10497
-
romi8 #877 persze -
#876 és kerékre kiadtál 30e-t -
#875 Pedig a Turbo Booster nagy okosság, a startnál egyből nyom némi booster-t. :) -
romi8 #874 új kerekek és új booster
-
#873 add el te is 8e-ért:D Hátha nem dobtak át annyira:DDD -
#872 lol:D
elköltöttem 8ezret valami buziságra:'( -
#871 beírod a kocsi nevét, és kifogja adni XXXX coupon...abból megveszed a legolcsóbbat -
#870 lv19, de én játszok is max egy órát naponta -
#869 de ott kiválasztok valamit, de az nem kupon hanem valami tuning cucc, vagy nem? -
#868 értem -
#867 aukciós házba, megveszed és már tudsz is venni clio-t -
#866 Sziasztok!
Szeretném megvenni a Cliot, de kupon kell hozzá. Ezt a kupont hol tudmom megszerezni? Hogy kell használni? -
#865 Hát még őket milyen jó alázni :DDD És akkor kérdik, hogy Turbo Booster, vagy micsoda van a kocsiba? :D -
jupa #864 coll kicsit kiléptem,látom nem jön ez össze most! -
#863 Valószínűleg csak azért „használják” a nagyobb szintű játékosok, mert ez a legjobb V5-ös autó, amivel még az STAR alatti versenyeken is részt vehetnek.
Természetesen lvl 60-70-es tuningokkal, így jó csak alázni a népet. :) -
jupa #862 énénén:) -
#861 Na aki akar egy kicsit majd PartyHUV-ozni az szóljon majd be CrewChat-be, mert msn-en nem vagyok (szaggatást okoz-állítólag-) -
jupa #860 Jaja a mostani unlimit se túl jó max speedbe de boostba nagyon jó. -
jupa #859 AlapxD -
#858 Nemcsak a végsebesség a lényeg.... -
#857 nem éri meg szerintem...
Nézd milyen drága, és milyen lassú :/
Magyarán szólva a kinézetét fizeted meg :D -
jupa #856 Én már az Evora kattogok:D -
#855 Bizony, olyan mint egy komphajó, de nekem bejön. :) -
#854 dettó
bár nekem a pénz megvan,csak a level még nincs...de nemsoká meglesz :O) -
#853 Nekem kívül belül bejön, csak korán bekell rántani a kanyarba. -
#852 nekem se:S
épp azért inkább gyűjtök még skyline-ra:D -
#851 ez az unlimit téyleg jó lehet,mert sok 50-60as levelünek is iylen van....csakhát...nekem rohadtul nem tetszik :S:D -
#850 Az a játék miatt szerintem.. Nekem is csinálja, de csak ezzel, nyomjad Window módba, azóta nekem egyszer sem csinálta! -
#849 áááá megfőtt a winfos om.újra kell rakni a gépet.már 3x indult újraa gép félóra alatt-.- -
#848 mennyit megy ez a unlimit? -
#847 Ha meggyógyul a gépem feltétlen kipróbálom.
(táp vagy alaplap szált el.) -
#846 Nah megjöttem felnézek hozzátok, ma meglesz sztem a 28:) -
ZsirosKenyer #845 ÁÁÁ
hogy ez eddig nem tűnt fel...
mindenesetre kösz :D -
Cat 02 #844 én is :P
azt nem tudja vki h miért van h mindenki nínózik meg üldöz de nekem nem írja ki h hol van az ellen és nem is nínózok :( (egy partyban vagyunk) -
jupa #843 Felmegyek,aki még akar a crewhez csatlakozni most próbálja. -
#842 Nos elkezdtem eme remeket. Nagyon zsír lett:) Majd csatlakozok a crewhoz, csak előbb még tolom a missonöket, lvl5 nem raj :) hun-ice néven játszadozom. -
jupa #841 Ha a játékbelire gondolsz,sajnos csak alapok közül lehet választani. -
#840 szívesen csinálok logot a crew-nak, csak nem tudom milyen méret kell, vagy milyen kiterjesztés(jpg, gif, png stb.) -
#839 nah kész minden -
jupa #838 :D