10497
-
#8561 ez a szam csak noni fog ahogy haladsz elore a lvlupokban :D
igazabol lv90 folott kezd qrva unalmas lenni. addig meg elviselheto.
mondjuk ezt en ugy mondom ha nem reggeltol estig nyomod a huv -ot hanem pl mint en munka mellett jatszol csak par orat. meg igy is hamar meg van. -
#8560 bazz idiota nickekbol nem tudom kitalalni hogy ki a tokom vagy...
minden faszt meg nem veszek fel akirol fogalmam sincs hogy kicsoda. -
Taven #8559 az h gdc egy nagy rakás fos gyere usdc-re vissza -
Taven #8558 nem de gyorsabb me többen ütik őket viszont a giftboxok se biztos h akk tiedé lesznek :D -
Jana32 #8557 Jah még annyi, hogy partyban sokkal jobb HUV-ozni? Mármint, hogy több xp-t ad? A pénzt azt leszarom az van dögivel... -
Jana32 #8556 Én is gondolkodtam, hogy megtartom őket, de kell pénz nagyon!!!!:D Mondjuk ebből a 95-ből megtartok olyan 40-et max... de akkor már így is nagyon gazdag leszek!!!:D Amúgy azért sír a szám, mert ugye eddig nagyon egyszerű volt a dolgom... 2-3 mission, aztán már level up.. mindezt 10-15 perc alatt. Most meg 1 kicsit kellemetlenül érintett, hogy ez a pár perces lvl up, pár órásra nőtt...:D -
#8555 most akkor mivan? :O -
Taven #8554 én eladom me szart se kezdek majd velük:D -
#8553 minek adod meg az IG nickedet, ha úgyis rejectelsz? :D:D:D -
#8552 UC -val erdemes foglalkozni ahogy kezd javulgatni az economy egyre konnyebb droppolni mar jo partokat. De ez nem azt jelenti hogy elsore kapsz is valamit :D 19 RT utan jott vegre par Devil 42/43 illetve Tina. Haverom mondjuk mocsok mazlista volt O 22-25 RT utan droppolt egy qrva Enigma 48 -at szoval a szerencse forgando :D -
#8551 en tolom ezerrel :D
LV95
huv -ozzal sokat vaze ne sirjon a szad most meg gyors a szintlepes. majd lv90 fele gondolj vissza milyen jo is volt lv51 -rol lv52 eljutni par ora alatt.
hme -ket ne add el annyit rakj el amennyit csak tudsz. ha tele az inv. csinalj uj licence -t az accountodon es kuld at oda (tarold ott - helytakarekossag a pri. licencen)
ennyi..
IGN: SG_PeeTeR -
#8550 nem csinál szart se... jobbklikkre csak kameraforgatás jön be... -
Taven #8549 jobb klikk a partra :D -
Taven #8548 adhat kurva jól is, általában hme,sme és egy part a part lehet sbb is ami most 50milka, hme árakkal meg nemtom mi lesz lehet felmegy nemtudni -
#8547 [tudod, engem nem csípett el a rollback, tele az invem minden jóval, plusz pár milkóval :D]
btw,hogy a tökömbe kell használni a rest. lubeot? Megvettem, de se ráhúzni se semmi... :@ -
Jana32 #8546 Eddig kb 80-90ezerért tudtam eladni 1-1 hme-t. Elképzelhető, hogy 1 hét múlva akár sokkal többért is el tudom majd adni? Mert akkor még nem adok el 1-t sem. Van most 95db hme-m... sztem gazdag leszek!!:D Underground city-s missiont érdemes megcsinálni? Ma este 3-4-en megyünk fel haverok aztán megnézzük mit ad. Ha jól adja mostmár csak azt toljuk..:P -
Taven #8545 te tudod.... 137sme, 35hme és 7,4millám van 30as szinten hála az eventnek és még jön hozzá :D -
#8544 lexarom az eventet, most azért imádkozom, hogy menjen a régi accom :D -
Taven #8543 event végén... :D
sokkal jobb amint a német geci, rohadt sokkal -
#8542 Asszem én is meek vissza USDC-re... -
#8541 LOL MIEZA A TEKNŐC?:dMEG ANANÁSZxd -
Taven #8540 4es huvokból rengeteget kapsz :D HME-ket nem könnyű szerezni úgyh most nagyon teli tod tömni a zsebed
tiszta menő a kocsim:
-
Jana32 #8539 Nem mondod komolyan... hát kapok vagy 0.5%-t 1-1 HUV után...:D a büdös életben nem leszek meg még 61-es sem... a H-s mittron enhancereket érdemes eladni? Mivel event volt, kaptam 1 csomót, de érdekesnek tartom, hogy ahogy felteszem 70-80 ezerért, egyből elviszik... ahogy nézem egyébként elég nehéz normál körülmények között H-s Mitthon enhancert szerezni. -
Taven #8538 HUV -
Jana32 #8537 Szevasztok!!! Játszik még valaki? Mert kellene 1 kis segítség. 53-as vagyok jelenleg, és vége a játéknak... nah most mivel csak a Mission-okat, meg a Call missionokat csináltam, nem volt még időm felfedezni, hogy mivel is lehetne a legjobban fejlődni. Valaki leírhatná, hogy milyen móddal lehet a legjobban fejlődni, mivel fogalmam nincs. -
Taven #8536 asszem énis elkezdek usdc-zni :Dgdc egy nagy rakás fos -
Taven #8535 -
#8534 hát fiúk, én lehet újrakezdem az amcsi dc-t
elvileg viszaforgatták a szerot meg minden
hiányzik szo-mi szo :)
-
#8533 -
#8532 -
Taven #8531
-
#8530 -
#8529 -
#8528 -
#8527 Ez pedid techno...
most az egy dolog h olyan zenéket választottam amik kicsitt pörgősebbel az albumról..
De a bászhántör az nekem se a szívem csücske...
de amit mindennél jobban utálok az INNA -
#8526 oppá nem veszi a képet :D
http://i181.photobucket.com/albums/x276/theevil2k3/tdu/scr4.jpg -
#8525 perpill ilyen motorom van a gameban :D
de 70 autó és 10motor van
-
#8524 ezekbe csak annyit kötnék bele, hogy sztem nem teknyó hanem háusz -
#8523 basszhuntert de nem bírom, nem tudom olyan... nyálad dickó zenye -
#8522 ez régi, de jó, a másodikat meg már rég kerestem :) szal azt köszi