Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolod scamm után lett volna semicb?😄
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
Szeretném a 3 kiskarimmal megszerezni a FondoX kupont és végre folytathatnám a nagyot.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De könyen meg lehet oldani.
Elõre 800 utána 10 random szám
adig probálkozni mig kék betüs ablakot nem hoz fel(ha piros jön az nem jó)
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
( ต้องเป็นตัวเลขเท่านั้น )
ez van legelõl ehez mit kell írni??
csak számokat lehet....
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
Amugy csuka ebol szopás lesz ha elszedted a cuccait-.-
Ma is lesz update...aki nem hiszi irja be a netcimet a képröl.
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
de oda h * บัตรประจำตัวประชาชน (azonosító) oda mit írjak ??????
Reméllem kitalálják hogy csak pénzes belépõvel mehetünk be abba a városba. <#falbav>#falbav>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
,,[/apro]-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat [/apro]"
Köszönöm.
MÁr csak azért is megérné egy házígazda mer meglehetne csinálni a bannert.
Aki egyetért az jelezze a topikban és esetleg megpróbálom ha meg engeditek.[/nagy]
az ugy jo lett volna ha mondjuk tavaly ota folyamatosan pakolták volna be az uj pályákat meg minden,de annyira szarrágók h hihetetlen..esküdni mernék rá hogy ha akarnák akkor cakkpakk egy updateban áttudnák pakolni az összes cuccot ami skidrushba van,de direkt csak húzzák az egészet h legyen mindig várni 2-3 uj dologra a sok hülyének
a gcoinos faszságokrol meg már nem is beszélve..stage1ben ez a játék istentelen jo volt,de utána ahogy bejött az uj partrendszer meg broken geciségek teljesen elkurtak mindent,emlékszem h imádtam patrolozni,mert naponta 1-2 75-80lvlest droppoltam+kaptam expt is ugyebár,és nemkellett semmiféle exp meg item meg mito meg faszom drink hozzá
akkoriban vettem 250g-t,vettem felni,szárny,meg szint és ennyi,elvoltam 1honapig,mostmeg már lassan azért is fizetni kell h levegõt vegyek
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
akkor mégse "szar semmi update" 😄
de tényleg ezt csinálják amúgy.én remélem a legjobbakat.
2uj track lol...miota játsszok ezzel a szarral azota egy uj pályát nem tettek be,erre most 2hónap nagy semmi után kijönnek 1uj autoval meg 2páélyával hát pf
gondolom ami még lesz egy két uj szokásos szín meg talán kerék azt annyi
EHEHEH
Úgy látom rájöttek h elpártolnak tõlük a játékosok ha nem tesznek valamit 😄 Régebben már hetekkel korábban kiírták.
de más topiknál is ezvan :|
ÉN ELVÁLLALNÁM 😊
VÉLEMÉNY?
lécci<#help>#help>
Hány pontos? van vmi bónusza? 😄