGI-s Hulk benne!
    legalalább volt benne sztori, hangulat,jó színészek meg jó zene! szerintem az utóbbi idők egyik legjobb képregényadaptációja ... de lehet csak én gondolom így...persze

• Talley
    Loverman: mi az a popcornzabáló többség?
    Csak azért kérdem mert nekem sem tetszett a film. És habár az útobbi 1-1,5 évben több száz Marvel és Crossgent olvastam és megnéztem a legtöbb képregény adaptációt is (azt a Bosszúállósat vagy mit még nem és szerintem nem is fogom), de ez a Hulk film szerintem messze van a jótól.
    ami nekem nem tetszett benne: egyrészt a Hulknak a mozgása, nagyon fura volt (sajna régen láttam, így ennél pontosabb nem tudok lenni ebben), és ami nagyon lehúzta nálam az a kutyás jelenet. Mégis milyen idióta az aki egy pudlinak ad szép kis gammasugárzást? És aztán az a jelenet hogy le akarja harapni a nagy zöldnek a golyóit...
    gondolom majd a 3. részben előhozzák a szürke Hulk-ot.
  • Loverman
    Ki az az Eddie? Szerintem Edward-nak hívják, és egyikünk sem a haverja hogy így hívja... Mellesleg látszik ezen a hozzáálláson a divatfikázó lelkület xD Az első rész jó volt, csak nem a popcornzabáló többség szintjén lett megalkotva, hanem kicsit feljebb. Hodobaj, a számítógépes animáció azért számítógépes animáció, mert látszik hogy az. TE hogy oldottad volna meg? ;)
    A képregényfilmek is A kategóriás filmek manapság, miért ne lenne bennük akkor A kategóriás színész? Más, rosszabb filmek meg megérdemlik?
    Ennyi...
  • iloz07
    Hogy Eddie miért vállalta el ezt a szerepet, sosem fogom megérteni, nem méltó hozzá ez a "film"..
  • hodobaj
    Az előző HULK film nekem is tetszet csak nagyon gagyin volt megcsinálva a HULK
    ez engem nem zavart de anyira látszót hogy számitógépes animáció hogy elvete a film élvezetét.
  • creed13
    Az eredeti Hulk nagyon jól sikerült, nem csak egy bugyuta, üvöltözős, zöld embert csináltak, hanem egy nagyon jó sztorit is a filmnek.Ha egy filmnek van sztorija, akkor már unalmas?Nagyon kiváncsi vagyok erre az újra, hogy jobb lesz-e az előzőnél
  • Blasta
    Ehhh, Eddie képregényfilmben? Shame
  • Jim Kirk
    Az első rész nagyon jó. Az új film pedig nem folytatás.
  • viizo
    bízom benne hogy a hulk második része jobban sikerül, mint a botrányosan rossz első
  • Seth
    Hmm, mintha lenne bennük vmi közös :)