Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL:

geci megvenném kickert de picit drága+ speed az kurva szar😄
de qrvajo gyertek msn-re konferenciára 😮 😄
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
veszek*
hát ez fasza, eszek is egy jó kocsit ami érdekel azt annyi volt
aki költött G-t az ide írja fel a pici nevét, hátha lesz vmi, bár tdudjátok ez ijji...
http://forums.ijji.com/showthread.php?t=651819
http://forums.ijji.com/showthread.php?t=651819
Akkor ennyi volt.
Nekem még a netem is meghalt kb 1 hónapra.
De azért kíváncsi leszek hányan perlik be õket ezért.
De mégis mit gondolnak?
Kiszedték a rakás zs-t euróbából és nemhogy bõvítenék a szerverüket inkább a létszámot csökkentik.
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Nekem még a netem is meghalt kb 1 hónapra.
De azért kíváncsi leszek hányan perlik be õket ezért.
De mégis mit gondolnak?
Kiszedték a rakás zs-t euróbából és nemhogy bõvítenék a szerverüket inkább a létszámot csökkentik.
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ja szedem már a németet, de nem hiszem h valaha is elõlrõl kezdeném, max így néha faszságból felnéznék, kb most nem is veszek videókártyát mert minek? még jóhogy nem vettem meg KAPJÁTOK BE
Szombat este, 19 óra. Legyen a Domeban mindenki aki tud.
Istenverte rohadt ijji EGESZ EUROPAT LOL... Mekkora egy csicska nepseg ez istenem... Fel kell gyujtani az egeszet. Ket ev utan kitalajak hogy letiljak Eu -t, ez egy kibaszott vicc<#taps>#taps><#taps>#taps>
Lista elméletileg azokról akiket leválasztanak. AZ IJJINEK ANNYI! Kicsinálom Drift cityt még a hétvégén. Akik részesei akarnak lenni grandiózus tervemnek keressenek meg msnen, a játékban, akárhol.Kevés az idõnk.Még ma lépnünk kell.
Mennyivel idegesebb lennék ha most azt a sok gcoint nem mitoért vettem volna. (V9,V9,V8,V7 up, 90 napos kerék és glossy)
Remélem tudjátok hogy ha ez a europe block igaz, akkor 7végén elfoglaljuk az összes channelt ami 2 körpályás.
xDD
azt nevezem, én minnyá összeszarom magam ezen <#wow1>#wow1><#gunyos1>#gunyos1><#csodalk>#csodalk>
nem mondom h a büdös kurva anyját, mert akk az jön le rólam, hogy bunkód paraszt... ezért nem mondom...
csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz... =(
csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz... =(
hát az holtziher, már most is jócskán hõbörög a jónép
Isten tudja mennyi idõt és pénzt basztam ebbe a játékba, KÁRTÉRÍTÉST! 😄 (rólad nem is beszélve)
amúgy azt mondják ezzel kb 99% hogy jön az európai DC, nade akkoris, elveszik az eddigi karakterem, fölösleges pénz és idõpazarlás volt az elmúlt két év kb...
Isten tudja mennyi idõt és pénzt basztam ebbe a játékba, KÁRTÉRÍTÉST! 😄 (rólad nem is beszélve)
amúgy azt mondják ezzel kb 99% hogy jön az európai DC, nade akkoris, elveszik az eddigi karakterem, fölösleges pénz és idõpazarlás volt az elmúlt két év kb...
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl ez komoly?😄DDDDDDDDD aztakurva ha ezt kajak megcsinálják behugyozok...ebbõl akkora botrány lesz
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
jaja most novát 120mitoba 😄 de má dealerben
jah h azt kell nézni? 😄
am én iet is tudok, nem azért vagyok 300ezredik mert nub vok, csak kibaszott régen játszottam

am én iet is tudok, nem azért vagyok 300ezredik mert nub vok, csak kibaszott régen játszottam

van egy küdetés... 3. misson, és egy snake autót kell elvinned vhova, egy helyre, és most snake helyett serpens van 😊 ennyi
ultimate (vagy melyik az vista volt...
de ngayon lefogta a gépet...
haver gépén is futot faszán 1hónap kellett hogy kijöjjön a baj (egy program nem ment fel)
és nem gagyi gépe van
de ngayon lefogta a gépet...
haver gépén is futot faszán 1hónap kellett hogy kijöjjön a baj (egy program nem ment fel)
és nem gagyi gépe van
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
Jah és kinyitott a car AH...
Update hírekaki még nem látta/tudta vna.
"Nub Quest 3 will feature the Serpens instead of the Snake" ez a DSben már bennevan, vajon honnan vették át? 😄
"Nub Quest 3 will feature the Serpens instead of the Snake" ez a DSben már bennevan, vajon honnan vették át? 😄
há vagy még a régi vista volt, szal régi verzió, és azért akkor még nem nagyon mentek azok vagy olyanjfajta progik, ennyi...(am nem értek hozzá)
hát ha xp neked 500megát zabál az régen rossz
vista 1giga ugyszintén...win7et nem ismerem
azmeg h dc meg cod4 nem futott ott a te gépeddel van baj
vista 1giga ugyszintén...win7et nem ismerem
azmeg h dc meg cod4 nem futott ott a te gépeddel van baj
hát lehet h az elsõ vista verziok szarok voltak vagy valami,de azota sok mindent javitottak,meg mondom saját tapasztalatbol h jobb mint az xp
Ha maguk a fejlesztõk is ezt mondják (el lett baszva) biztos van benne valami 😊