Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xpvel a gépem: 488megát használ ramból...
vista:1gigát használl a ramból
win7:790megát használl a ramból
jah és vistán semmi se futott (cod4,DC,sok program..)
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
csak egy példát mondok,rarbol kitömöriteni fele annyi idõbe tellik most mint xp-nél,de a gép/progik betöltése is mind sokkal gyorsabb
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
bár azt mondják, gyorsabb lett mint a vista, kicsit finomítottak a sok új grafikai fuxon, így már nem tölt annyit
viszont a win7-et nem merem feltenni,ugy olvastam h 1giga ramot eszik O_O
nekem pl mindenben gyorsabb a windows most mint a régi xp-n
ctrl+shift
altgr+ctrl
altgr+shift
stb stb-t próbáld... változik (nekem legalábbis) hogy mikor mi...
Fecka a vista meg télleg szar... fél napig volt a gépemen XD
jo a vista már fentvan 😊
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
szal lehet 1-2 napig nem leszek, de cb idöre felérek 😄
adigis itt forumon leszek 😄
na pás 😄
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
de azért megnézem 😄
nem rossz, de nem egy pretorians, most nyílt meg a szabad reg... most javítom az arányom 😄
nemmondok semit 😄

Na de cod 2 királya vok😊
jah es kocce mate h segitettel a punkyval
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
meg melettük a motorház aszélén szponzoross matricák... a film szerint

annyi az egész h ugyebár amit felraksz ah-ra cumókat,ott van egy limit
mittmonén talán max 30
nah mivel õ 24/7 huvozik rtzik stb,dobálja folyamatosan fel a cuccait ahra,minden szart
de mikor betellik neki a 30hely,akkor ahelyett hogy az inventorijába tartaná,másik gépével feljön egy noob accal,és zourol odaadja neki,és azon is kitesz 30cuccot ahra
mikor megint annyi cucca van,uj kis accal jön fel,átadja neki,kiteszi ahra és igy tovább
ezért van az hogy van vagy 10accja,és mindegyiken sok mani
persze itt most ne arra gondolj hogy 2nap alatt elad a kis accon 6millányi dolgot,ez honapokig tartott neki (gondolom)
kurvára nem bannolták,miért tették volna?..
a nevem ott: _CsimPiFon_
aki akar vegyen fel!!!
köszcsypuszcsyláwcsy ^^
a csávó nyit egy profilt amibe nemtoom mit csináll összeszed partokat minden eladja lesz pl 6 millája...
egy barátjának megmondja h menyef fel arra a profiljára és adja oda ennek (amelyikbe a gias van)
enyi!
(nem te Dani hanem akinek a mitot viszik XD)
csak jönnek cska jönnek az altok, és akkor most mvian, pofánverjelek? semmi
nem értem-,-.-..-.-.--.
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM