Drift City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

265speed
185accel
146dura
205boost

XFeckaX
lol kocsog 😄 XD

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

remélem beteszik ezt a kocsit 😄

Leevi
bazemg elabsztam sorry.,

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM

Leevi
Kocsis Janika jobban nyomja 😄

XFeckaX
😄 kösz kr érrtettem 😄 😄 XD XD XD

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

XFeckaX
jöhetsz de te gyakran vagy buzi
mint a tengerpart: meleg és homokos...
TÖBBETELÕNEFORDULJON

Na cs. ez egy beígért karbantartás, és most adják a coinokat is.írta gm h már update után észleltek pár hibát.gondolom a romeo kulcsot is kiszedik.
Feka legalább megragozhattad vna rendesen a fordítót és nem csak bemásolod 😄 amúgymeg ha a frissítésre gondoltál, ez sablonszöveg.explorer alatt elbaszták az órát 😄
Leevi
mehetek?vagy még haagszol?h buzi voltam de idesetitt kcösög palixd

XFeckaX
MIAFASZVAN KURVA IIJJJIII
Amugy uc jelentkezõket várom 😄 mindenki jöhet kocsog ?😄X XDXDXD AKI AKAR 😄 XDG DGSG SRDHGSRHR T!T W!GDSFGTW!ET

Leevi
köcsög ahogy ismerjük az ijji-t ez már nem meglepõXD

már kész kéne h legyen

Leevi
MA LESSZ UC?:d

XFeckaX
felizgultam.hátha lesz frissités 😄

XFeckaX
ez mivolt romi?😄XDXDXD

és akkor mivan ha ottvan?😄

Leevi
de a karbantartás is,de mikro ra lessz vége? magyar idõ szerint

Leevi
Dear ijji.com Users, Kedves ijji.com felhasználók,
On Wednesday, 2009-07-29 06:32 (PDT), the ijji.com service will be undergoing service-wide maintenance. Szerda, 2009-07-29 06:32 (PDT), a ijji.com szolgáltatás lesz átesõ szolgáltatás-szintû !!!karbantartás!!!.
This maintenance is expected to last until approximately 07:00 (PDT). Ez a karbantartási várhatóan maradnak körülbelül 07:00 (PDT).

XFeckaX
ott a frissités szó 😄XD

XFeckaX
We apologize, our service is temporarily unavailable. Elnézést kérünk, a szolgáltatás átmenetileg nem elérhetõ.
Period: Idõszak:
2009-07-29 06:32 (PDT) ~ 2009-07-29 07:00 (PDT) 2009-07-29 06:32 (PDT) ~ 2009-07-29 07:00 (PDT)
Why is this maintence being conducted? Miért van ez maintence folyik?

Dear ijji.com Users, Kedves ijji.com felhasználók,
On Wednesday, 2009-07-29 06:32 (PDT), the ijji.com service will be undergoing service-wide maintenance. Szerda, 2009-07-29 06:32 (PDT), a ijji.com szolgáltatás lesz átesõ szolgáltatás-szintû karbantartás.
This maintenance is expected to last until approximately 07:00 (PDT). Ez a karbantartási várhatóan maradnak körülbelül 07:00 (PDT).

Upon completion, the ijji.com website will be brought back online and service will be restored. Befejeztével, a ijji.com honlapján fogják vissza, és az online szolgáltatás lesz visszaállítani.

Once restored, you can login to the ijji.com service and associated game sites. Amint helyreállították, akkor be, hogy a szolgáltatást és a kapcsolódó ijji.com játék oldalakon.

We apologize for the lengthy downtime. Elnézést a hosszú leállás.
However, this is necessary in order to improve site-wide performance, stability, and updates. Please note that all times are approximate, and that we will do our very best to adhere to the schedule. Azonban ez szükséges annak érdekében, hogy site-szintû teljesítmény, a stabilitás, és a frisitésVegye figyelembe, hogy minden idõk közelíteni, és hogy fogunk mi a legjobb, hogy csatlakozzanak a menetrend.

Please enjoy one of our Flash Games during the maintenance period. Kérjük, élvezze az egyik Flash játékok során a karbantartási idõszakra.

Sincerely, Üdvözlettel:
ijji.com ijji.com

Leevi
na mivan most kellene mennie nem?

kapsz majd egy 7napos auto quick slotot,10k mitot belõle 😄

XFeckaX
Most kapjuk a coint 😄
nem glosy-t veszek hanem szkreccskárdot 😄
90 napos glosy-t nem rakom rá a kocsirajövhéten ugy is jön a másik 😄
XD

Leevi
Kiváncsi leszek h mi lessz lessz e valami😄

most volt update úgyh max jövõévben lesz még 😄 sztem csaj az ijji kinézetén frissítettek azt ennyi

XFeckaX
Kicsit jók az aláírásaim?😄 XDXD
.
.
.
\./
'

XFeckaX
- A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi.
lol XD

XFeckaX
lehet valami meglepetés update is lesz?😄D😄😄😄😄

Leevi
nézzé mán szét okos vagy neke mmondja h ellopták a aprtom noob vagyok nézzél mán szét-.-

megújult az ijji 😄

Amúgy valaki majd, el magyarázhatná a játékban dolgokat, mert párolog nem világos<#fejvakaras>
Például:ez a motor tuning,csak lvl 25-ig lehet venni , utána nincs nagyob pl: (lvl 80-as)meg a Gold Coin ha olyan cuccot akarok venni fel küld a weblapra.

nemtom ki számolta de 1órával elszámolta, mert 4kor van vége 😄

XFeckaX
😄
halod ha vége a mainteance-nak akk uc-zunk egyet?😄

pul0sz
pff te mi a szarról beszélsz? fecka phappának írt, a lényeg h okos vagy

Leevi
am nem azt mondtátok h 3 ra vége enne ka szarnak?még mostis tart-.-

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B&#8364;CKHAM

Leevi
He kispulosz nem neked másoltam be csak h tuggyatok rólla am meg mán énis tele vagyok veled!feljössz öszt osztod az észt leszrnám ha az accodat lopnák is el

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B&#8364;CKHAM

kis drift from grid http://www.youtube.com/watch?v=dlV6o4hOMEQ by meee<#smile>

XFeckaX
Hallod haver ne nubozz itt
ki vagy te öreg?
már dc-ben is felbaszod az agyam néha itt netedd..
amugymeg nem engem hackelt be ugyhogy ne nekem pofázz...már nem csak nekem van a játékból ki a tököm veled..
nem gondolkoztál még ezen?fellépsz fórumra alig játszol már és osztod az észt...erre szokták mondani:
"Köszönjük Emese"...

az eventbõl kapható ingyen gcoinokra gondoltam 😄

pul0sz
vagy pedig a napi coinra gondolsz?

pul0sz
te is elköltöttél párat az event ideje alatt?

ajánlom h a coinokat osztogassák mert ma kell hogy kiadják õket

pul0sz
nincsen most, mert frissítik az oldalt

phappa
oruljé bazd h nem hackelt be...
spade jofej

phappa
ja létezik danikám:s

pul0sz
szóval létezik ez a trade hack?, faszom ez geciség, akk engem TheSpade imán átbaszhatott volna:S

phappa
LOL NUBIEK MULTKO UZLETELT VELEM ÉS NEM TUDOTT ÁTVERNI😄DDD
300 ROL VOLT SZO ÉS GYORS KICSERÉLTE 3K RA ÉS ÉSZREVETTEM NUBIEK:_

hát kb 😄