10497
-
magyarul nem OMD -
#1076 pedig valahol meg lehet oldani, de mar en sem tudom hogyan :D
minden esetre ha megtalalom irom :) -
jupa #1075 Sajnos nem lehet átírni,visszaupdateli...
Ha pedig írásvédetté teszem nem indul el. -
jupa #1074 Megtaláltam!:D -
jupa #1073 Valaki mondta hogy átírta vmeik fájlba hogy 1280x1024be játszon,megtudná mondani hogy pontosan melyikbe írta át?:) -
jupa #1072 Nah vagyok ma mehet a gém hajnalig -
#1071 Ezt benn a játékban beszéltük mivel még régebben 0.6-os volt a gém és most 0.5 visszaállatak a régire mert valami nem működött de azt írták kinn az oldalon ha jól értelmeztem hogy jövő héttől visszaáll a rend de nem biztos itt a link ha hibáztam javíts :)
http://forums.ijji.com/showthread.php?t=134938
http://forums.ijji.com/showthread.php?t=135151
-
#1070 Az mit jelent amúgy, hogy ROO vagy? -
#1069 Bocsy az előzőnél lemaradt az első sor:
Bár sosem pofáztam bele, de azért olvasgatom ezt a topikot az elejétől fogva. -
#1068 Most viszont szeretném megkérdezni, hogy ez az infó honnan van?
„utánna elméletileg megint a normális lesz az exp”
Mert én neked szurkolok, hogy igazad legyen és tényleg ez történjen.
Viszont olvasgattam a hivatalos fórumot én semmiféle ilyen infóval nem találkoztam(persze lehet, hogy csak átsiklottam felette).
Az ellenkezőjéről láttam irományokat miszerint a mostani rendszer volt valamikor régebben a normális XP és most „csak” visszaállították a régit.
Lényeg, hogy ez így (nekem)kimondottan kellemetlen mivel így az egész játék egy irdatlan grindelősfarmerkedéssé válik, pedig számomra pont ez volt benne a kellemes, hogy nem kellett napokon keresztül unalomba fulladásig ugyanazt csinálnom.
Olvastam bent a chat -et is miszerint azt javasolják a nagyok, hogy hanyagoljuk a PartyHUVot és nyomjuk Singleben, mert azzal jelenleg jobb XP van. Ez fantasztikus mivel én ROO vagyok tehát nem kaphatok semmiféle telefonhívást így gyakorlatilag a single HUVozás is kivitelezhetetlen. -
#1067 persze -
#1066 Ezt lehet partyban is amugy? -
WOLF3x6 #1065 Milyen rendszerre gondolsz ezekben az Instant Mission-okben? -
#1064 kocsira hanyas szintől vagy hol lehet em gkapni atuning cuccoat ami változtat valamit a kinézeten?? -
#1063 :D -
Szabi1991 #1062 me norec suliban van :DDD -
#1061 Nah végre csatlakoztam egy crewhez:) Szeretném az egyik SG-s barátomat meghívni, de mikor rám kattint, és rámegy a joint crewre akkor kihírja h not valami. Ez miért van? -
#1060 kire gondolsz? [viccel] -
#1059 De szar ez a új exp rendszer :/ -
#1058 mondom mar van reg. -
Gibor #1057 figy rámész hogy quick connect és az i-t beirod meg a nicknevet az ip alat rögtön utána meg vlahol fent lesz olyan hogy register persze miután már beléptél TS-re. -
#1056 Tegnap leszedtem a GÉMET, ki is tróbáltam igaz még csak LvL9 vok tetszetős az alapkoncepció mint az ijji játékoknál álltalában. OFF: a KWONHO-rol nemtud valaki vmit? kb egy hónapja egszünt létetzni egyik napról a másikra és semmi nyoma hogy egyátalán volt ilyen gém. ON: jah még 2 kérdés: 1-a kuponokat hogy tom használni? 2- az upponkénti pontokat magának osztja el? -
#1055 Vki nézte esetleg ez a huv-ozás singlében és partyban mennyit ad - többet ad ha partyban huv-oztok? -
#1054 na megoldottam. van regem. kosz hogy ilyen segitokesz volt mindenki valaki 5 utan raer segiteni majd? -
Szabi1991 #1053 218 203 pontunk van, a 100.-nak 299 861....
picit messze van még :DD -
#1052 gyáhh nem láttam a linket... nagyon szarul világít rá a fény a monitorra, örülök ha a kommenteket el tudom olvasni XD -
ZsirosKenyer #1051 nézd meg a postomat figyelmesen, ott lesz a megoldás ;) -
#1050 ki tud csinalni ts-en acc-ot nekem? -
Szabi1991 #1049 én mostanában csak azokat csinálom :DDDD
a végén 330exp-et ad..
amúgy kell vkinek 20-40 lvl ig alkatrész ?
1 dolcsiért adom, mert már qva sok van :DDD
ha kell vkiek akkor monnya meg hol talizzunk, és átpasszolok neki párat :)) -
#1048 lol, nagyon jövünk fölfelé :) Ma estére jó lenne benn lenni az első százban
(am. hol nézed meg?) -
Szabi1991 #1047 én napi 150-200 goldot dobálok be, és vagyunk ~70-en :DD -
ZsirosKenyer #1046 grat mkinek, a HUNSG crew már a 148. a toplistán.
múltkor mennyi is volt? ezer valamennyi.. gj -
#1045 azokban is megvan a rendszer, hidd el legalább négyet végigcsináltam :)
1043: A stationoknál tudod felvenni -
#1044 Tennap nyomtam egy olyat, hogy nem vettem fel az instant missiont, és a mapon volt egy felkiáltójel, odamentem , kaptam egy olyan küldit , hogy a városba pontokon kellett átmenni, volt 160, 50 pontonként kaptam egy 37 es cuccot, és a cuccon még volt hozzá vmi bónusz is. Pontonként 2 exp és a végén megint valami plussz xp. Nem rossz csak nagyon hosszú mindet megtalálni. -
#1043 kuldeteseket hol lehet felvenni? amugy majd valamikor este sztem felmegyek ts-re aztan ha valaki tud segitsen mar mert most csinaltam egy karit aztan meg gozom sincs az egeszrol -
#1042 XD én még mindig csak lvl 21 vagyok omfg .. -
#1041 lol
-
vass17 #1040 cstlkozhatnék a klánhoz vagy vmi lvl kikötés? mostanságvizsgaidőszakban nincs tul sok időm ,de aztán majd fejlődök rendesen.:) -
Szabi1991 #1039 Channel Battle Live Beta
Channel Battle Information! -
#1038 és a channel battle-ban kik vesznek részt?