Ötvös Tibor

The Incredible Hulk és Doomsday képek

Megérkeztek a készülő The Incredible Hulk, valamint a Doomsday című horror első képei. Előbbi Edward Norton miatt lehet érdekes, utóbbinak pedig a Dog Soldiers és A barlang rendezője, Neil Marshall lesz a direktora.

A The Incredible Hulk ott folytatja, ahol az Ang Lee-féle előd abbahagyta. Bruce Banner megszállottan keresi az őt ért gamma-sugárzás ellenszerét. Ám mégsem ez a legnagyobb baja. Ross tábornok mindenáron kézre akarja keríteni az egykori tudóst és mindenféle kísérleteket akar végrehajtani rajta.

Klikk ide! Klikk ide!

Ráadásul egy The Abomination néven ismert gonosz is el akarja kapni Hulkot. Banner kénytelen felvenni a harcot, hogy élete szerelme, Betty Ross élete ne érjen idő előtt véget. A filmben Norton mellett Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt és Tim Blake Nelson is felbukkan. A hírek szerint az első trailer a Superbowl idején, február 3-án lesz elérhető.

A másik film a Neil Marshall rendezésében készülő Doomsday. A Universal gondozásában készülő akció-thriller sztorija valamint első képei a film hivatalos honlapján láthatók. Az ígéretesnek tűnő alkotás valamikor jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • overlocker #11
    Na akkor ma lesz trailer a Hulkbol?? valaki valamit tud erről???
  • zberta #10
    100% különb mint pl a pókember mozik amiken csak röhögni lehet!
    a Hulk nagyon is jó film és egyáltalán nem volt gáz a CGI-s Hulk benne!
    legalalább volt benne sztori, hangulat,jó színészek meg jó zene! szerintem az utóbbi idők egyik legjobb képregényadaptációja ... de lehet csak én gondolom így...persze

  • Talley #9
    Loverman: mi az a popcornzabáló többség?
    Csak azért kérdem mert nekem sem tetszett a film. És habár az útobbi 1-1,5 évben több száz Marvel és Crossgent olvastam és megnéztem a legtöbb képregény adaptációt is (azt a Bosszúállósat vagy mit még nem és szerintem nem is fogom), de ez a Hulk film szerintem messze van a jótól.
    ami nekem nem tetszett benne: egyrészt a Hulknak a mozgása, nagyon fura volt (sajna régen láttam, így ennél pontosabb nem tudok lenni ebben), és ami nagyon lehúzta nálam az a kutyás jelenet. Mégis milyen idióta az aki egy pudlinak ad szép kis gammasugárzást? És aztán az a jelenet hogy le akarja harapni a nagy zöldnek a golyóit...
    gondolom majd a 3. részben előhozzák a szürke Hulk-ot.
  • Loverman #8
    Ki az az Eddie? Szerintem Edward-nak hívják, és egyikünk sem a haverja hogy így hívja... Mellesleg látszik ezen a hozzáálláson a divatfikázó lelkület xD Az első rész jó volt, csak nem a popcornzabáló többség szintjén lett megalkotva, hanem kicsit feljebb. Hodobaj, a számítógépes animáció azért számítógépes animáció, mert látszik hogy az. TE hogy oldottad volna meg? ;)
    A képregényfilmek is A kategóriás filmek manapság, miért ne lenne bennük akkor A kategóriás színész? Más, rosszabb filmek meg megérdemlik?
    Ennyi...
  • iloz07 #7
    Hogy Eddie miért vállalta el ezt a szerepet, sosem fogom megérteni, nem méltó hozzá ez a "film"..
  • hodobaj #6
    Az előző HULK film nekem is tetszet csak nagyon gagyin volt megcsinálva a HULK
    ez engem nem zavart de anyira látszót hogy számitógépes animáció hogy elvete a film élvezetét.
  • creed13 #5
    Az eredeti Hulk nagyon jól sikerült, nem csak egy bugyuta, üvöltözős, zöld embert csináltak, hanem egy nagyon jó sztorit is a filmnek.Ha egy filmnek van sztorija, akkor már unalmas?Nagyon kiváncsi vagyok erre az újra, hogy jobb lesz-e az előzőnél
  • Blasta #4
    Ehhh, Eddie képregényfilmben? Shame
  • Jim Kirk #3
    Az első rész nagyon jó. Az új film pedig nem folytatás.
  • viizo #2
    bízom benne hogy a hulk második része jobban sikerül, mint a botrányosan rossz első