10497
-
#356 1ső HSZ!!!! -
#355 Valaki PLS HELP !!! Nem tudna adni valaki egy linket hogy honnan lehet letölteni mert a jó öreg barátom gugli nem remekelt. :D
Kösz !!! -
#354 Szuper:) -
#353 Sok régi TDU-st láttam itt viszont :D Hmudát is láttam valahol :D -
#352 zsír.:) Töltöm is lefele. Aztán majd holnap vagy inkább holnap este játszhatunk:)
Remélem lesz olyan csapat mint a TDU-ba volt:) Esetleges videózást is válalok:) -
Gibor #351 norrec92=jupa -
Szabi1991 #350 norrec92, pliz változtas ikonképet a CREW-ben, köszi :DD -
WOLF3x6 #349 Kb. hanyas szintig csinaljam a mission-oket? Most 9-es vagyok, vegyesen versenyzek es kuldetesezek. Nincs eleg sok penzem, melyikkel jon konnyebben? Masik kerdesem az lenne, hogy versenyen mitol fugg hogy 50/100/Hyperboost-ot kapok, vagy ez teljesen veletlenszeru? Elore is koszonom a valaszokat! -
#348 előbb utóbb kellesz a szintlépéshez versenyezni is
de először mindenképp mission -
WOLF3x6 #347 Missiozni vagy versenyezni erdemesebb? -
#346 ez ebgem is érdekel :) -
Gibor #345 jaés Driftben gazdag uj évet is... -
Gibor #344 hát igen.. énse vok biztos hogy két lábamon fogok álni az utolső pár percben... amugymeg télleg Boldog újévet mindenkinek... -
#343 jaja BUÉK mindenkinek :) -
#342 mikel ahoz hogy énis bennelehessek az SG csapatba?és a városokban merre talállak meg titeket? -
#341 köszi viszont :) és a többieknek is buék előre :P -
#340 Bár az évnek még nincs vége, lehet, hogy négykézláb érek a végére, ezért, amíg stabilan állok, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK minden Drift Citysnek!!! -
#339 Az enyém is -
#338 :DD -
#337 utolsó helyem vmi tévelyedés lehet :D -
#336 énis-énis
-
#335 Mostani verseny képek
És végül eredmény:D
Nagyon tép az új toyotam^^ -
#334 akko töltöm is:) -
#333 OFFLINE NEM MEGY A JATÉK!!!
@ kapcsold ki a Pandát..
-
#332 nem pénzes és aha lehet simán járkálni -
#331 cs all xfire-ön láttem de ugye nem igazi pénzes és lehet csak haverral simán járni a várost versenyzés nélkül? -
#330 Megyeget!
Mindjárt lvl:14 és van egy fullrahúzott tokio-m XD
-
#329 Plz help!
A játékot csak a weblapról lehet indítani?
A Panda Is 2008 nemengedi futtatni, merthogy a weblap gyanús műveletet hajt végre, és ezért letiltja.Hol lehet kikapcsolni ezt a védelmet?Offline el lehet indítani a játékot? -
jupa #328 Nah nem tudom mi van sajnos nem dobja ki a jelentkezőket ha bejelentkezek:(
Kapott 2 ember is elvileg jogot,és ők is tudnak felvenni embereket.
Most fenntvagyok játéba most jelentkezzetek! -
Cat 02 #327 én is :D
vááá ez a battle zone grrr, mrrr,grrr
2. vok 26 os csávót majdnem beelőzöm (lvl 11 es vok v2 es verdával) erre nekimegy a teherautóknak azok meg berepülnek elém -.-'
végén vezettem de neki pont volt nitrója és végül vmi ilyesmi lett neki: 2:26:51 nekm 2:26:56 :D
meg nagy a lag, pedig az ijji-s cucc direkt elszívja a sávszélt ahogy nézem -
jupa #326 HUN_Capello
Kapsz tőlem admin jogot:) -
#325 na szedem lefele:) -
#324 Hát engem misszió után küldött át, amúgy ha elmész a map végéig, Moon palace-n például ott a job szélen levő út végéig, akkor dob át másikba, bekell állni a piros zónába a határátkelőhelyen. Nem tudom engedi-e, meg azt sem má, hogy én bal oldalt vagy jobb oldalt mentem-e át, de koinonián vagyok most. -
#323 lvl 11 vok :) Most gyűjtök 3 as kocsira :D -
#322 ugyanaz a kérdésem :) -
#321 hogy lehet másik mapra átmenni? -
#320 Drive Dome-on belül az Auction House. -
#319 Itt vannak mapok, akinek esetleg kellene.. Igaz krixkrax irással :D
1. Moon Palace
2. Koinonia
3. Kras
4. Oros
-
#318 úgy örülnék neki ha leirnád angolul melyik az az éplület,esetleg ha képet is mutanál, juj -
#317 ha kell alkatrész én mindig adok el elég olcson:D
a keresöbe irjátok be az aukcios háznál h Zomil
és kidobja miket árulok :)