Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
-Zero Mito Romeo Key stuck in your inventory should be gone
-Glossy Paint that was removed by equipping another paint should be restored. If you equip a new paint, the Glossy Paint will go into your inventory.
-Ghost Mode fixed
-V-upgrade bug for Atoka/Fondo V6 fixed
geci glossyt le lehet venni a kocsiról 😄
te olyat álitol hogy puloszt piszkálom.
ÉN nem piszkáltam de te meg kocsogot,levit basztatod privátban.
szted mi köcsögség?
az hogy olyat állitol ami nem igaz vagy az hogy kirakom a fórumra hogy tudjanak róla hogy milyen GECI vagy.
többet ne irj nekem msg-ben sem meg privátban sem.
EGY GECI VAGY
és ezzel léptem dc-röl is meg fórumról is.
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
viszatérve a hátamögötti basztatásban a privát messagedben amit linkeltem abban kocsogotis meg levit is kibeszéled szal.
sztem ejtsük a témát mert nem én égtem be.
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
kivették a bugot
alig lehet megöli a végén a bosst is 1:11 mp maradt a végén . nézd az idõt majdnem 1 óra 😄

én nem te vagyok...hog háta mögött basztatok embereket.
Amugy meg beleszerettél hogy õt véded? ugytudom attol hogy te buzi vagy õ lehet nem az nem?
Itt fejezzük be mert lépeg a gecibe felbaszod az agyam itt is meg dc-n is
Most olvasom
Feladó: phappa
Elküldve: 2009. 07. 29. 18:28
Tárgy: mi a bajod?:????
pulit is a háta mogott baszogattad szal te kussolj be jolvan????
látam eltanultad a megsértodést levitol a semmiér.
nem lehet hulyulni?????
nem 1 szer szol be kocsog a semmiér és már nem is sértdõdök meg szal...

de megint ujra kell rakni a gamet 😄
Egy élet mire belép az oldalra 😞
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
2 meg azt írtad he kispulosz<#duhos2>#duhos2>
vhuvozok beszolsz h buzi lagger rád pm elek h kuss és még neked ált fejjeb lol😄DDDDD

többszemélyesen😄