Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyi karaktered lesz ez alkalommal? es mekkora lesz a max lvl amit elersz? V9-et fogsz tudni venni?
tenyleg,hany karid is volt misike? 😊
Hany evig dolgoztal ugyanazon a munkahelyen es mennyi munkahelyed volt? egy 13 eves kis pocs vagy aki Mindenhatonak kepzeli magat. Szuleid utan En is ki kell hogy abranditsalak. Te csak Anyuci Szeme Fenye vagy. Azon kivul egy nagy 0
Üdv mindenki!
#9425: <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
#9425: <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
a szavatokat asszem mindenki leszarja.
ti itt a digi világba kemények vagytok de az igazi életbe csak fasz kockák vagytok <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
ti itt a digi világba kemények vagytok de az igazi életbe csak fasz kockák vagytok <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
am ._. tenyleg nem varunk vissza. :ASD:ASD
ahhoz kepest meg se fejlodtel annyit minnt gondolod. a smileyk mennek de van meg par dolog amit gyakorolnod kellene. 😊 aszittem nekem fogsz valaszolni. na majd legkozelebb. sok sikert
😞😞😞😞
Kr miert szivatod meg? mar nem jon DC-re 😄
sokat gyakoroltad a smileyk hasznalatat? egesz sok megy mar. 😄
mondom leszarlak titeket <#eljen>#eljen><#violent>#violent><#violent>#violent><#eplus2>#eplus2><#beka2>#beka2>
annyit arulj el hogy meloyik jatek. meg veletlenul se szeretnek veled szembekerulni.
kisse olyan mintha valami felnotteknek szolo konyvet lattal volna.mi tortent? bekergettek a nagyfiuk a konytarba?
Make love, not wat
Make hack, dont fair.
ezt foleg kr nek kuldom de nektek is getsziek :ASD_ASD:_
Make hack, dont fair.
ezt foleg kr nek kuldom de nektek is getsziek :ASD_ASD:_
Gondolom a regi idezetet atalakitottad mar
Make love, not war.
nalad ugy hangzik:
Make Caracter, don`t lvl up!!!
Make love, not war.
nalad ugy hangzik:
Make Caracter, don`t lvl up!!!
Azért talán egy távoli szigeten van hely neked... Nem kell rögtön véget vetned az életednek. <#mf1>#mf1>
Vilagbeke a celunk!!!!!!!!
Kocsog meg hozza sem szolt a temahoz 😄
Mindenkinek jobb lesz ha tavol maradsz Dc-tol. Lego Univers-rol azt hallottam, hogy a te korosztalyod jateka lesz. Sok sikert es ne hozz szegyent a ... (helyettesitsd be barmelyik nick nevedet) nevre!!!!!
Végülis csak úgy 3 hónapja raktam ki ide ezt a vidit a cbsekkel együtt. De ügyi vagy hogy megtaláltad. Nehéz lehetett 😄 Meg nemtom figyelted e de nem én vagyok rajta. Bár tényleg az én mûvem. Szép idõk voltak azok... De az a múlt, ez meg a jelen. Engem tutira ne keress a játékban. Meg #9396
inkabb ne gyere vissza, ha kerhetem!!!
Misike senki sem játszik amcsin, Tr1 a németrõl beszélt csak elírta <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Nem sokára kijön a Lego universe, az neked való lesz. <#banplz>#banplz>
Nem sokára kijön a Lego universe, az neked való lesz. <#banplz>#banplz>
Azert nem teljesen ugyanaz. Kicsit bonyolultabb es ido igenyesebb!
am ez nem véletlenul krt barátunk? <#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
a tank 😄
a tank 😄
jé sztem ujra dc-zek:________________: <#idiota>#idiota><#gonosz1>#gonosz1><#wilting>#wilting><#nezze>#nezze><#nevetes2>#nevetes2>
na, aki még bennvan usdc-ben, az addoljon barátnak, a nickem még a régi 😄 (Tr1cl0ps) köszcsipuszcsi 😄
na akkor csak az alapokat kell megváltoztatni és átveszi az egész játék nem?
mint anno ahogy a vice city mappájában megtaláltam tommy texturáját .bmp-ben, csak belefirkáltam paintbe, elmentettem és onnantol összefirkált ingben mászkált
de ti vagytok usdc-n? mert akkor ott megbeszélhetnénk
irjátok le a nicket és felveszlek 😊
mint anno ahogy a vice city mappájában megtaláltam tommy texturáját .bmp-ben, csak belefirkáltam paintbe, elmentettem és onnantol összefirkált ingben mászkált
de ti vagytok usdc-n? mert akkor ott megbeszélhetnénk
irjátok le a nicket és felveszlek 😊
mivel a varos kepet valtoztatom meg vele, igy a BZ es laptime is valtozik!!!!!!!! Ugyanonnan szedi a texturakat!
nekem jo hogy adok érte pénzt vagy hme-t
de nem csak a texturákat kell kicserélni és utána mindenhol az lesz?
mer nekem kéne a lap timeos pályák és bz pályák is 😊
de nem csak a texturákat kell kicserélni és utána mindenhol az lesz?
mer nekem kéne a lap timeos pályák és bz pályák is 😊
eh
Azert a Leoparddal sem annyira konnyu. Meg kell erte szenvedni 😛