Drift City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Nekem meg a kocsi se tetszik 😊
De várom má hogy hazaérjek 😊

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Leevi
elrontottam:Magyarul:Fecka ne haragudj de nekem az a szpojler azon a kocsin nem teccik,2 hol a bady kit?😄

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM

Leevi
De na haragudj Fecka de neke maz a spojler aon a kocsin nem teccik

Leevi
Fecka bazmeg ma nem megy de holnap 10kor ottho llégy😛

XFeckaX
Itt egy kis csemege 😄
Nagyonjó 😄

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

XFeckaX
Gecc ez nagyonnagy 😄
Már megy a driftstreet 😄
nagyonjo köszi mégegyszer 😄
Levi gyere le nézd meg nagyon nagy game 😄
majd tolok printscreent 😄

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

Leevi
KR akkor ez azt jelenti h akár 1000g-t is feltolhatsz magadnak ingyen?

XFeckaX
Viszatérve a témához megoldottam a nyelvi beállításokat 😊
Szedem lefelé újból a game-t 😄
Szerintem mostmár tuti fog menni 😄
Köszi az infot 😊

XFeckaX
Te már próbáltad a játékot?
Hogy kell beálítani a nyelvi beálitást? csak ujratelepítésnél lehet?
Amugy ha játszottál toljál már pár printscreent 😄
Köszi amugy a helpet 😊

mate123456789
én ne took játszani...
meghalt az XP-m és nem indul a game
(lényegébe semmi nem indula gépen még a töredezetség mentesítõ se XD XD)
De ha itthol lesz a DVD-m akkor megformázom a gépet....

SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!

Alapjáratban nem lenne rossz mivel lagg sincs,pedig máshol ez többszáz ping különbséget mutatna.
Az fura , hogy csak V6 ig vannak kocsig (EDDIG) meg néhány dolog (EDDIG) nincs játékban.

Drift Street-esek figyelem: A grafikai hibára szerencsére egyszerû a megoldás. Már más játékokban is tapasztaltam.

Itt is annyi a teendõ , hogy szerzünk egy xp cd-t / ISO fájlt és a területi beállításoknál pipa a balról jobbra író nyelvekhez, és kiválasztjuk normálisan is meg a nem unicode os programokhoz is a thai beállítást, restart és már láthatóak is a kezelõfelületek, panelek.

LeWyTy
Nem vagyok otthon, meg am is kiskarikkal szenvedek a pénzé.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

báttyó02
ÁM GOIN GOIN BEKK BEKK CÜ KELI KELI

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Elég lesz!Semmi kézzel fogható sincs egyenlõre. Levity téged már napok óta nem is láttalak.Mátéról nem is beszélve...
LeWyTy
léci léci léci léciiii ^^<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

mate123456789
léci léci léci léciiii ^^<#dumcsi>

LeWyTy
Vagy csak ossz szét pár ruby kupont traden 😊
Fõleg velem.

LeWyTy
Megoszthatnád velünk 😊
A magyarok tartsanak össze 😊
És mi lehetnénk a kemények 😊

Azt megtartom magamnak.
mate123456789
hekkelhenél nekem vagy 500millát XD XD XD

báttyó02
a kis hekker<#gonosz1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

LeWyTy
Én nem ezt montam?

Nagyon-nagyon tévedtek!Semmi ps semmi paint. Csak szarul ment jpgbe a game.Látszik h nem ismertek eléggé 😄 Az bizony DC, és a kép eredeti.
Ugyan jól néz ki a dolog képen, de ha vennék vmit nem azt kapnám amit vártam. Bizonyításképp kaptok még egy képet.Aki fogja érteni az rájön a trükkre 😉
LeWyTy
NA NA NA! CSAK SZépen!
Aúgy meg vannak különbözõ autó kategóriák (V1,2,3,4,5,6,7,8,9)
ez az autók szintjét is tükrözi.
De a V1-es autót is meglehet csinálni V9re.Ez kerül sok pénzbe.
De sima v9-es autót lehet venni a játékban is, csak azér meg kell dolgozni.
Am szinte tökéletes a game pénz nélkül is.
De azzal az igazi.

Hegi90
akkurva életbe 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fabio Capello
na pont a teljesítménytuning az ami IRL pénzbe kerül 😊

Hegi90
ja, hogy dizájn tuning? Azthittem hogy teljesítémynben lesz jobb az autód 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

LeWyTy
Ha print scrent-csinált akkor is ilyen a kép ha jpg be menti.(szar)
Akár ki is próbálhatod.

phappa
feka az a dc-
csak kr paintal átirta a dolgokat😄D

mate123456789
srácok ezt az új driccity utánzatot honnan lehet elérni????

XFeckaX
Visszatérve a képre KR.
Látszik hogy paintban át van írva 😄
Pontok vannak a betük felet 😄

XFeckaX
KRT azt a képet te csináltad?D:
Megadhatnád a játék nevét és acccsinálást is 😄

XFeckaX
Nem minden pénzes...csak vannak neonok festéket.. amikért fizetni kell..

Hegi90
szóval a tuning az pízes 😞

LeWyTy
1. Autómodellek
2. < Euro Truck Simulator >
3. Ismerd fel a képrõl az autót
4. A PC-s játékoknak van jövõje?
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. Ki van fent legtovább?
7. A nagy szavazó topik
8. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
9. Drift City<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
10. Grand Theft Auto IV

LeWyTy
Rengeteg cuccot belehet ingyen is szerezni.
Igazából a kocsik tuningja a pézes.De arra is van néhány ingyenes dolog.
És ha sok pénzed van és találsz olyat aki megbízhatónak tûnik,.... lehet a játékban lévõ pénzért is dolgokat venni a sok hülye kockától.

Hegi90
Egy kérdés: a játékban mennyire érezhetõ a donate? Más ingyenes játékokat ezzel eléggé elrontanak.

Hegi90
Sziasztok! 😊

Régebben ki akartam próbálni, de rossz volt a gépem, és utána elfelejtkeztem róla. Holnap beizzítom, már várom 😛

LeWyTy
MI van akó ha elindítom a gamet és ezt írja ki töltés közben:

Authentication system abnormal.(-10)

LeWyTy
Nemigazán tok angolul<#szomoru1>
De amit találtam az Free G-coin kiírás volt.
Azé írtam hogy ,,asszem".

L.O.L.!
Fabio Capello
Your ID is blocked from purchasing G Coin.

If you have any question, please contact ijji Helpdesk for assistance.

lol?

LeWyTy
Megnyitod az ijji home-t és ott középen lenn a dc-nél a go-ra mész.
Nekem így jön be az oldal 2.3.ra😊

LeWyTy

Nesztek nyálcsorgató!
XFeckaX
Toljál már printscreent hogy hol jársz 😊
És nálad is van grafikai b.szakodás?
Légyszi ha tudsz minnél hamarabb kérek képet a jelenlegi kocsidrol 😄

LeWyTy
<#vigyor2>

Fabio Capello
szted? 😄😄😄

LeWyTy
Am megvették vagy lopták a thai haverok?