Drift City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XFeckaX
Csuka nem tölem kelet volna félned-.-
Gondolod scamm után lett volna semicb?😄

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

phappa
már csak pár option és 7 heat meg 1 300l es maradt.

LeWyTy
Inkább jöjjön mindenki 8:8 VirtualHUV-ozni.
Szeretném a 3 kiskarimmal megszerezni a FondoX kupont és végre folytathatnám a nagyot.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

phappa
elkuldtem a nagy részét msg be de még 7 maradt nincs tobb pénzem szal vkiu jojjon fel😄

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

phappa
feka kezdek félni toled o.o
am tehetek rola h elment az áram?😄DD

phappa
boccs levi elment az áram huzok fel😄DD

Fabio Capello
hát ez egy elég nagy szopás most a DC-nek

csak nem rájöttek hogy mocsok kapzsi banda? 😄

Totális ijji fail!Miért? Ezek a cuccok a Drift Streetbõl lesznek átoperálva ide. Megnéztem a témát.Ezeket a cuccokat csak ideiglenesen teszik mitóssá.Eddig csak utáltam az ijjit de ettõl hányingerem van tõlük.És nem csak nekem.Abban a postban a fórumozók is fel vannak háborodva.Amúgy ez is csak azt bizonyítja h a Drift Street komoly konkurenciájuk lett, és érzik a vesztük.Valszeg visszanyernek pár játékost amíg ezek a cuccok bentlesznek.De nem tovább.
Arra várhatsz. Nem kell. Ha megvan a fhneved meg a jelszavad, mehet a game.
mate123456789
megvan 😄😄
most akkor várni kell h mailt küldjenek nem??

SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!

XFeckaX
Ehhez elöször thai ID-kell..
De könyen meg lehet oldani.
Elõre 800 utána 10 random szám
adig probálkozni mig kék betüs ablakot nem hoz fel(ha piros jön az nem jó)

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

mate123456789
* บัตรประจำตัวประชาชน
( ต้องเป็นตัวเลขเท่านั้น )

ez van legelõl ehez mit kell írni??
csak számokat lehet....

XFeckaX
Mond mi a gond?😄
Amugy csuka ebol szopás lesz ha elszedted a cuccait-.-
Ma is lesz update...aki nem hiszi irja be a netcimet a képröl.

mate123456789
vki help gyorsan gyorsan gyorsan!!!!!

Leevi
CSUKA HOL A FAXBA VAGY GYERE FELFE ÉS ADD VISSZA AZ ÖSSZES PARTOM!HE KEZDEK IDEGES LENNI<#falbav>

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B&#8364;CKHAM

mate123456789
ááá webfordító segített 😄
de oda h * บัตรประจำตัวประชาชน (azonosító) oda mit írjak ??????

mate123456789
egy helpet vki hogy a ds be hogy kell regiszni mert csak félig angol ASD_:.ASD::?

ha megnézitek egyik map mp másik china townba lesz, de ha csak direkt így írták h azt higgyük új város és nem, összerúgom õket <#boxer>

phappa
AM ÉNIS BÁTYRA SZAVAZOK:_

phappa
HA DZSÍBRÉ SZISZÉS BANNERT AKARTOK SZAVAZZATOK BÁTYRA :_

Báttyó for pre...házigizda!
Fabio Capello
levikém mielõtt nagyon belelendülnél, itt battyo a favorit, már többször is mondtuk hogy legyen õ 😊

LeWyTy
5.CITY???????<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
Reméllem kitalálják hogy csak pénzes belépõvel mehetünk be abba a városba. <#falbav>

LeWyTy
Aki nem tudná. Ezért kell a visszajelzés:
,,[/apro]-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat [/apro]"

LeWyTy
Aki szívesen látna engem házigazdakánt az legyen szíves egy igennel vagy valamely módon jelezze.
Köszönöm.

LeWyTy
Ezt az ötletet én is szívesen támogatnám amennyiben tudom.

Kapzsik lettek, ennyi. Meg kéne már csinálni a saját szerverünket.A japcsik már csinálják egy ideje.Igaz az a DCTW.
LeWyTy
[/nagy]Én nemrég kaptam házigazda jogot a Sim City 4 topikban.
MÁr csak azért is megérné egy házígazda mer meglehetne csinálni a bannert.
Aki egyetért az jelezze a topikban és esetleg megpróbálom ha meg engeditek.[/nagy]

Fabio Capello
csak egyetérteni tudok

báttyó02
jah csak az a kurvanagy gond,hogy így 2év után valahogy nem tud már érdekelni az a 2új szar
az ugy jo lett volna ha mondjuk tavaly ota folyamatosan pakolták volna be az uj pályákat meg minden,de annyira szarrágók h hihetetlen..esküdni mernék rá hogy ha akarnák akkor cakkpakk egy updateban áttudnák pakolni az összes cuccot ami skidrushba van,de direkt csak húzzák az egészet h legyen mindig várni 2-3 uj dologra a sok hülyének
a gcoinos faszságokrol meg már nem is beszélve..stage1ben ez a játék istentelen jo volt,de utána ahogy bejött az uj partrendszer meg broken geciségek teljesen elkurtak mindent,emlékszem h imádtam patrolozni,mert naponta 1-2 75-80lvlest droppoltam+kaptam expt is ugyebár,és nemkellett semmiféle exp meg item meg mito meg faszom drink hozzá
akkoriban vettem 250g-t,vettem felni,szárny,meg szint és ennyi,elvoltam 1honapig,mostmeg már lassan azért is fizetni kell h levegõt vegyek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

"miota játsszok ezzel a szarral azota egy uj pályát nem tettek be"
akkor mégse "szar semmi update" 😄
de tényleg ezt csinálják amúgy.én remélem a legjobbakat.
báttyó02
pff hát ez megint egy szar semmi update lesz
2uj track lol...miota játsszok ezzel a szarral azota egy uj pályát nem tettek be,erre most 2hónap nagy semmi után kijönnek 1uj autoval meg 2páélyával hát pf
gondolom ami még lesz egy két uj szokásos szín meg talán kerék azt annyi

Fabio Capello
welcome to sg.hu

😄

Ha a "válasz erre" faszságra gondolsz, az azért volt mert gondoltam írok ide neked, aztán mégse. Leaglább vmi retek kijelzés lehetne h "válasz erre" ki van jelölve...<#boxer>
Fabio Capello
nem hagyom abba a DC-t, mindazonáltal érdekelne a játék, csak vistán teljesen mások a nyelvi beállítások :/

7/22/2009
EHEHEH
Úgy látom rájöttek h elpártolnak tõlük a játékosok ha nem tesznek valamit 😄 Régebben már hetekkel korábban kiírták.
Fabio Capello
A DS problémára Vistában valaki tud megoldást esetleg? fontos lenne... 😊

PFFF
báttyó02
nem adnak senkinek mostanság hg jogot,már 2szer küldtem emailt modiknak és semmi
de más topiknál is ezvan :|

LeWyTy
INKÁBB KÉNE MÁR EGY HÁZIGAZDA NEM?

ÉN ELVÁLLALNÁM 😊
VÉLEMÉNY?

báttyó02
._.

LeWyTy
ADDIG IS LEGYEN MÁ VALAKI AKI TÖLTENE NEKEM FEL PÉZT!
lécci<#help>

LeWyTy
DE akkor majd holnap csinálok 😊

Erre mien glossyt teszel? Vagy spoilert? Vagy neont? És hol az aero róla?
Hány pontos? van vmi bónusza? 😄
báttyó02
<#fogmosas>

LeWyTy
Ja lusta vok az enyimrõ képet csináni 😊

phappa
ezse a tied levi😄DD

LeWyTy
<#crazya>

phappa
dagadj meg feka mondtam h netoljál ide fel screent 😄DD