10497
-
#837 értem elöbb láttalak szal minden ok kösz a helpet, mindjárt mek gammelni ha leszedi patcheket ez több mint 100 mega -.- 37/39 nél tart aztán GO!!!
csatizok krúhoz is. aztán fejlődök mert lvl 1 a lvl 20asok mellett nem gizda -
jupa #836 Nem látsz senkit,csak amelyik channelbe lépsz ott látod h kik vannak. -
#835 regeltem aztán regelve is csatiztam utána, még mindig nem látok senkit de már channelt tudok switchelni -
jupa #834 Ha (R) van a neved után akkor jól cisnáltal mindent,ha (U) van a neved után elrontottad. -
jupa #833 nm. -
#832 nemszóltam megvan kösz -
#831 jah megtaláltam hogy allow reg aztán kapok egy ilyet :"[12:20:54] RazR grants you the right to register with the server" eztán hogysmint? bocs hogy nem vágom teamspeakkel életemben max 2szer találkoztam :| -
jupa #830 A kuponnak és az autó nevének egyeznie kell.
Tehát ha te egy Unlimit nevü autót akarsz venni Unlimit nevü kupont kell venned. -
jupa #829 Jobb klikk a nevedre és ott. -
ZsirosKenyer #828 ja vágom, de ott csak azt írja hogy mi kell bizonyos coupon megszerzéséhez. Na mindegy majd rágyúrok vmelyikre. -
Gibor #827 elmész az OMD vagy mi köszpontban egy csillag al jelöli a térkép (m), és ott írja hogy mit kell csinálni hogy meglegyen a coupon vlamely autóhoz. -
#826 és hol kell regisztrálni?? -
#825 party HUV-ot hogy lehet csinálni? -
ZsirosKenyer #824 azt mondjátok meg, hogy hol látom milyen couponok kellenek bizonyos autókhoz?
már lvl 21 vagyok, van egy rakás kessem de mikor autót akarok venni azt írja hogy több kuponra van szükségem (azt konkrétan nem írja milyenre). Próbáltam venni az auction house-ból is párat, már van egy rakás de még mindig nem engedi megvenni a választott autót. :C -
#823 hol?
-
jupa #822 És vannak rajta csak mivel nem vagy regelve nem látod:) -
jupa #821 regisztrálni kell. -
#820 érdekes ez a 24 órás dolog... nekem nem kellett várnom :S -
#819 nincs senki ts en szörnyű... de még channelbe se tudok belépni
-
#818 ok -
jupa #817 Neked kell majd csatlakozni,de asszem 24 órát kell várnod mire tudsz bármilyen crewbe csatlakozni de ez nem biztos. -
#816 Sziasztok, én is kipróbálom a játékot. A játék letöltése 69%-nál tart, regisztráltam SG_NoName néven. Szeretnék csatlakozni az SG Crewba, a játékba belépve tudok csatlakozni vagy ti kell felvegyetek? -
#815 hát ezt az sg-s accot 2005ben regisztráltam akkor nem volt menő az emo, és akkor sem voltam az most sem vagyok szerintem nem is leszek :) jah a név meg így jött ki Xekkel az nem biztos hogy emot jelent :P -
#814 sosem kockultam be ilyen ememóerpégéktől,kedves attila,de köszi a figyelmeztetést -
jupa #813 http://www.goteamspeak.com/?page=downloads -
#812 teamspeak.org ( volt 2 éve,talán jó mostis ) -
#811 na lámulok kicsit
honnan szerzem meg a TeamSpeaket? -
#810 Köszönöm! -
#809 ákoskám hát te is megfertőződtél? :D vigyázz egy idő után az FM rovására fog menni (tapasztalat :D) -
Gibor #808 ohh király akkro elis megyek odáig most. -
#807 +fav
tölt , regisztrál -
jupa #806 thx,egyébként lvl25ig könnyü a fejlődés,utána nagyon sok xp kell :S -
Gibor #805 Széép grat hozzá. én tegnap lvl 16ról mentem lvl23-ra de asszem most felmek és elmeg olyan lvl25ig. -
jupa #804 Tegnap collal,pittaval meg batyoval nyomattuk a party huvot:D
LVL 29ről 33-ra fejlődtem :DD
Sok sok ezer xp összegyült :) -
jupa #803 Hogyan lehet csapatban HUVozni?
-Oda állsz egy kocsi mellé,jobb klikk rá,creat party.Egyszerre max 4en lehettek.
Tudna valaki adni egy linket ahol megnézhetném milyen levelnél milyen kocsikat lehet kapni?
-FAQ:)
Ha van SG-s crew, hogyan lehet csatlakozni hozzá?
Közös chatbe beírod: /join crew SGHUN
Ha nem vagyok fennt nemfogja elfogadni,de a fórumba írok hogy mikor leszek fennt. -
Gibor #802 jé valaki még nem hagyot el olyan 10szintel :) mosnjuk nincs nagyon időm jáccani aza gond meg amugyse akarok egésznap elötte ülni. -
#801 én is lvl23 vagyok -
Gibor #800 vissza olvasol... amugy /join crew HUNSG
Amugy a HUV egyszerü csináltok egy partyt és a party leader meg elfogad egy HUV-ot és akkro mindenki üldözni fog. -
#799 Sziasztok! Elkezdtem én is tolni a gamet, poén nagyon. :)
Hogyan lehet csapatban HUVozni? Tudna valaki adni egy linket ahol megnézhetném milyen levelnél milyen kocsikat lehet kapni?
Ja és mégegy. Ha van SG-s crew, hogyan lehet csatlakozni hozzá?
báttyó02 írta a #784-ben, hogy csinál. Ebben vagytok ti is?
Köszi a válaszokat! -
Gibor #798 Tök jó... én kezdtem el leghamarabb Jupa után játszani és mégis a legalacsonyab szintem van lvl23 asszem.