10497
-
vass17 #1117 ugy is lehet h bemész elé és mindig beállsz elé, nekem volt h ilyennel egy akcioval megvolt a huv. -
Neoncsoves #1116 na srácok, nemsokára lejön, és akkor feldobom valami gyors weboldalra (lehet hogy rapidra, sőt, talán még vmi magyar tárhelyre is feldobom...) -
#1115 ÁÁÁÁ Már nagyon elegem van ebből a fos optializálatlan szaros grafkiusmotorból, inkább csináltak volna normál textúrákat, mint ezt a szaros cell-shaded-et, mert ezt grafikus motort nemlehet elcseszni-eddig-, erre tessék, az ajánlot gépigény 3szorosa megvan, bazz erre ez a trágya 15-30 fps-el megy, néhameg leesik 4-re, nanee......elmehetnek oda, ahova nem szégyelnek. -
#1114 a 2sávos utakon lehet a legkönnyebben, bár nekem saját -titkos- stratégiám van... -
Gibor #1113 nem. csak a 3. városban éri meg mert van egy olyan rész ahol jl meglehet őket szorítani. Amugymeg perpill nincs értleme HUV-ozni. -
#1112 XD kösz, csak az a baj, hogy egy csomó részt ki kellet vágnom.A tied is cool!
-
#1111 vááá dejó a logod:DDD
eredeti méretben be tudnád linkelni?:) megköszönném:P -
vass17 #1110 huv partyt csinálni csak a 3. várostol lehet? mert mindig még az elso két városban senkit sem láttam partyzni.... -
#1109 20xp-vel megérné....
Na rávettetek jövök kicsit játszani :D -
#1108 Igen, kettő, sry :D -
#1107 karikankent nem csak 2? -
#1106 ha egyedül mész elég jól adja az xp-t :) -
#1105 Instant Mission a stationok mellett, felkiáltójel a mapon. 160 kis karikát kell összegyüjteni, körbe az egész mapon, karikánként 20 xp, meg a végén 240. -
jupa #1104 Nah látom előjött sárga béka barátunk...Aki kíváncsi rá:link -
jupa #1103 Huhh... böngészem itt a fórumot vannak ám érdekes topicok!
"Longest Drift City Limo"
-
jupa #1102 Akkor ott kellene sok xpt adni... ha menetenként csak 200at adna már akkor sokan ott játszanának. -
#1101 Mi az a patrol?:D -
#1100 Sztem ráakarják szoktatni a játékosokat a battle zone-ra.... -
#1099 Egyetlen megoldás a Patrol, az adja az 500at, de hát most az mi unalom már -.- -
jupa #1098 Egyébként teljesen készvagyok ettől az új XP rendszertől...
56xp-t kapok úgy ha 4en huvozunk,hihetetlen,remélem minnél előbb megcsinálják mert így lehetetlen fejlődeni... -
jupa #1097 Sajna nem ez van :( -
Neoncsoves #1096 valaki tud adni gyorsabb linket? mert a hiv. oldalról jön kemény 80kb/seccel :-.- -
#1095 Ok THX !!! :D -
#1094 akinek kell vmi segitség az most jöjjön ts-re -
#1093 Szabi1991: No majd ha 1x odajutok, akkor elgondolkodok, hogyan tovább és akkor ez is jól fog jönni köszi :)
Doog: Amiben ülsz azt nem lehet eladni.
Viszont ha sok barátod van és esetleg jó dolgokat elakarsz tartalékolni nekik, akkor nem érdemes eladni semmit , mert raktárnak jók(egy autóba 8parts elfér:) -
Szabi1991 #1092 jútubon van videó ROO-s és OMD-s karier befelyezésről is :)) -
#1091 Én meg belépek az autókereskedésbe ott fellül átváltok arra ahol el lehet adni az autóimat és rámegyek hogy eladás és nem engedi eladni. Azt tudom hogy ugyis keveset kapok érte de csak a helyet foglalja :D -
#1090 Köszönöm az infókat, konkrét utalást az XP rendszerre nem találtam csak az itemek „visszaresttorézásáról”, sebaj azért remélem visszatér a régi rendszer.
OMD Vs ROO
báttyó02 –nél sokkal többet énsem tudok róla.
Ha pontosan csinálod a Szint/questeket akkor 45-46körül elkerülhetetlenül ROO leszel és egészen 55-56ig az is maradsz.
A ROO ban egyáltalán nincs telefonhívás, így minden onnan jövő küldetésnek reszeltek.
Mivel angoltudományom bőven hagy kivetni valót maga után így kicsit homályosak a további hiv fórumon olvasott dolgok, de általánosságban azt írják, hogy OMD=KevesebbXP több mito, ROO=TöbbXP kevesebb mito. De hogy 55-56 felett miután visszatér a játékos az OMDhez, hogy utána mi fog történni(esetleg majd 1x később elköteleződik e véglegesen valamelyik oldal mellett?) arról fogalmam sincs.
A lényeg, hogy egy ROOs csak akkor tud HUVozni, ha egy OMDs leader beveszi a csapatba. -
#1089 jon valaki tsre es segit nekem az elkezdesben? plz megkoszonnem. -
Szabi1991 #1088 jah, hisz arra van -.-" -
#1087 Most egyébként mi értelme a TS szervernek ??? Csak beszélgetni lehet ??? -
#1086 hmm..hát te tudod,de nekem még irányítással egyik automnál se volt gond:) -
#1085 185 a vége, de az kurva jól irányítható...(by youtube) -
#1084 Ja értelek. Akkor már vágom :D -
#1083 miért áh?:D evo nem megy ennyit -
#1082 áh, akkor inkább veszek evo-t...csak nem kaptam még coupont hozzá:S -
#1081 küldetéseket ha csinálod rendesen,akkor előbb utóbb mikor átkerülsz orosba,onnantól nem az OMD hanem a ROO team tagja vagy,és tőlük kapsz küldiket -
#1080 193 -
#1079 Na jó, de mitől függ melyik vagy, és miben más? :D -
#1078 mennyit megy a skyline?