10497
1418666835.png
  • PeeTeR
    ez a szam csak noni fog ahogy haladsz elore a lvlupokban :D
    igazabol lv90 folott kezd qrva unalmas lenni. addig meg elviselheto.
    mondjuk ezt en ugy mondom ha nem reggeltol estig nyomod a huv -ot hanem pl mint en munka mellett jatszol csak par orat. meg igy is hamar meg van.
  • PeeTeR
    bazz idiota nickekbol nem tudom kitalalni hogy ki a tokom vagy...
    minden faszt meg nem veszek fel akirol fogalmam sincs hogy kicsoda.
  • Taven
    az h gdc egy nagy rakás fos gyere usdc-re vissza
  • Taven
    nem de gyorsabb me többen ütik őket viszont a giftboxok se biztos h akk tiedé lesznek :D
  • Jana32
    Jah még annyi, hogy partyban sokkal jobb HUV-ozni? Mármint, hogy több xp-t ad? A pénzt azt leszarom az van dögivel...
  • Jana32
    Én is gondolkodtam, hogy megtartom őket, de kell pénz nagyon!!!!:D Mondjuk ebből a 95-ből megtartok olyan 40-et max... de akkor már így is nagyon gazdag leszek!!!:D Amúgy azért sír a szám, mert ugye eddig nagyon egyszerű volt a dolgom... 2-3 mission, aztán már level up.. mindezt 10-15 perc alatt. Most meg 1 kicsit kellemetlenül érintett, hogy ez a pár perces lvl up, pár órásra nőtt...:D
  • pul0sz
    most akkor mivan? :O
  • Taven
    én eladom me szart se kezdek majd velük:D
  • Fabio Capello
    minek adod meg az IG nickedet, ha úgyis rejectelsz? :D:D:D
  • PeeTeR
    UC -val erdemes foglalkozni ahogy kezd javulgatni az economy egyre konnyebb droppolni mar jo partokat. De ez nem azt jelenti hogy elsore kapsz is valamit :D 19 RT utan jott vegre par Devil 42/43 illetve Tina. Haverom mondjuk mocsok mazlista volt O 22-25 RT utan droppolt egy qrva Enigma 48 -at szoval a szerencse forgando :D
  • PeeTeR
    en tolom ezerrel :D
    LV95
    huv -ozzal sokat vaze ne sirjon a szad most meg gyors a szintlepes. majd lv90 fele gondolj vissza milyen jo is volt lv51 -rol lv52 eljutni par ora alatt.

hme -ket ne add el annyit rakj el amennyit csak tudsz. ha tele az inv. csinalj uj licence -t az accountodon es kuld at oda (tarold ott - helytakarekossag a pri. licencen)

ennyi..

IGN: SG_PeeTeR
  • Fabio Capello
    nem csinál szart se... jobbklikkre csak kameraforgatás jön be...
  • Taven
    jobb klikk a partra :D
  • Taven
    adhat kurva jól is, általában hme,sme és egy part a part lehet sbb is ami most 50milka, hme árakkal meg nemtom mi lesz lehet felmegy nemtudni
  • Fabio Capello
    [tudod, engem nem csípett el a rollback, tele az invem minden jóval, plusz pár milkóval :D]

btw,hogy a tökömbe kell használni a rest. lubeot? Megvettem, de se ráhúzni se semmi... :@
  • Jana32
    Eddig kb 80-90ezerért tudtam eladni 1-1 hme-t. Elképzelhető, hogy 1 hét múlva akár sokkal többért is el tudom majd adni? Mert akkor még nem adok el 1-t sem. Van most 95db hme-m... sztem gazdag leszek!!:D Underground city-s missiont érdemes megcsinálni? Ma este 3-4-en megyünk fel haverok aztán megnézzük mit ad. Ha jól adja mostmár csak azt toljuk..:P
  • Taven
    te tudod.... 137sme, 35hme és 7,4millám van 30as szinten hála az eventnek és még jön hozzá :D
  • Fabio Capello
    lexarom az eventet, most azért imádkozom, hogy menjen a régi accom :D
  • Taven
    event végén... :D
    sokkal jobb amint a német geci, rohadt sokkal
  • Fabio Capello
    Asszem én is meek vissza USDC-re...
  • Leevi
    LOL MIEZA A TEKNŐC?:dMEG ANANÁSZxd
  • Taven
    4es huvokból rengeteget kapsz :D HME-ket nem könnyű szerezni úgyh most nagyon teli tod tömni a zsebed

tiszta menő a kocsim:

• Jana32
    Nem mondod komolyan... hát kapok vagy 0.5%-t 1-1 HUV után...:D a büdös életben nem leszek meg még 61-es sem... a H-s mittron enhancereket érdemes eladni? Mivel event volt, kaptam 1 csomót, de érdekesnek tartom, hogy ahogy felteszem 70-80 ezerért, egyből elviszik... ahogy nézem egyébként elég nehéz normál körülmények között H-s Mitthon enhancert szerezni.
  • Taven
    HUV
  • Jana32
    Szevasztok!!! Játszik még valaki? Mert kellene 1 kis segítség. 53-as vagyok jelenleg, és vége a játéknak... nah most mivel csak a Mission-okat, meg a Call missionokat csináltam, nem volt még időm felfedezni, hogy mivel is lehetne a legjobban fejlődni. Valaki leírhatná, hogy milyen móddal lehet a legjobban fejlődni, mivel fogalmam nincs.
  • Taven
    asszem énis elkezdek usdc-zni :Dgdc egy nagy rakás fos
  • Taven
  • XFeckaX
    hát fiúk, én lehet újrakezdem az amcsi dc-t
    elvileg viszaforgatták a szerot meg minden
    hiányzik szo-mi szo :)
  • KFerencK XX
  • pul0sz
  • Taven

• pul0sz
  • pul0sz
  • báttyó02
  • mate123456789
    Ez pedid techno...
    most az egy dolog h olyan zenéket választottam amik kicsitt pörgősebbel az albumról..
    De a bászhántör az nekem se a szívem csücske...
    de amit mindennél jobban utálok az INNA
  • XFeckaX
    oppá nem veszi a képet :D
    http://i181.photobucket.com/albums/x276/theevil2k3/tdu/scr4.jpg
  • XFeckaX
    perpill ilyen motorom van a gameban :D
    de 70 autó és 10motor van
  • pul0sz
    ezekbe csak annyit kötnék bele, hogy sztem nem teknyó hanem háusz
  • pul0sz
    basszhuntert de nem bírom, nem tudom olyan... nyálad dickó zenye
  • pul0sz