10497
-
Gibor #1839 nem vagyok alkoholista... tudom hogy erre céloztál... -
#1838 egyébként nagyon idegesitőek már ezek az ijjisek...hol vannak már az update-k??? honapkkkal ezelőtt igértek vmi pakkot,amibe s4es audi meg hasonlok lettek volna
erre most kaptunk nagy nehezen egy szaros atokát ami olyan ocsmány h elhányom magam..meg mindne második nap ezek a szerver leállások,meg minden szar á.. -
#1837 nem hiszek neked -
Gibor #1836 nyugi én csak baromkodom... nagyon jól tudom hogy csak vlami kisseb gáz lehet azt hello.... -
#1835 :DDDDD -
#1834 kár volt mondani,most vert ki :D -
#1833 lol nekem megy végig
bár nagyon kevesen vannak -
#1832 hát nem tudom.sztem csak vmi gond van.sokan panaszkodtak ma a játékra:) -
Gibor #1831 talán uj patxch? talán uj autü? mi lehet most? jaj má pedig jáccani akarok,m de remélem lesz vlami uj autó benne meg tuning.... -
#1830 az oldal sem jön be xD -
#1829 szerver leállás:) -
#1828 milyen LVL -hez kell? van meg egy par csak nem minden LVL -hez mert mar eladogattam oket mivel nem fertem el :D -
#1827 turbo launcher, AH ban megtalalod. Eleg draga, keszuljel ra:D -
#1826 fel kéne menni vipert venni-.-
-
#1825 Azt megmondaná vki, h honnan lehet szerezni olyan boostot, amit a versenyeken egyből lehet használni a rajtnál? Vagy azt hogy csinálják? -
#1824 nyertél a tombolán?:D -
#1823 -
#1822 ajóqrva :DDDDDDDD
az egy mmt kupon csak fotosopp -,- -
#1821 Lazába azér beficcentettél gigas kuponnal is egy csöppet tesó, nem a benzinen van itt a hangsúly -.- (:-DDD) -
#1820 most kb egy hétig nem lesz gondom benzin ügyben :D
-
#1819 meg szep :DDD
valahogy ez mar az elso lvl -nel feltunt de ezt nem rossz indulatbol mondom. -
#1818 jah -
#1817 Engem most beengedett a rendszer..
Amúgy feltűnt már vkinek, hogy az ugyanolyan fajtájú partok között is van pontszámbeli különbség adott szinten belül? -
#1816 jo de nekem ettol meg lehet uj :DDDD
(raadsul tok kuss lett a topic -ban igy muszaj volt megtorni a csend 6talmat) -
Szabi1991 #1815 kb 3 napja ez a logó -.-" -
#1814 uj lokko:
-
#1813 ja hat en is azert irtam ide kapasbol, mert en sem talalkoztam eddig vele, gondoltam naivan masnal is volt ilyen es tudjatok a megoldast.
nem gyutt be :D -
#1812 Par perc jobb lenne:D Eddig meg mondjuk egyszer se dobta ezt, de ugylatszik csak makunk volt:D -
#1811 ez amolyan ne gondolkodj mert ugysem fogsz rajonni kerdes.
csak jo lesz par heten bellul :DDDDDDD -
#1810 csak probaltam formalis lenni de igazad van :D -
#1809 demost ezt nem vágom
dc-ben most 955en vannak
összes ijji jtékban 14,226
akko mér nem enged be? :\ -
#1808 most mit szórakozzak a körítéssel, csakalényeg :D röviden, tömören :P -
#1807 pff ezek buzik :-|
-
#1806 Tul sok player van font egyszerre, fasza lesz, meg tovabb bomlasztjak a jatekot:SD -
#1805 ja vegulis igen :DDD -
#1804 Magyarul 3100 főre limitálták a belépési számot ideiglenesen -
#1803 magyarul? :SD -
#1802 nálamsejo :||| hogyleszigy holnapra gigas :|| nemá .|| -
'Authenticating' Issue
----------------------
Dear Users,
As many of you know, we had to temporarily suspend Drift City Service because of issue where many users could not get past the 'Authenticating' message. If this issue occurs again, we're going to limit the number of users who can connect to the game to approximately 3100 users, as we believe that this may be one of the causes of the issue.
Please be advised that this situation is only temporary, and we'll be working on allowing a greater number of users on as we also work to increase service stability.
Thanks,
ijji Staff
a lenyeg:
Gondolom tobbeteknek is feltunt hogy a Drift City Service -tol a kovetkezo uzenetet kaptatok: 'Authenticating..."
Ezt az uzenetet azert kapod mert a felhasznalok szama limitalva van 3100 -ra (ez nem csak a DC -re vonatkozik hanem altalaban az IJJI weblapjan jatszhato jatekokra). Ez csak atmeneti folyamatosan dolgozunk azon hogy ez a letszam novekedjen! -
#1800 Télleg, ezt nem is néztem, hm hm kellemetlen ez, magyarok diszkriminálva :DDD