10497
-
#677 " Leinstallálni " ezen behaltam :)) -
jupa #676 Mindenkinek megy csak neked nem. -
n3whous3 #675 Leinstallálni sem engedi, hát mindjárt beszarok, kösz szépen az ötletet, hogy beszálljak ebbe a játékba -.- -
jupa #674 nincs jelszó:D Drift City (SG) a szoba neve. -
Szabi1991 #673 lol?! -
n3whous3 #672 Ja és végül a program "szabálytalan műveletet hajt végre" és leáll... futtatni se tudom ezt a fost. -
Vitéz Roland #671 Én is gémelek "DRPCDoki"-néven, és jelenleg 7-es szintű vagyok. -
n3whous3 #670 lolmán, 45 perce baszakodom, hogy menjen a játék. Ezt installáljam, azt installáljam, ezt töltsem le, meg azt, ezt töltsem ki meg azt, meg ezt meg azt... szétrúgom az egészet -
Szabi1991 #669 nem tok belépni a ts szobába, mi a jelszó ? :D -
jupa #668 Ha lépsz 1 lvl-t akkor majd tudsz. -
Szabi1991 #667 nem tudok küldetéseket csinálni -.-
garázsom :
-
n3whous3 #666 Várj talán 1 napot te észlény :\ -
#665 És itt hova a játékba kell belépni ??? vagy hol keressem meg a nevem ??? -
#664 Fú nem igaz mááááááá:
Beírom ezt a ki****ott sort /join crew HUNSG erre kiírja ez a szemét "Joining in a crew is possible only after about 24 hours"
Most ilyenkor mit csináljak ??? -
ZsirosKenyer #663 :D -
#662 én- -
jupa #661 Most megyek fel,1 perc. -
#660 /join crew hunsg -
#659 már beirtam vagy 3x h join crew hunsg de ugye nem voltál fent de miko felmész kijelzi?Norbi0517 néven vagyok -
#658 16os vagyok, még az alap autóm van, nem nyúltam hozzá...van már lém, hanyas szintől van a kövi autó?:) mert az első autó 16oson kicsit lassú..:S -
jupa #657 Én,játékba norrec92 néven vagyok. -
#656 NA elkezdtem a játékot. Kicsit szokatlan még a menü, de nem oylan rosz. Beléptem az sg klubba is. A nevem ha esetleg felakartok havernak venni: AntiHero_HUN -
Szabi1991 #655 a témainditó :D -
#654 HUN_ZoLo néven nemsokára jelentkezek a Crewbe, fogadjatok be :D -
#653 ki a hunsg crew master vagy mi?aki beletud rakni embereket a crewbe? -
#652 jah de szlok hogy nekem az első dolgom beállitom chatbe szűrőt, hogy csak a crew tagok üzeetét lássam:D fasz kiváncsi sok külföldire:D -
#651 Huh végre...bejoinoltam..:) -
Cat 02 #650 kiírja a neved mellé h HUNSG ? -
#649 Fura, nem látom a tagokat tehát nem vagyok tag...kiléptem jó volt...de akkor nem fogadtál el, tököm televan vele... -
#648 kivan tsen miki36 néven? -
#647 kérem kapcsolja ki. :D -
jupa #646 Hmm mégse látlak pedig úgyemlékszem hogy téged is kirakott.
Próbálj úgy joinolni h megnyomod az F8at és ott keresed a crewt. -
WOLF3x6 #645 Tokio a mostani kocsim, utana milyet vegyek? Tehat ha elerem a megfelelo szintet, milyen V4-es kocsit vegyek? Eric-re gondoltam, de Ti biztos tapasztaltabbak vagytok. -
Szabi1991 #644 faq ? -
jupa #643 Megvagy csak nemvoltam gépelőtt:)) -
#642 ön készülékében van a probléma -
Cat 02 #641 nem tom mit sírsz ... mikor belépsz nem is vagy channelen, join olj ott, eddig csak neked nem sikerült -
#640 Hallod...ezt írom be..channel 1-be vagyok, itt nem fogadja el menjek másik channelbe?Istenem....ennyire szarul felbontott játékot... -
#639 Hehe....
Figy: mostmár megy újra kellett indítanom ezt a tökéletesen megírt játékot....most beírtam elfogadja de te nem fogadod el, hogy joinoljak..(Dragon11) a nevem engedd....thx... -
#638 hát jah.. .a tankosat nyolcszor kellett miattuk megcsinálnom...