Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
viszont, ha ezt nem akarod, akkor figyelmedbe ajánlom a német Drift City-t kisebb módosításokkal, de az összes európai volt ijji játékos itt megtalálható.
íme az oldal címe. csak regisztrálsz, letöltöd a játékot, a frissítéseket automatikusan letöltöd, és már játszhatsz is.
http://www.driftcity.de/?locale=en
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
srácok itt DC fórumon ne keressetek, én a Ray City fórumot fogom Dc fórumnak is használni, kell a faszomnak kettõ. na pás;)
máraki fog játszani, meg márakiben majd megbízhatunk:)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Másik... Nemfogadja el a nevem.... minnyá feljelentem õket xD
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
Kajak DC
Csak a neve RAJ xD city xD
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
"© 2009 Asiasoft Online. Raycity © 2009 Electronic Arts Inc. All rights reserved. EA, the EA logo and Raycity are trademarks or registered trademarks of Electronic Arts Inc. in the U.S. and/or other countries.
All Rights Reserved. All other trademarks are the property of their respective owners.
All in-game trademarks, logos and brands are the property of their respective owners. All rights reserved. "
EA ????
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
mindenesetre videókat nézve kipróbálós
Youtubeon találtok videókat róla.